Pika Pikica 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Tenks. Teb pa, da boš spala par urc več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 14. september 2007 Prijavi Deli 14. september 2007 Pika Pikica...pozdravi se...če ne pa...pojdi k zdravniku.ČIMPREJ Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
iztok 132 16. september 2007 Prijavi Deli 16. september 2007 (popravljeno) Daj zlata ribica pošli me nekaj spanja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis dej no!!!!!!!!!! Popravljeno 16. september 2007 -> iztok 132 Citiraj http://www.wizards.com/magic/images/whatcolor_isblue.jpgTake the Magic: The Gathering 'What Color Are You?' Quiz. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 17. september 2007 Prijavi Deli 17. september 2007 Za dve forumski bejbi. Da bi jima danes na izpitu šlo kot po maslu. Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 Evo ribica, da se še midva malo pomeniva v tej svetli noči. Najprej te spomnim, kako poredko pridem sem fehtati in upam, da boš to upoštevala kot bonus točke. Sem se pred kratkim spomnil, da se nekako približujem enemu ključnemu trenutku v življenju, ki bo obarval vse, kar se ima poslej za zgoditi. Saj veš, kako dobro Seneka pravi o modrosti: Vedno hoteti isto stvar in vedno ne hoteti isto stvar. No, jaz se temu nekako približujem, če za vedno vzameva nekaj zadnjih let. Kmalu bo razkrito kako in kaj, jaz pa bom videl ali bom imel še tla pod nogami ali pa se bom moral dokončno umakniti nekam gor v nebo in vse skupaj samo opazovati. Bi te prosil, da mi prihraniš morebitno aritmijo ali fršlok v obeh možnih primerih izzida. Prepričan sem, da je zaradi takšnih situacij modri Gracian zapisal: O življenje, da se vsaj ne bi nikoli začelo, če si se pa že moralo začeti, se vsaj nikoli ne končaj! Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 da bom nehala sanjati in zacela dojemati zivljenje drugace kot pa cez mavricnno prizmo , cez bele oblake, se ucila na svojih napakah in probala ne biti tako butasto naivna! pa da me tako dojemanje ne bo naredilo nesrecne in za slabsega cloveka. evo.sproti se zafrknem ... dej nehi ze!!! mia Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. september 2007 Prijavi Deli 24. september 2007 da bom nehala sanjati in zacela dojemati zivljenje drugace kot pa cez mavricnno prizmo , cez bele oblake, se ucila na svojih napakah in probala ne biti tako butasto naivna! pa da me tako dojemanje ne bo naredilo nesrecne in za slabsega cloveka. evo.sproti se zafrknem ... dej nehi ze!!! miaDaj ti meni posodi malce mavrične prizme do jutrišnjega večera. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček1 28. september 2007 Prijavi Deli 28. september 2007 Zlata ribica prosim te pomagaj še ti, za izpolnitev moje največje želje.Če lahko pomagaš, da se uresniči bom najsrečnejša na svetu. Hvala ti tisočkrat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
chanceux 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 Zlata ribica prosim te pomagaj še ti, za izpolnitev moje največje želje.Če lahko pomagaš, da se uresniči bom najsrečnejša na svetu. Hvala ti tisočkrat. Sonček1, lep pozdrav držim pesti zate Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 29. september 2007 Prijavi Deli 29. september 2007 naj me neha boleti glava, prosim, to je edino, kar zdaj prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. september 2007 Prijavi Deli 30. september 2007 Naj gre prosim tole skozi Predvsem želim sama sebi dokazati, da znam tudi z ljudmi in ne samo s ciframi. To je res enkratna priložnost zame. Vse je od mene odvisno, ampak vseeno raje pomigaj, da se bom znašla. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 fiši, dej še mal za mene pomigi...tale zadeva mi je kr enki Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 9. oktober 2007 Prijavi Deli 9. oktober 2007 ribica ... lepo te prosim, da bo ta operacija uspešna, da končno začnem živet kot bi rada Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ribica ... lepo te prosim, da bo ta operacija uspešna, da končno začnem živet kot bi rada Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Hvala! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 ribica ... lepo te prosim, da bo ta operacija uspešna, da končno začnem živet kot bi rada kdaj pa bo, da še posebi mislimo na tebe Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 10. oktober 2007 Prijavi Deli 10. oktober 2007 Jutri grem not, operacija bo pa po vsej verjetnosti v petek Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
BlackCat 11. oktober 2007 Prijavi Deli 11. oktober 2007 ale`74, good luck zase pa te prosim, zlata ribica, da bi se znala pobrat po tem.pa da bi se končno našla. vedla, kaj si resnično želim. Citiraj ... How do you sleep, while the rest of us cry ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. oktober 2007 Prijavi Deli 19. oktober 2007 za mojo malo... za današnji pogovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Ribica, pomagaj mi tole sčarati Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. november 2007 Prijavi Deli 9. november 2007 Meni pa kosilo za prfokse Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Fishy I won't ask you this ever again tako da, lepo prosim zamigaj tokrat zelo močno za enega srčka has a big heart but doesn't know how to use it, sees the light but doesn't find the way to follow it, loves the grandest but is unable to show it, needs the most but is afraid to receive it Takrat bo pa tut mene nehal srček bolet Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mayan 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 vau, kakšna prošnja Citiraj ~THE LESSON IS ALWAYS LOVE.~ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 18. november 2007 Prijavi Deli 18. november 2007 Ribica, sej veš za mojo malo pa zame, da bom zmogla in da se bo vse, kar se mora končat, dobr končal, ja? prosim, prosim, prosim pomagej Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 29. november 2007 Prijavi Deli 29. november 2007 Ribica, za jutri, na njega. Naj mu uspe! Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.