chanceux 31. julij 2007 Prijavi Deli 31. julij 2007 Ribca moja, prosim te za jutri.. Naj bo dan uspešen, da pokažem, da zmorem, da popravim napake in da ne bo posledic.. Hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 2. avgust 2007 Prijavi Deli 2. avgust 2007 pomagaj mi pri odločitvi...je ena najtežjih, ki jih morm sprejet do zdej...pomagaj :detelca: Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 4. avgust 2007 Prijavi Deli 4. avgust 2007 (me je preplavil valj pozitivne energije pa vam ga vsem pošiljam ) Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 5. avgust 2007 Prijavi Deli 5. avgust 2007 Ribica za četrtek in petek, lepo prosim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 7. avgust 2007 Prijavi Deli 7. avgust 2007 lahko pls Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 17. avgust 2007 Prijavi Deli 17. avgust 2007 pomagaj mu Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. avgust 2007 Prijavi Deli 18. avgust 2007 Fiši moja, daj v 3. letniku me pa k sebi vzami, da se bom malo bolj učil, da bi le bil pravdober. Behy bi rad šel študirat zdravstvene nege Plisssssss Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Za misty Pa zame,sej veš kaj....prosim. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 19. avgust 2007 Prijavi Deli 19. avgust 2007 Ti Gazelca, ti jamraš skor tok kot jaz, lahk bi knjigo skup napisala z naslovom, Kako izbrati vedno napačnega partnerja, oziroma še bolje Kaj ostane nesposobnim Ne bo šlo....se nimam za nesposobno. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 20. avgust 2007 Prijavi Deli 20. avgust 2007 fiši pomagi mi jutr...da bo šlo vse po maslu in da bo vse tak kot si želim Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 ribica, za mojo hčerko , prosim, danes in v petek! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Iskrica 28. avgust 2007 Prijavi Deli 28. avgust 2007 Vse zlate ribice prosim da mi pomagajo da ne bom več tako sama in osamljena. >Sreče ne moram podeliti če na tem svetu nimam s kom spregovoriti. res ne!!! Citiraj dobra volja je najbolja:) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andromeda 2. september 2007 Prijavi Deli 2. september 2007 zlata ribica prosim pomagaj v sredo xrosex pa večkrat me s plavutko po glavi kresni, da se bom spravla h knjigam lav ya bejbi Citiraj "The meeting of two people is like the meeting of two chemical substances. If anything happens, both are changed."- C. G. Jung Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
monique13 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 Ribica, pomagaj mi danes, da naredim ta izpit!!!!!!PLLLLIIISSSSSS!!!!! xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lesi 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 monique13Nardila bos! Ne gre drgac. Jz ga bom tut juter. Pa diplomo bi tut rada nardila. Dejmo ribica za nas studente. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lesi 11. september 2007 Prijavi Deli 11. september 2007 iskrica, gotov nisi sama. Vedno so ljudje, ki te majo radi. Ce mas ti njih rada te bodo tut drugi tebe mel. Pa ne mors se pocutet sama poglej mal vn vse to zivljenje. Ce pa ne pomaga in ce mas cajt za kaksno domaco zival, je to dobra terapija. Jz sem mela psa pa ti povem, da me je zmeri znal poslusat in z njim nikol nisem bla sama tut takrat ko se nisem stekala z ostalimi. Lepo je met nekoga rad lepo je nekoga pogresat. In mislim, da tebe nekdo pogresa, ko se ti pocutes osamljeno. baj baj pa lep soncen dan ti zelim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 12. september 2007 Prijavi Deli 12. september 2007 zlata ribica: vsem osamljenim, naj imajo lepo noč, polno čudovitih sanj, ki jih bodo prepričale, da nihče ni sam in da smo vsi povezani.in...ljubezen-saj veš kaj Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Iskreno...želim si spati! Dolgoooo. Obupna je tale nespečnost :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. september 2007 Prijavi Deli 13. september 2007 Obupno mi je. Spim 3 ure na noč, potem se premetavam in to je to. Premalo zame. Pa zdaj naprimer, sem zaspana. Čim grem v posteljo, začnem premišljevati o ne vem čem vsem in potem kar ne zaspim.... Mah. Obup je tole, res. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 prosim za hčerko, prosim Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 prosim za hčerko, prosim za tvojo in mojo Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 za tvojo in mojo ..pa še za naju malo, da ne bo enolično Mysti, hvala Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Za vse hčerke sveta, pa še zame, čeprov bl nism hčerka, se mi zdi. Predvsem za izpite, pa da bo tale sirup prjel, da se bom lohk izkašljala, k pr norcih. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Zasavka, za hčerko , pa za vaju, za več "akcije" Pika, za moč sirupa pa za izpite jasno (bo šlo, boš videla, saj zdaj si najbrž zagnana, ko imaš še tako mal...?) Držim pesti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Hvala vsem, Pikici pa zdravja!! Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.