Aeval 2. julij 2008 Prijavi Deli 2. julij 2008 Buuuuhuuuhuuuu za jutri!!! Ble :xx!: kr slabo mi je, ker se že vidim, kako bom potem naslednji teden odpirala kuverto z Ne. Ma ja … Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
savana 12. julij 2008 Prijavi Deli 12. julij 2008 ja, draga moja ,do sedaj si me dvakrat zeloooo razočarala, pa te prosim ponovno, naj gre v tretje rado, pomagaj, spelji zadevo v ponedeljek tako, kakor predlagam, da greva lahko s sinom dalje, , in zapremo to življenjsko poglavje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
TheFish 16. julij 2008 Prijavi Deli 16. julij 2008 Citiraj Always forgive your enemies - nothing annoys them so much. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 17. julij 2008 Prijavi Deli 17. julij 2008 Ribica spet jaz Pomagaj prosim da se danes še pridno učim, jutri pa naredim izpit x!x prosiiim xsrcbumx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yanna 18. julij 2008 Prijavi Deli 18. julij 2008 Zlata ribica - hvalaaaaaaaaaaaaaaa!!! Juhuhu!!! Imam pa še eno prošnjo - pomagaj sinu še 1x v avgustuga čaka še en popravc :xx!: Vse lep vsem Citiraj Zapiši si v srce, da je vsak dan - najlepši dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Hvala ribica, saj sem vedela da boš zrihtala Si šla na dopust prejšnji teden, ker nisem bla dovolj pridna, a ne x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. julij 2008 Prijavi Deli 24. julij 2008 Ma dej, zlata fiša, pejt nekam! :xx!: Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 superstition rulez men pomagajo predvsem črne mravljice Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 26. julij 2008 Prijavi Deli 26. julij 2008 !!!!!!!!! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 29. julij 2008 Prijavi Deli 29. julij 2008 riba...plavaj, migaj z repom, delaj blub-blub..karkoli ze, samo ne me zaJ, ok? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 30. julij 2008 Prijavi Deli 30. julij 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Fishy... daj, fajn migaj danes, da frendica naredi izpit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Fishy... daj, fajn migaj danes, da frendica naredi izpit hvala zdaj se greva pa lahko z dvema motorjema vozit Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2008 Prijavi Deli 6. avgust 2008 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 fish...torek...zadnjic se nisva najbolje razumela, tokrat pa se morava Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 zlata ribica nič pomagat....hehehe....nič pomagat... Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabjek 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 zlata ribica upam da si tok zlata, da boš vsem tekmovalcem na olimpijskih igrah podarila zadovoljstvo v njihovih srcih upam da boš poskrbela , da se bojo imeli lepo , brez kreganj, upam da boš za poškodbe 100% zagotovila da jih nebo in da bo potekal pravi olimpijski duh v športnikih in navijačih. Ps:poskrbi še zame za moje bližnje prijatelje in lunine forumce s pozdravom Zabjek Zlata ribica hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 zlata ribica nič pomagat....hehehe....nič pomagat... a to naj meni ne pomaga, al tebi? Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabjek 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 dbk maš zmenek:)? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 ....neke vrste... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabjek 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 po ti pa še jst srečo zaželim če pa nou punčka dala pol pa hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 fish...torek...zadnjic se nisva najbolje razumela, tokrat pa se morava no upam, da se bosta pobotala Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zabjek 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 a zmenek maš z ribico? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 a zmenek maš z ribico? ce ne bo pridna, ja... Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.