Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Želim si, da bi našla skupno pot in dosegla skupaj še en višji cilj, če prebrodiva to bova močma.

Želim si, da bi videl kaj je res pomembno v življenju.

Želim si, da nebi tako trpela.

Želim si, da postaneš odgovoren človek.

ŽELIM SI, da bi diplomirala.

Želim si, da bi bila srečna in zdrava.

Deli na socialnih omrežjih

Fiiiiiišššiiiiii a little help needed :wub: ponedeljek x;)x :vio: :flowerface:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Wala fiša x;)x zdej bi pa še eno službico prosim...mi že papirja zmanjkuje :vio:

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 2 weeks later...
Fishy.. dej pliiis pomagi xsrcx .. naj najde ključe in tist zraven al pa vsaj naj tist, kar mora zrihtat, uspe.. naj ključe nade, bi blo najlepš..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Hvala ribica! Nisem te javno prosila, ampak sem bila tako zaskrbljena.

Ampak zdaj lahko povem: dedkova operacija je bila več kot uspešna in nič ni šlo naprej!!!!!! :palec: x^x :palec: :palec: :onfire:

Zdaj mora mirovati, potem se pa lahko spet posveti golfu, tenisu in vsem ostalim stvarem x:)x

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Michelle :palec: xrainbowx

rad bi se konkretno naspal

Your wish is granted xwizardx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

xgoldfishx za mojga srčka xsrcbumx ker mu je šlo že zelo dobro in si močno želim da tako tudi ostane, nič več dežka sam še sonček xrainbowx :flower:

draga ribica, dolgo se nisem oglasila, imela sem s seboj in doseganjem mira v sebi toliko dela da nisem imela vo9lje za nič, zdaj je mimo...prosim te, če se ti zdi da je tri leta čakanja na mojo ljubezen dovolj, bi mu mogoče lahko namignila, da je čas, da greva na zmenek.

LP! vanja

Prosim za razlago, kako se je tole koncalo in v grobem, kaj je to pravzaprav, bilo. Ko sem ta zapis vidla, me ze kar stiska od zelje, da se ti je super izslo x:px

Ce se pa ni, pa jovo na novo. x:px

Mantis..Dva mesca nazaj...kje je to..x8Dx

Čak,da mal pomislim...

Ma neki z službo je blo,nek sestanek je bil zjutraj,se mi zdi..Sem misla,da bom jz full skurcana,ker sem neki dni prej naredla full grozno napako..In sem sam o tem študirala,kk se bom bed počutla na sestanku.Nisem ravno rada izpostavljena in to še negativno povrhu... :o|o: Pol pa ni blo nič hudega...Čist na easy vse... x:)x

Ob 17 h sem mela pa ginekološki pregled...in takrat sem vedno pod stresom..ker mi je to full :sick: ..

Eh..čist brezvezne zadeve..sam jz pa zaradi vsega full preveč dramatiziram in pol sem čist :xx!:

No...vse se je čist ok izšlo... x:o)x

Aja..pa še neki je blo vmes...Sam to pa ni za javnost.. :vragec: Končalo se je pa tko-tko... xrolleyesx Lahk bi blo boljš... :vragec:

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...