Ksenia 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 ni se izšlo...jutri še ena tekma, ma sej je 4 mesto tudi super, čeprav je ironično da tekme krojijo sodniki...lajf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 19. maj 2007 Prijavi Deli 19. maj 2007 ah ribica...zatajila si na vsej črti ampak nisem huda...niti najmanj..prav fajn se počutim, čeprav ni bilo niti najmanj po mojih željah Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lotos 20. maj 2007 Prijavi Deli 20. maj 2007 ribica zlata prisluhni se meni... pomagaj mi da svoje življenje napolnim z zaupanjem do sebe in do drugih ljudi. rada bi se bolje spoznala, pomagaj mi z uvidom in odprtostjo. potrebujem cas da se umirim in najdem svojo preprosto plat polno ljubezni in igrivosti. pomagaj mi da opustim vse navade in napacne poti ki mi vzemajo svetlobo, ter me napolni z lucjo, ki bo razsvetlila moje zivljenje in mi pokazala kaj si sploh zelim. daj mi moc da ljubim iskreno tako sebe kot druge, ter da najdem pravo pot zase, ki me bo ucila in napolnjevala z svobodo tako kot z modrostjo. hvala Citiraj Be what you want to be Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Matilda 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Ljuba Zlata Ribica! Prosim, pomagaj pri jutrišnjem in vseh naslednjih izpitih ta in prihodnji mesec. Pomagaj mi, da bom pogoje opravila že Junija in bom tako lahko normalno uživala poletje. Predvsem te pa prosim za pomoč, kadar ne znam sama prositi zanjo. Hvala ti Ribica. Luskinasti pozdravi od sorodnega (pol)vodnega bitja ! Citiraj It's a funny thing about life; if you refuse to accept anything but the best, you very often get it! - Somerset Maugham Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 http://www.istockphoto.com/file_thumbview_approve/90711/2/istockphoto_90711_good_luck.jpg Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Fišy jst pa nič ne rabm, tko da zaenkat hvala, pa vidm da maš ful dela, tko da te naum motla, sam srečno ti zaželim, sploh k vidm, da si še bolj bizi kt jst Mysti, na trenutke si mi pa res melodramatična (jst k sm itaq ČB player - al je vse fuuuuuuuuul guuuuuuuuuuuuuut al pa vse fuuuuuuuuuuul baaaaaaaaaaaad) Seal, lepo od tebe ribica zlata prisluhni se meni... pomagaj mi da svoje življenje napolnim z zaupanjem do sebe in do drugih ljudi. rada bi se bolje spoznala, pomagaj mi z uvidom in odprtostjo. potrebujem cas da se umirim in najdem svojo preprosto plat polno ljubezni in igrivosti. pomagaj mi da opustim vse navade in napacne poti ki mi vzemajo svetlobo, ter me napolni z lucjo, ki bo razsvetlila moje zivljenje in mi pokazala kaj si sploh zelim. daj mi moc da ljubim iskreno tako sebe kot druge, ter da najdem pravo pot zase, ki me bo ucila in napolnjevala z svobodo tako kot z modrostjo. hvala tole sm pa MOGLA citirat, k je tko lepa, nedolžno iskrena želja, da Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
@patrik@ 21. maj 2007 Prijavi Deli 21. maj 2007 Zlata ribica! Daj meni in ostalim maturantom veliko, veliko sreče, da bomo uspeli. "O good luck, come to me!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. maj 2007 Prijavi Deli 22. maj 2007 Ah dej no, zakaj? Brez veze brisat, mene ni motilo; včas me prov nasmeješ Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 23. maj 2007 Prijavi Deli 23. maj 2007 Fiši, ju3 zrihtaj za slovenščino Da me koza nebo jebala v glavo Tako kot je že moje sošolce Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. maj 2007 Prijavi Deli 24. maj 2007 Tenkju fiši Sem imel odgovore ocenjene z : 4/5, 4 & 4, tako da = 4 Tenkju Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 ...sej ves Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lolita Lempicka 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Ribica, prosim te za notranjo moč, kajti to je edino, kar zdaj najbolj potrebujem... Moč, da bi premagala trenutek, moč, da se soočim... In naj mi že končno nameni vsaj malo pozornosti... upam, da nisem vsega pokvarila s svojim obnašanjem, upam, da me ne prezira in da čuti vsaj kanček naklonjenosti, da me razume.. Da.. in kar je glavno, da bi se naučila, da bi imela trden 'zicleder' in seveda opravila izpit Hvala! Citiraj In al' veš, da ti ga vnemaš,ti mu pevski ogenj daš,al' se smel bo razodetivsaj pozneje, sam ne ve. (F. Prešeren) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. maj 2007 Prijavi Deli 26. maj 2007 Fiši, za v torek te prosim, da mi pomagaš pri zdravstveni negi odraslega bolnika, hočem dobit minimalno 4 Za v sredo pa te prosim za: najprej imam fiziko, to vsaj 2, naslednjo uro zgodovino, to hočem tudi sam 2, potem imamo latinščino, prosim da bi pisal vsaj 4 (hočem met 4 zaključeno), potem pa še mam etiko, tam pa tudi vsaj 2, ker več ne morem met V četrtek pa matematiko, vsaj pozitivno prosim Aja, potem pa še 8.6. za kemijo, ne vem kako sta lahko oceni: 2,2 NMS Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 fiši poslala eno prošnjo za zaposlitev, zdej pa še mal tebe rabim Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 29. maj 2007 Prijavi Deli 29. maj 2007 Zlata ribica,daj mi moč,da sprejmem to,kar moram sprejeti... Tako se je pač zgodilo,vem,da sem sama veliko kriva .. :xx!: Edina rešitev je ,da to sprejmem in živim naprej...Ne morem se zdj zaradi tega zapirat pred svetom ....ne morem in NE SMEM. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. maj 2007 Prijavi Deli 31. maj 2007 dej mal pomigi še za Mačono Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Santosha 1. junij 2007 Prijavi Deli 1. junij 2007 da me nekdo opazi in da mu bom vseč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 fiši, ta teden ma matko, dietetiko, zdr.nego odraslega bolnika-torijo, zdr.nego otroka-prakso, kemijo, zgodovino, plis usmili se me, čeprav sem najbolj kritično že dal skozi, ampak vseeno,m daj mi voljo da dobim vse pozitivno Ok, zdr.nego odraslega in zdr.nego otroka bi rad dobil vsaj 4 Da mam 4 zaključeno Tenkju že vnaprej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 da me nekdo opazi in da mu bom vseč Za to ne rabiš zlate ribice pač pa flajšter čez usta. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. junij 2007 Prijavi Deli 3. junij 2007 pač pa flajšter čez usta.it takes one to know :xx!: Pizda maš vsaki dan bolj bedne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 hvala vsem silam, bogovom, ribicam, ki me podpirajo, da se ne vmešavam v v sranja okrog mene in prosim za podporo še vnaprej. riba, daj mi moč, da ostanem indiferentna in stabilna. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Daj pridi prosim k meni, nehaj kompicirati s kešom, greve k jezeru, tam se bo lepo učiti nemšino. Pa naj te do takrat ne rukne spet kakšna uranovska finta, pliiiis. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Ribica, želim ti dolg dopust. Odplavaj in se odpočij! Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Daj pridi prosim k meni, nehaj kompicirati s kešom, greve k jezeru, tam se bo lepo učiti nemšino. Pa naj te do takrat ne rukne spet kakšna uranovska finta, pliiiis. ja ta Uran..mori..mori mene pa še druge... nč ne oblubm ampak 100 % si res presegla vse ponudbe tega tedna.. in to že v tork.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 če mam pa take ideje, da še sama dol padam, da sm že kar tam ob jezeru. mislim, da sem pozabila jesti že kar par ur, če ne že pol dneva, tudi mika me ne nič prigrizniti. pol me pa začne drmat od nekje in se spomnim, kaj bi vse počela, bi kr strpala v en dan. tko s knjigami zoprnimi v sobi se boš res težko naučila, kar je meni ljubezen in ti razložim preprosto in v naravi. pa tekajoče noje te peljem gledat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.