Michelle 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Jutri mi častiš drink JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Ti, vsekakor! Tud 10, če hočeš. Al pa Zvezdino tortico Al pa kosilo?????? lej jo, kok se šlepa Sej se lahko tudi ti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. februar 2008 Prijavi Deli 25. februar 2008 Kar želiš, to dobiš! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 in za mojo rokico in da bi uspela naredit izpit....kjub vsemu skupaj..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 pa še jaz te prosim pomiri mojega sineka čene bo Pa za drugega dobro uspeval daleč od doma, da se mu uresničijo vse njegove želje, da uspe tako kakor si je zastavil, to mu želim iz . Pa za ta malega da bo še naprej tak kakor je do sedaj, pa za mene in mojo pol. skratka daj vsem nam notranji mir!upam da ne prosim preveč Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. marec 2008 Prijavi Deli 1. marec 2008 Men tud!Nič službenega, nič materialnega... sam tam pošlihtan. Prosim :V: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 2. marec 2008 Prijavi Deli 2. marec 2008 za včeraj hvala, sem bila na tel. pogovoru s sinekom je bil glede tekme zelo zadovoljen, ni dal gola vendar jih je naštimal, pravi da je zelo zadovoljen. Jaz tudi zanj, upam da boš še za tista dva druga pripomogla, saj ta najstarejši bi res potreboval! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 jaz pa lepo prosim,da ne bi hčerka spet zbolela in da ji bo vročina, ki si jo je danes zakuhala, izpuhtela, prosim prosim Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 3. marec 2008 Prijavi Deli 3. marec 2008 jaz pa lepo prosim,da ne bi hčerka spet zbolela in da ji bo vročina, ki si jo je danes zakuhala, izpuhtela, prosim prosim Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lunatica 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 naj se vse to zame enkrat že konča, ker imam poln kufer teh spominov.Hočem ga pozabit in pika! Citiraj Love is my only point to be alive...love is my God Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 4. marec 2008 Prijavi Deli 4. marec 2008 wibi, daj, da se lepo pozdravi in se nehajo bolečine. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 8. marec 2008 Prijavi Deli 8. marec 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 hvala, nekaj je le bilo na stvari, super a še vedno te prosim za sineka da se reši x!x x!x da ne bo :!!: Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. marec 2008 Prijavi Deli 11. marec 2008 JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!! Ti, vsekakor! Tud 10, če hočeš. Al pa Zvezdino tortico Al pa kosilo??????Sej se lahko tudi ti đizs, jst mam reakcije=0; pa je šla tortica papa in to ZASTONJ :!!: kar se pa ostalih želj tiče...dans sm zmatrana že sam od branja vseh želja drugih...tak da danes ne bo nič, mogoče jutri Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 Ribica prosim.... saj veš... sej vem da bi se lahk mal bolj tudi potrudila pa vseen...prosim naj mi rata ta izpit! Samo še danes... in še sedemkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 naj iz zormanovega poletnega tabora sporočijo,da se lahko mala prijavi... plissss... zasluži si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 naj iz zormanovega poletnega tabora sporočijo,da se lahko mala prijavi... plissss... zasluži si Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 ma ja omejitev je 15 let.. zdej pa tabor je konec junija, tamala pa bo 6. julija stara 15 let.. hm, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 saj bo no bodo malo skozi prste pogledali Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 pa sej takrat še ne bo 15 stara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 lahko se prijavi na tabor (kako že pujsa pravi, afirmacije v sedanjiku, pa dober občutek mam...) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vranja 18. marec 2008 Prijavi Deli 18. marec 2008 na pooomoooč! Citiraj http://img1.jurko.net/avatar_4162.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 ja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 lahko se prijavi na tabor (kako že pujsa pravi, afirmacije v sedanjiku, pa dober občutek mam...)uspelo sem dobila prav prijeten email od Zormana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 Aliana, to sem od Lojske preplonkala, ne morem se z njenim perjem kitit . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.