Ninca 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 Zlata ribica jst si pa želim.....želim, da uspe kar sm si zamisnla; da uspe ta veza.....dej pomagej mal no prosm Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. maj 2008 Prijavi Deli 22. maj 2008 da uspe ta veza.....dej pomagej mal no prosm če jst neb biu tok fuknen, bi ribico al pa kogarkoli prosu, da mi razloži, kuko zgleda uspešna veza, pa še ceu kup stwari me zanima, pa ne wrjamem, da jh kdorkol bolš ve kukr jest, tko da ribica... mal plawej in užiwej Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 23. maj 2008 Prijavi Deli 23. maj 2008 zlata ribica please! Danes naj me spramlja znanje in ne trema, naj se odblokirajo vse zavore in znanje naj pripluje na plano, res rabim! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. maj 2008 Prijavi Deli 25. maj 2008 Da bi bil sprejet na NTF, pa da bi res risal ubitačne slike plissss Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2008 Prijavi Deli 26. maj 2008 Nujno, zdravje,.. da je vse v redu. NUJNO! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ninca 27. maj 2008 Prijavi Deli 27. maj 2008 Kaj za eno ikono pa maš ti, tkole od daleč me spominja na nožnico med menstruacijo in to ženske , ki se očitno nerada sonči.http://www.smilies.4-user.de/include/Huepfen/smilie_hops_065.gif Citiraj Carpe diem! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 Ribica, pomigaj... naj delna realnost dozori, naj postanejo resničnost, sanje in življenje za vse dni. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
savana 29. maj 2008 Prijavi Deli 29. maj 2008 draga moja ,zdej pa res ne vem, a nimaš moči, al nočeš, ker jez sm iskrena iz ,zakaj mi nisi pomagala včeraj, al je to vse le taktika, za končno zmago? plis, še enkrat, res , pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 31. maj 2008 Prijavi Deli 31. maj 2008 Še za eno stvar te prosim. V prvo si pomigala tako močno, da je bilo kar malo hudo, pa se je vseeno izšlo. Pomigaj šeenkrat, da se zgodi. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
riba03 5. junij 2008 Prijavi Deli 5. junij 2008 Zlata ribica, naj se prosim iskristalizira situacija v moji sluzbi, ali pa v moji glavi - da se resim te negotovosti in zalosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebula 6. junij 2008 Prijavi Deli 6. junij 2008 ribi bibi.. prosila sm te d mi dej mal srečne ljubezni.. zej sm pa tok zalublena že usaj mesc... pa še sreča se mi muza mal od strani.... zato nared sam še d se bo iztekl use tko kt upam d se bo... xsrcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Migaš da se kar kadi.Pomigaj še za tistega, ki te sploh ne pozna.Scagovanje ne pripelje nikamor nikogar, migaj. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 7. junij 2008 Prijavi Deli 7. junij 2008 Draga ribica, spet jaz...prosim prosim prosim... pomagaj naj dam vse od sebe še te preostale dni in potem naredim izpit v četrtek!!! Pliiiiis!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majat 11. junij 2008 Prijavi Deli 11. junij 2008 Zlata ribica, prosim, prosim, pomagaj mi, saj me poznaš in veš kaj si želim....Odnesi to prošnjo v vesolje in prinesi mi željo nazaj. Citiraj Sem kar sem. In nihče ne more me spremeniti.Grem in vem, da bom hodila vedno naprej,obložena z prtljago poguma in težav, ki mi stojijo na poti.In se ne ustavljam, kajti moj kočijaž je pogum in vodnica priložnost! EDINA ZANESLJIVA NAPOVED ZA PRIHODNOST JE TA, DA NAS BO PRESENETILA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 12. junij 2008 Prijavi Deli 12. junij 2008 Zakon si, res!HVALA!!!Še 5x... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 13. junij 2008 Prijavi Deli 13. junij 2008 Prosim te za pomoč danes - da se bo vse izteklo OK Hvala Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 ej ribica, povej moji mami po ribje kaj hočem (ker je tudi ona riba pa bo mogoče tebe razumela), ker moje govorice očitno ne razume Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča 14. junij 2008 Prijavi Deli 14. junij 2008 [font="Palatino Linotype"]zlata ribica, prosim, prosim, prosim, močno te prosim, daj poškropi tistega tapravega zame in mi ga naplavi v moje življenje in tako da bo fajn, prov ...hvala, hvala, hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 16. junij 2008 Prijavi Deli 16. junij 2008 ej ribica, povej moji mami po ribje kaj hočem (ker je tudi ona riba pa bo mogoče tebe razumela), ker moje govorice očitno ne razume hehe, očitno sta se fajn pomenile, najbrž res tvojo govorico bolj razume kot mojo, je že boljše Hvala! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 17. junij 2008 Prijavi Deli 17. junij 2008 Ribica hvala za pomoč Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
deževen dan 18. junij 2008 Prijavi Deli 18. junij 2008 Zlata ribica, pomagaj mi da se najdem v svojem breznu.Prosim..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 19. junij 2008 Prijavi Deli 19. junij 2008 S svojim repkom našpricaj znanje, razkropi številke, pomnoži, koreni...... Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Barbiii 21. junij 2008 Prijavi Deli 21. junij 2008 Zlata ribica, pomagaj mi prosim v torek na izpitu, da bom imela potem pred sabo lepo poletje! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yanna 22. junij 2008 Prijavi Deli 22. junij 2008 Zlata ribica - lepo prosim, da mojemu sinu pomagaš pri učenju.........popravci! :xx!: Hvala lepa!Vse lepo ti želim Citiraj Zapiši si v srce, da je vsak dan - najlepši dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.