Onix 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Fiši, daj mal pomigi da se nehajo kregat, ker to samo dež prinaša In, na koncu, začnem vse skupaj kar osebno jemati že tako se mi zdi da mi vsako leto RD pride hitreje, letos so mi dal občutek da ga imam že aprila (po vremenu sodeč ) PS: Upam da se tale objava NE BO resno jemala, ker je mišljena kot šala, ampak zadnje čase tule vsako napisano besedo jemljejo zelo dobesedno in hudo resno Dajte se malo sprostiti in začnite živeti življenje brez nepotrebnih skrbi, ki itak prinašajo samo gube in čir na prebavilih Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Tekajoče noje... pismo... sam vedno bolj oblikuješ ponudbo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest SaTurNina 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Tekajoče noje... pismo... sam vedno bolj oblikuješ ponudbo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 5. junij 2007 Prijavi Deli 5. junij 2007 Ja, tam nekje blizu nas jih majo, že dolg jih nisem šla pogledat, tut s kolesom se nisem tam vozila, bi blo fajn. Sam ne vem, kako jih spodbudiš, da začnejo tečt, heh. Ej, kako naj še izpilim ponudbo, da ti ne bo moralo nikakor biti dolgčas poleg mene? Znam bit tečna. Upam, da si že kaj umirila živčke, sem v mislih s tabo. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amarilis 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Uf, za trezno glavo prosim. Za moč, da se ne bom vdajala črnim mislim. Za energijo. Hočem živet - ni mi všeč tole močvirje v katerem sem se znašla. Pomagaj zlata ribica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 naj že mine ta kretenska depresija....še študirat ne morem več zaradi nje pa da se že neham smilit samemu sebi Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lyassi 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 Depresija bi te minila če bi malo nehal mislit na punce in kako nimaš nobene, ter se raje spravil k knjigam. Poskusi se nafilat z čim sladkim, itak pri kg se ti ne bo poznalo (in če bi se ti ne bi bilo slabo). Ajmo, življenje je lepo, tudi če nisi zadovoljen na vsih področjih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 8. junij 2007 Prijavi Deli 8. junij 2007 naj že mine ta kretenska depresija....še študirat ne morem več zaradi nje pa da se že neham smilit samemu sebi Ti si vseskozi tako priden in maksimalno si prizadevaš, tako da si komot privoščiš sanjarjenje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. junij 2007 Prijavi Deli 13. junij 2007 naj bo danes v službi brez neprijetnih presenečenj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 najprej hvala, ribica, za pretekle uspehe na izpitu, sedaj te pa prosim za vse ostalo...na tesno gre, prosim, da mi pomagaš, da izpeljem vse po planih HVALA! Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. junij 2007 Prijavi Deli 14. junij 2007 tenkju fiši, da sem spet uspešno nardil letnik brez popravnih (ti predmeti ki jih imam niso grožnja) Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Prosim pomagaj,tudi če bo odgovor ne, to bom naredila zase, da grem potem lahko naprej in da se tisti del, ki me še muči ozdravi! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 16. junij 2007 Prijavi Deli 16. junij 2007 Fiši prosim te, da bi me v domu ostarelih občanov vzeli v počitniško delo (rabim prakso za 3.letnik) Hvala že vnaprej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Demian 21. junij 2007 Prijavi Deli 21. junij 2007 Ribica, prosim, naj se situacija, v katero sem bil postavljen čimprej razplete in razjasni, naj uspešno opravim to preizkušnjo in očistim vse tiste blokade in potlačitve, ki sem jih ob tem ozavestil. Naj se po opravljeni preizkušnji harmonizira to področje. Hvala vnaprej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Fiši, ob 10 mam razgovor za službo, plis misli name Tnx Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 26. junij 2007 Prijavi Deli 26. junij 2007 Hvala fiši Sem dobil službo, in to kar za 2 meseca na ženskem oddelku Hvala Maš pijačo v dobrem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
joana 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 Hvala fiši Sem dobil službo, in to kar za 2 meseca na ženskem oddelku Hvala Maš pijačo v dobrem uau uau! :palec: K glih vidim kako enim tako fajn uspeva, bom pa še jaz ribici poslala eno prošnjo. No evo, pa je. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 28. junij 2007 Prijavi Deli 28. junij 2007 moji tamali ju3 imas, da plavas ob strani!!!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. junij 2007 Prijavi Deli 29. junij 2007 uau uau! :palec: K glih vidim kako enim tako fajn uspeva, bom pa še jaz ribici poslala eno prošnjo. No evo, pa je. ej, ma vedno ko jo kaj prosim, vedno se mi tist uresniči hmmmm, Ok: da bi bila skupaj moji tamali ju3 imas, da plavas ob strani!!!! Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 sej ne prosim veliko ane naj mi uspe!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 2. julij 2007 Prijavi Deli 2. julij 2007 Daj zlata ribica, prosim, če te kokoši čimprej zginejo, ker nimam več potrpljenja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Ribica, daj mal pomigaj za rešitev mojih logističnih težav da se bova s lahko večkrat videla, slišala, čutila, ...Priznam da sem neučakan in nestrpen, ampak tak pač sem, zaljubljen in pogrešajoče osamljen v (pre)doooolgih nočeh Hvala Maš pijačo v dobrem Mene je od nekdaj zanimalo ali so ribe kdaj zares žejne ? Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Zlata ribica, v četrtek sem mela, zdej pa nestrpno čakam na rezultate. Pomagaj nej bojo rezultati čimprej in nej bojo takšni kot si želim... držte pesti. Pa za vse ostale tut... Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 tenkju fiši še šiht rabim http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/e040.gif pa fajn bi blo, če bi se moja mačkonka pa od mačkon vsaj prenašala pol pa nč več ne rabim pa še za ostale, k kej rabijo http://www.cosgan.de/images/smilie/tiere/c055.gif Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. julij 2007 Prijavi Deli 3. julij 2007 Da še ju3 zdržim na zaprtem odd. potem pa grem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.