bigm 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 Selene, vedno si moraš zaupati! Če si zaupaš, naloga uspe. Če dvomiš vase, se zadeva sfiži. Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. januar 2004 Prijavi Deli 23. januar 2004 in jaz sem danes ob svojih drobckenih kiksih prav uživala, hihi, pa odziv je bil super Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ribica, ti si pridna tudi, ko te jaz pozabim na glas vprasat...! imam ze stiri razgovore za sluzbo! hvala tebi in drugim, ki me spodbujajo...! selene.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 za Tinko in uspešne razgovore! pa še zame pliz, pomagaj mi, da se bom spomnila, tapravega glagola ob pravem času, danes na izpitu in da jih ne pomešam med seboj -grem še malo poškilit Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 cosma saj bo...sistem in oranizacija...1, 2, 3...na levo! na desno! spredaj! zadaj! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Ribca migni .......Cosmici, da rasturi na izpitu, ne .......tinka pa na razgovorih......ali pa vsaj na tistem za službo, ki si jo najbolj želi......... Aja......pol pa se počasi še name pripravi in me potegni iz talona.......ta teden je prišel čas za resen pogovor z vrhovnim poveljnikom v službi........daj ga spametuj Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Zlata ribica pomagaj Tinki in Cosmi, naj jima uspe Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 (popravljeno) Ribica, še zame....še enkrat.....danes so rezultati in ustni izpit, če sem med oceno...... Prosim te, pomagaj, da naredim ta izpit (all in all, nima veze z mojim študijem, pa če se ga čimprej rešim, toliko bolje....).....tako da, prosim za 6...... Pa za Tinko in Cosmo..... Ups, na Micka skoraj pozabila..... ...tudi zanj ! Popravljeno 28. januar 2004 -> ribica Katja Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Ribica, torej daj ti mal Micka še v talon........do jutri al do petka.....pa dans poskrbi za naše dekline.........pa na svojo soživalco Katjo niti slučajno ne pozabi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Riba....za nas vse mickeni, ti si pa lahko prepevaš....moja riba dober ziba...la, la, la.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Jest sem opravila uspešno , Riba hvala! Prav tako hvala, podpori lunatikom! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Cosma ...a si hablar ... pa ne las palabras Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 si, si muy bien obvladam zdaj ....toliko, da uspešno kolnem in da bi lahko te 2 španska ne-sodnika, ozmerjala čisto zares! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 como ... pero... por que ..... aaaaa ... tole k rokometu paše Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 si, Mateja pod balonmano ...mal se razburjam, po vseh temah naokrog, ne vem že zaradi katerega planeta, mi takole malo ven udari. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 dej si duška ... odleže Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 Pol pa si bom še jaz............. :o|o: :o :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 :o ... Mickec... que pasa... :o|o: Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 ....duška sem si dal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 olrajt pol Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. januar 2004 Prijavi Deli 28. januar 2004 HVALA RIBICA!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 ribica ,ribica pomagaj tinki za službo ker je tolk luštna še z moje straniin hkrati tudi vsem ostalim,bog ve kaj bi bilo če bi se še jaz postavila v vrsto.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 sfinga ribica, ti sa takooo pridna, na eno sluzbo ze lahko racunam, pa imam se stiri razgovore pred sabo! a ze ta je boljsa, kot prej.... okolje je milionkrat bolj prijazno.... hvala ribica, in pomagaj se drugim...in hvala drugim, in pomagajte se ribici, da bo pomagala se drugim, in..... sfinga, ce imas kaksne zelje...tole funkcionira Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. januar 2004 Prijavi Deli 29. januar 2004 Zlata Ribica pomagaj vsem dobrim ljudem, ki so potrebni pomoči. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.