Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Evo ribica, da se še midva malo pomeniva v tej svetli noči. Najprej te spomnim, kako poredko pridem sem fehtati in upam, da boš to upoštevala kot bonus točke. :inocent:

Sem se pred kratkim spomnil, da se nekako približujem enemu ključnemu trenutku v življenju, ki bo obarval vse, kar se ima poslej za zgoditi. Saj veš, kako dobro Seneka pravi o modrosti: Vedno hoteti isto stvar in vedno ne hoteti isto stvar. No, jaz se temu nekako približujem, če za vedno vzameva nekaj zadnjih let. :inocent: Kmalu bo razkrito kako in kaj, jaz pa bom videl ali bom imel še tla pod nogami ali pa se bom moral dokončno umakniti nekam gor v nebo in vse skupaj samo opazovati. Bi te prosil, da mi prihraniš morebitno aritmijo ali fršlok v obeh možnih primerih izzida. Prepričan sem, da je zaradi takšnih situacij modri Gracian zapisal: O življenje, da se vsaj ne bi nikoli začelo, če si se pa že moralo začeti, se vsaj nikoli ne končaj!

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Deli na socialnih omrežjih

da bom nehala sanjati in zacela dojemati zivljenje drugace kot pa cez mavricnno prizmo , cez bele oblake, se ucila na svojih napakah in probala ne biti tako butasto naivna!

pa da me tako dojemanje ne bo naredilo nesrecne in za slabsega cloveka. :ermm:

evo.sproti se zafrknem ... x:Ox

dej nehi ze!!! :vragec:

mia

TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ.

Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal

http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg

da bom nehala sanjati in zacela dojemati zivljenje drugace kot pa cez mavricnno prizmo , cez bele oblake, se ucila na svojih napakah in probala ne biti tako butasto naivna!

pa da me tako dojemanje ne bo naredilo nesrecne in za slabsega cloveka. :ermm:

evo.sproti se zafrknem ... x:Ox

dej nehi ze!!! :vragec:

mia

Daj ti meni posodi malce mavrične prizme do jutrišnjega večera.

There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools.

Naj gre prosim tole skozi xcrossfingx Predvsem želim sama sebi dokazati, da znam tudi z ljudmi in ne samo s ciframi. To je res enkratna priložnost zame. Vse je od mene odvisno, ampak vseeno raje pomigaj, da se bom znašla.
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

• 2 weeks later...
ribica ... lepo te prosim, da bo ta operacija uspešna, da končno začnem živet kot bi rada

:love:

xwizardx

kdaj pa bo, da še posebi mislimo na tebe :vio:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Ribica, pomagaj mi tole sčarati xwizardx xgoldfishx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

• 2 weeks later...

Fishy xgoldfishx I won't ask you this ever again tako da, lepo prosim zamigaj tokrat zelo močno xrainbowx za enega srčka xsrcbumx has a big heart but doesn't know how to use it, sees the light but doesn't find the way to follow it, loves the grandest but is unable to show it, needs the most but is afraid to receive it xcrossfingx x:Xx

Takrat bo pa tut mene nehal srček bolet :sori:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...