droida 4. december 2007 Prijavi Deli 4. december 2007 ... za vse, ki izgubljamo, da ne bi izgubili vero v sebe ... hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 5. december 2007 Prijavi Deli 5. december 2007 Zlata ribica pomagaj plizzz, da se mi jutri lajf obrne na bolje in se zaljubim, ker mislim , da je karakterno tapravi zame Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 zlata ribica, prosim te nakaži mi kaj me čaka v ljubezni. čist sem zmedena. Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 6. december 2007 Prijavi Deli 6. december 2007 riby, pomagaj mi jutri in v torek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Ribica pomagaj Nonotu.....da ga ne bi več bolelo ........ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 riby, pomagaj mi jutri in v torek. Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Mačona pa zame tudi danes pa začaraj da se bom malo bolje počutila, danes me prav trese mraz. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 conti šnops pomaga..al pa Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Dragega nimam ob sebi šnopsa pa ne maram! Če je temu tako, bom še kar nekaj časa prehlajena. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 dragi bo prisel.ampak, vseen prej okrevaj, da ne bosta pol oba bolana. Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Dragega nimam ob sebi šnopsa pa ne maram! Če je temu tako, bom še kar nekaj časa prehlajena. če maš rdeč jaspis si nared eliksir, zlo pomaga..preverjeno dragi bo prisel.ampak, vseen prej okrevaj, da ne bosta pol oba bolana. sej to je problem, ko sta oba bolana..pa vsak na svojem koncu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mia4aerobics 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 če maš rdeč jaspis si nared eliksir, zlo pomaga..preverjeno sej to je problem, ko sta oba bolana..pa vsak na svojem koncu ha! zato pa sta bolana! Citiraj TAKO BLIZU, KOT SI ŽELIŠ BITI, SI TAKRAT, KO SI NESKONČNO DALEČ. Nothing is so intolerable to man as being fully at rest, without a passion, without business, without entertainment, without care. Blaise Pascal http://www4.slikomat.com/07/1208/d1g-26066d.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Zlata ribica pomagaj plizzz, da se mi jutri lajf obrne na bolje in se zaljubim, ker mislim , da je karakterno tapravi zamezlaza rivbica,ni č ni bilo z moje strani, še vedno dajem prednost vizualnemu,namesto karakterju Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Ribica, Nonota ne boli več......angeli lepo ga pocrkljajte.....vedno boš z nami..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. december 2007 Prijavi Deli 7. december 2007 Ribica, Nonota ne boli več......angeli lepo ga pocrkljajte.....vedno boš z nami.....Draga MAP veš, kje sem, če me rabiš.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Zasavka in Mystica....nimam besed....hvala.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Mačona 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 saj res, Riby, hvala, da si zamahnila zame s svojo plavutko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Rdeča Jagoda 12. december 2007 Prijavi Deli 12. december 2007 Zlata ribica, jaz si želim blagost na svetu Citiraj ŽIVLJENJE JE IGRA – IGRAJ JO!ŽIVLJENJE JE IZZIV – SPREJMI GA!ŽIVLJENJE JE LJUBEZEN – PODELI JO!ŽIVLJENJE SO SANJE – URESNIČI JIH!ŽIVLJENJE JE DAR – SPREJMI GA! ŽIVLJENJE JE PUSTOLOVŠČINA – UDELEŽI SE JE!ŽIVLJENJE JE SKRIVNOST – ODKRIJ JO!ŽIVLJENJE JE BOJ – BOJUJ SE!ŽIVLJENJE JE LEPOTA – POVELIČUJ JO!ŽIVLJENJE JE SESTAVLJANKA – SESTAVI JO!ŽIVLJENJE JE PRILOŽNOST – IZKORISTI JO!ŽIVLJENJE JE PESEM – ZAPOJ JO!ŽIVLJENJE JE CILJ – DOSEŽI GA!ŽIVLJENJE JE POSLANSTVO – IZPOLNI GA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
doktor 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 ribica... prosim, naredi, da pogum, vera in moč, za katere nenehno prosim, najdejo do mene pot. in naj se vrne radost! hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 13. december 2007 Prijavi Deli 13. december 2007 Ribica, Nonota ne boli več......angeli lepo ga pocrkljajte.....vedno boš z nami..... Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 Ribica,pomagaj mojemu kolegu,ker ga srček buba hudo,hudo............vrni mu smeh katerega je od vedno imel ker nasmeh mu je beseda tuja katere že dolg cajt ne pozna.In pomagaj tudi meni,da mi ščitnica mi ne bi nagajala več. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. december 2007 Prijavi Deli 17. december 2007 za cebelico, za srce, za doktorja in ves svet xribax xribax Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 20. december 2007 Prijavi Deli 20. december 2007 Ribi, ne bi me bilo tu, če ne bi bila res kriza. Prosim pomigaj še zame, nočem imeti pokvarjenih praznikov in celega naslednjega leta Ne predstavljam si življenja brez njega. Ko sem že tukaj, bi pa prosila, da popaziš na prijateljico in njeno nosečnost, eni prijateljici pomagaš pri porodu, eni pa pri ljubezenskih zadevah. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 Zlata ribica, za Marjaninega moža, kateremu bodo danes operirali pljuča. Jože, drži se; Marjana, s tabo smo... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 21. december 2007 Prijavi Deli 21. december 2007 pa zame, ribica .... pa za Mysiti.... x:Xx Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.