tigrota 8. avgust 2008 Prijavi Deli 8. avgust 2008 prosim pomagaj mojemu žogobrcu, please!!! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Prosim, naj ne bom, prosim K veš, da nisem še pripravljena na to....Shit... xcrossfingx Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 Prosim, naj ne bom, prosim K veš, da nisem še pripravljena na to....Shit... xcrossfingx Uh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nelika 11. avgust 2008 Prijavi Deli 11. avgust 2008 a to naj meni ne pomaga, al tebi? Nobenmu...včasih sem mal hudobna,pa me pol mine....No ja kr pomagi,kermu pač hočeš Citiraj Z življenjem se spopadam: izbrskati hočem slehrni užitek, dobiti vse odgovore, iztisniti iz njega vse, četudi bolečino. Zasledujem in lovim življenje, da ga raziščem. Marita Golden Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pikanai 13. avgust 2008 Prijavi Deli 13. avgust 2008 Zlata ribica, pomagaj, da bo moja nova firma zelo uspešna , da bo denar pritekal z lahkoto in redno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 , pomagaj, da bo moja nova firma zelo uspešna , da bo denar pritekal z lahkoto in redno. Držim pesti. Meni je kul, če priteka isto denarja, kot zdaj...če je vse isto..samo prosim...tisto, kar sem te prosila pred parimi dnevi :sori: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Držim pesti. Meni je kul, če priteka isto denarja, kot zdaj...če je vse isto..samo prosim...tisto, kar sem te prosila pred parimi dnevi :sori: sva že dve Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yanna 14. avgust 2008 Prijavi Deli 14. avgust 2008 Zlata ribica - zopet živjo! Začenja se drugi rok popravnih izpitov..... Prosim, prosim, prosim...priskoči v ponedeljek na pomoč mojemu sinu Hvala lepa in lepo plavaj..... Čau Citiraj Zapiši si v srce, da je vsak dan - najlepši dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 Ribica, tri je manj kot štiri daj pomagaj malo, da bo danes tri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MojcaPokraculja 18. avgust 2008 Prijavi Deli 18. avgust 2008 potrdi mi, da sem se pravilno odločilahvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 19. avgust 2008 Prijavi Deli 19. avgust 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yanna 20. avgust 2008 Prijavi Deli 20. avgust 2008 Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Zlata ribica - hvala ti - mojemu sinu je uspelo!!! Krasna si! Vsem želim vse lepo..... Citiraj Zapiši si v srce, da je vsak dan - najlepši dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 Zlata ribica, naj ima danes moj poba najboljši dan in naj se izkaže v športu, ki ga ljubi, saj si tega blazno želi. A sva zmenjene? Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 22. avgust 2008 Prijavi Deli 22. avgust 2008 prosim pomagaj, da mu uspe!Saj zmore a je daleč od doma in tudi to nekaj pomeni!Mi smo vsi z njim in daj mu tudi ti to možnost? za mojo xrosex Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 draga ribica, pred časom sem te prosila, da mi pošješ tapravga pa se je res nekaj zgodilo, res je nekdo čudežno vstopil v žviljenje, in mi s tem močno polepšal življenje, ampak pomagaj mi še malo, prosim te, močno te prosim!!!! ti že veš, kaj imam v mislih, kajne!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 24. avgust 2008 Prijavi Deli 24. avgust 2008 Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 25. avgust 2008 Prijavi Deli 25. avgust 2008 , pliz, daj mi eno brco v rito, da že enkrat napišem zadevo do konca in zaključim to poglavje lajfa, ne pa da kolovratim naokoli z mislimi na tisoč koncih. Rok je že skoraj tuuu!! Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 27. avgust 2008 Prijavi Deli 27. avgust 2008 Ribica, prosim, malo misli tudi name jutri, saj sem se potrudila, ampak za vsak slučaj bodi še ti z mano xsrcx saj boš, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janajam 30. avgust 2008 Prijavi Deli 30. avgust 2008 draga zlata ribica!imam te zelo rada in ti ne bom zamerila ce ne bos imela casa zame,bi me pa zelo razveselila,ce bi mi pomagala-da bi se mi moj zivljenski sopotnik malo zamislil nad svojimi izjavami in mi to dal vedeti-da bi znala zamahnit z roko sprico problemov,ki jih rada dramatiziram-da bi se zavedala same sebe v svojem dobrem-da bi strahove sprejemala in jih premagovala-da ne bi videla strahov tam,kjer jih ni-da bi imela bujno domisljijo le v dobrem in ne obratno,torej v slabem-da bi dojemala slabo pocutje kot nekaj normalnega,ne pa katastrofalnega,kot sicer pocnem-da bi se zavedala svojih darov in jih brez zadrzkov tudi izrazalaveliko je se tega,pa bo za danes dovolj,ker vem da imas veliko dela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lenora 31. avgust 2008 Prijavi Deli 31. avgust 2008 Draga zlata ribica, prosim prosim naj bodo jutri na izpitu teme 3 7 12 16 Hvala ti puuuuuuuuuuno! (Sporočim, kako bo z željo ) Citiraj ... ker v meni je ptica, ne reži ji kril,pusti, da naj sama leta in izpoje nemir.Veš, da rada sem sama in rada s teboj,vedno kot selivka se vrnem ti domov ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 dej pumagiiiii mysti Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 2. september 2008 Prijavi Deli 2. september 2008 Naj me več malenkosti ne vržejo s tira.Vsaj v tem času ne. In več koncentracije v službi. Plizzz. Drugo naj ostane tako kot je. Nočem sprememb. Full se počutim otročje zdaj, ko pišem v to temo.Jao. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 ja, zlata ribca... mi ne maramo sprememb. to pa zato, ker nam gre tolk faaaaaajn. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Ne, ne, ne.. Pa zdaj imam eno težavo. Ojoj. Samo , da se tole reši...Potem bom pa najbolj srečno bitje na svetu..... Sj bi prosla Boga , da se tole poštima..ampak...ne morem..čist preveč egoistično je.. ma ja..sj vem...sama sem si kriva... zakaj pa mi je tega treba bilo?? Sj bo. Jz upam , da bo. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 to me spominja na stopnjevanje: sej bo. js upam, da bo. mogoče pa res bo. ko bi vsaj blo. a u p*zdo. ziher nou. u glavnem . vsaka težava ma rešitev. ker drugač sploh težava ne bi bla. ti držimo pesti. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.