MAP 1. januar 2008 Prijavi Deli 1. januar 2008 Za Marjaninega moža....... , za Mystico ,................... ........mal pa še zame ....in za vse ki upajo........... ......prosim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. januar 2008 Prijavi Deli 2. januar 2008 Fish, priplavaj malo do Mehike danes, pliz , saj vem, da bom zrihtala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. januar 2008 Prijavi Deli 7. januar 2008 prosim ... za jutri Za Mystico Za MAP Pa še čist mal zame Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 11. januar 2008 Prijavi Deli 11. januar 2008 Ljubim ga. Ribi, pomagaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 za ljubezen in vse ki jo rabijo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 12. januar 2008 Prijavi Deli 12. januar 2008 no ribica ..jaz bi te prosila za zdravje....naj se dobro konča...me je strah. Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 13. januar 2008 Prijavi Deli 13. januar 2008 Ribica...Za jutri... Nekam nemirna sem... Prvič bom šla na tko dolgo pot sama ....Vedno je bil kdo ob meni ... jutri pa bom sama, čisto sama..... Spet me jebe samozavest... :xx!: Misli mi begajo sem ter tja..ne morem jih ukrotiti... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 14. januar 2008 Prijavi Deli 14. januar 2008 no ribica ..jaz bi te prosila za zdravje....naj se dobro konča...me je strah.veliko zdravja Ribica...Za jutri... da bi se izteklo, kot si si zamislila Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest ODRI 15. januar 2008 Prijavi Deli 15. januar 2008 Ribica... ..res je, da me ni bilo dolgoooooo, ni pa res, da sem pozabila na lunin net...vsak dan sem gost, samo napisanega nisem nič pustila tukaj Rabim te...PROSIM daj mi moč, pogum, vztrajnost in pokončno držo.. Nočko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gala 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Draga ribica! Saj veš, drži pesti zame in mi izpolni novo leto z upanjem in smehom in mojimi skritimi željami.Hvala!!! Citiraj Bodi dobro! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. januar 2008 Prijavi Deli 18. januar 2008 Ribica, ne plavaj v piranski zaliv, te bojo požrli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Da se mi spelje, tako kot je treba.... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. januar 2008 Prijavi Deli 22. januar 2008 Da se mi spelje, tako kot je treba.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 zlata ribica, vzami radirko in mi zradiraj vse spomine na preteklost...vzami si par minut časa no plizzzz Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 zakaj ne gledaš na preteklost ko na čudovito izkušnjo kjer si imela možnost, da spoznaš kaj si želiš? zakaj se ne spominjaš lepih trenutkov? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 zakaj ne gledaš na preteklost ko na čudovito izkušnjo kjer si imela možnost, da spoznaš kaj si želiš? zakaj se ne spominjaš lepih trenutkov?zato ker lepi trenutki bolijo še bolj kot tisti grdi. Vse je treba zradirat Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 očitno nočeš razumet... no enkrat se boš bolečine naveličala... če boš redirala preteklost boš redirala sebe... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rainyday108 25. januar 2008 Prijavi Deli 25. januar 2008 Klarus,malce nazaj si govoril o eliksirju z rdečim jaspisom. A mi lahko poveš, kako se ga naredi in kaj je njegova funkcija, razen predvidevam, gretje srčka ) in ostalega telesa? Thanks in za vse naše želje! Rainy Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 V četrtek prosim malo pozornosti.... .......pa tud na Zasavko ne pozabi..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 28. januar 2008 Prijavi Deli 28. januar 2008 Oj ribica, jazte pa prosim, če milahko pomagaš narediti strokovni izpit, saj veš, da je od tega odvisna moja služba... pa vsaj voljo za učit mi daj, pa še to, da bi mi šlo vse v glavo, ... hvala, zlata si Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 30. januar 2008 Prijavi Deli 30. januar 2008 Ribi, pomigaj za mojo prijateljico, da bi končno našla, kar išče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lily16 31. januar 2008 Prijavi Deli 31. januar 2008 zlata ribica pomagaj še meni, daj mi še eno priložnost Citiraj Lily Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 Ribi pomagaj, da bom v tem letu zmogla delo na sebi, spremenila življenjske vzorce,ki me obremenjujejo, postala boljši človek, pa vse skupaj tudi nekako finančno pregurala. Hvala! Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelica01 3. februar 2008 Prijavi Deli 3. februar 2008 ribica pomagaj mi jutri,ker imam izpit Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. februar 2008 Prijavi Deli 5. februar 2008 Men ni pa noben povedal, ampak ce novs migala (vsaj z eno plavutjo) zame, se bova naslednjic ob zaru pogovarjala Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.