Audente 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 uspelo sem dobila prav prijeten email od Zormana kerga Zormana to? Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 19. marec 2008 Prijavi Deli 19. marec 2008 joj ribica pliiiiiiiiiiiiiiiiiiis daj brcni me v rit da grem ta strokovc delat Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 naj iz zormanovega poletnega tabora sporočijo,da se lahko mala prijavi... plissss... zasluži si kerga Zormana to?kaj misliš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ja no če tistga ko jaz mislim...mhm bi šla pa še jaz na tabor:) Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. marec 2008 Prijavi Deli 20. marec 2008 ja prav Uroš se mi je na email javil če ne bova imeli s tamalo prevoza za tja dol, te pocukam za rokav mala danes ni nič spala... kolk me veseli, da sem ji omogočila uresničitev njenih sanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ninu 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Zlata ribica, pomagaj mi da ozdravim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 ja prav Uroš se mi je na email javil če ne bova imeli s tamalo prevoza za tja dol, te pocukam za rokav mala danes ni nič spala... kolk me veseli, da sem ji omogočila uresničitev njenih sanj itak, Uroš je car Zlata ribica, pomagaj mi da ozdravim. xwizardx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
X~EDGE~X 23. marec 2008 Prijavi Deli 23. marec 2008 Zlata ribica...prosim....pomagaj... pomagaj AUDENTE, da na volitvah zmaga Borutk! Citiraj ...kupujemo stvari, ki jih ne potrebujemo, za denar, ki ga nimamo in vse to zato, da bi naredili vtis na ljudi, ki jih ne maramo... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
savana 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 zlata ribica, pomagaj, pliiiiiss, ,jutr mam en razgovor za novo službo, res si jo močno želim, stoj mi ob strani in mi pomagaj, da jo dobim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Zlata ribica...prosim....pomagaj... pomagaj AUDENTE, da na volitvah zmaga Borutk! http://www.cosgan.de/images/smilie/ekelig/g020.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 26. marec 2008 Prijavi Deli 26. marec 2008 Ja zlata ribica , pomagaj...da...... In za izpit v petek, čeprav sem se spet prepozno začela učit in premalo Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. marec 2008 Prijavi Deli 28. marec 2008 Daj mi voljo pa živce pa bi bil letos pravdober Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 še od mene ena prošnja... , da se razreši na pravi način za vse Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 30. marec 2008 Prijavi Deli 30. marec 2008 Zate Zasavka držim pesti. hvala, ampak jih morš res fajn močno držat Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 31. marec 2008 Prijavi Deli 31. marec 2008 Jst tut za Zasavko držim pesti, členke na prstih mam že čist bele Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 3. april 2008 Prijavi Deli 3. april 2008 Jst tut za Zasavko držim pesti, členke na prstih mam že čist bele Hvala ti , malo popusti... , saj je že boljše Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Prosim, daj mi moči, da danes to izpeljem kot je treba.Da ne bo večjih zamer, čeprav bom odpirala stare rane. Ampak je nujno. Nujno je zame, da bom lahko nadaljevala z življenjem in s to potjo, po kateri sem se odločila, da grem. Hočem delati stvari, ki jih JAZ želim delati in ne tega, kar mi drugi rečejo naj delam. In kako naj se obnašam.no, ribica, za Mysti... pa še zame mal, just in case:) Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 za moji punci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 Prosim, daj mi moči, da danes to izpeljem kot je treba.Da ne bo večjih zamer, čeprav bom odpirala stare rane. Ampak je nujno. Nujno je zame, da bom lahko nadaljevala z življenjem in s to potjo, po kateri sem se odločila, da grem. Hočem delati stvari, ki jih JAZ želim delati in ne tega, kar mi drugi rečejo naj delam. In kako naj se obnašam. fiši dej še za mene mal pomigi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 7. april 2008 Prijavi Deli 7. april 2008 mys Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
savana 10. april 2008 Prijavi Deli 10. april 2008 spet sm tle, se ti zahvaljujem za zadnjič, res si mi pomagala, zdej pa te prosim, pomagaj in stoj mi ob strani tudi danes na eni sodni obravnavi, naj se pravično izteče meni v prid, Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Au. Prosiiim, ne zmorem. pobož mala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Au. Prosiiim, ne zmorem. hug hug hug Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. april 2008 Prijavi Deli 18. april 2008 Mysti, drzi se Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. april 2008 Prijavi Deli 20. april 2008 Mysti, drzi se Ja, držim pesti!Vedno.Čeprav ne vem, o čem gre... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.