Ksenia 5. april 2007 Prijavi Deli 5. april 2007 naj varno potujejo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 to pač Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prijateljica 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Želim si, da bi našla skupno pot in dosegla skupaj še en višji cilj, če prebrodiva to bova močma.Želim si, da bi videl kaj je res pomembno v življenju.Želim si, da nebi tako trpela.Želim si, da postaneš odgovoren človek. ŽELIM SI, da bi diplomirala.Želim si, da bi bila srečna in zdrava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 naj varno potujejo srečno prispeli.. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. april 2007 Prijavi Deli 6. april 2007 Fiiiiiišššiiiiii a little help needed ponedeljek Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. april 2007 Prijavi Deli 10. april 2007 Wala fiša zdej bi pa še eno službico prosim...mi že papirja zmanjkuje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. april 2007 Prijavi Deli 18. april 2007 Fishy.. dej pliiis pomagi .. naj najde ključe in tist zraven al pa vsaj naj tist, kar mora zrihtat, uspe.. naj ključe nade, bi blo najlepš.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 hvala sej sem vedla, da ne bo tko grozn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. april 2007 Prijavi Deli 19. april 2007 bravo fiši...si bila res pridna danes Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Hvala ribica! Nisem te javno prosila, ampak sem bila tako zaskrbljena. Ampak zdaj lahko povem: dedkova operacija je bila več kot uspešna in nič ni šlo naprej!!!!!! Zdaj mora mirovati, potem se pa lahko spet posveti golfu, tenisu in vsem ostalim stvarem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. april 2007 Prijavi Deli 20. april 2007 Michelle Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. april 2007 Prijavi Deli 22. april 2007 rad bi se konkretno naspal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. april 2007 Prijavi Deli 23. april 2007 rad bi se konkretno naspalYour wish is granted Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 26. april 2007 Prijavi Deli 26. april 2007 za mojga srčka ker mu je šlo že zelo dobro in si močno želim da tako tudi ostane, nič več dežka sam še sonček Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aarwen 28. april 2007 Prijavi Deli 28. april 2007 da pridem v Indijo in da opravim tam vse, zakaj grem. Citiraj ............pssssssssssst.....just relax with me.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2007 Prijavi Deli 3. maj 2007 ...da bom mel moči in koncentracije se učit ta mesec na polno in da opravim vse izpite več kot uspešno!!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. maj 2007 Prijavi Deli 11. maj 2007 draga ribica, dolgo se nisem oglasila, imela sem s seboj in doseganjem mira v sebi toliko dela da nisem imela vo9lje za nič, zdaj je mimo...prosim te, če se ti zdi da je tri leta čakanja na mojo ljubezen dovolj, bi mu mogoče lahko namignila, da je čas, da greva na zmenek. LP! vanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Eno čist mejčkeno željo dost banalno v bistvu ... sam sonček bi za vikend k pol to pomeni cel vikend na motorčku Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 16. maj 2007 Prijavi Deli 16. maj 2007 Eno čist mejčkeno željo dost banalno v bistvu ... sam sonček bi za vikend k pol to pomeni cel vikend na motorčku :palec: :palec: kam se greš potepat Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 17. maj 2007 Prijavi Deli 17. maj 2007 :palec: :palec: kam se greš potepat Cerknica pa zdej itak to že veš Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. maj 2007 Prijavi Deli 18. maj 2007 ....pls pomigaj, da bo danes popoldan vsaj malo tako, kot si želim.... .... in jutri....naj bo odgovor.....DA...... plisssssssssssssssssssssssss Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 naj se uresniči želja naših punc... naj pokažejo danes kaj znajo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Prosim, naj mine...prosim Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 Prosim za razlago, kako se je tole koncalo in v grobem, kaj je to pravzaprav, bilo. Ko sem ta zapis vidla, me ze kar stiska od zelje, da se ti je super izslo Ce se pa ni, pa jovo na novo. Mantis..Dva mesca nazaj...kje je to.. Čak,da mal pomislim...Ma neki z službo je blo,nek sestanek je bil zjutraj,se mi zdi..Sem misla,da bom jz full skurcana,ker sem neki dni prej naredla full grozno napako..In sem sam o tem študirala,kk se bom bed počutla na sestanku.Nisem ravno rada izpostavljena in to še negativno povrhu... Pol pa ni blo nič hudega...Čist na easy vse... Ob 17 h sem mela pa ginekološki pregled...in takrat sem vedno pod stresom..ker mi je to full ..Eh..čist brezvezne zadeve..sam jz pa zaradi vsega full preveč dramatiziram in pol sem čist :xx!: No...vse se je čist ok izšlo... Aja..pa še neki je blo vmes...Sam to pa ni za javnost.. Končalo se je pa tko-tko... Lahk bi blo boljš... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.