Anqet 6. september 2008 Prijavi Deli 6. september 2008 Draga zlata ribica, prosim te pomagaj mi, da naredim izpit iz gospodarskega prava. Samo to bi rada, zaenkrat. Prosim, prosim, prosim,... Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 draga zlata ribica, močno močno te prosim, da bi se on in jaz unesla ... pomagaj mi, prosim, da bi kočno šel najin odnos na prave tirnice in bi v moje življenje se vsaj malo naselil mir, stabilnost. prosim, res te močno prosim, priskoči mi na pomoč. kar koli se bo zgodilo, ti bom hvaležna, samo da se premakne z mrtve točke. hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. september 2008 Prijavi Deli 7. september 2008 fishy... za jutr.. dej mal pomigaj, plis... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 u glavnem . vsaka težava ma rešitev. ker drugač sploh težava ne bi bla. ti držimo pesti. rešena problema ni več.je rešen.pozitivno. počutim se 10 kg lažje in z drugimi očmi zrem v svet... Hvala, hvala, hvala. x!x Ps; najbrž je pomagalo to , da so napol Bogovi držali pesti 4me. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 čuj ti riba daj porini malo toti časovni voz....nič nečem...sam naj že mine vse.... nič nea rabim...sam naj bo že konec vsega ...prosim jezus, ko bi človek bil vedež, ne bi bil revež Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 9. september 2008 Prijavi Deli 9. september 2008 sam naj že mine vse....že minewa Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 10. september 2008 Prijavi Deli 10. september 2008 rešena problema ni več.je rešen.pozitivno. počutim se 10 kg lažje in z drugimi očmi zrem v svet... Hvala, hvala, hvala. x!x Ps; najbrž je pomagalo to , da so napol Bogovi držali pesti 4me. Super. Potem je morda tu res ena pozitivna energija in da se želje resnično uresničujejo. No, juter pa naj pozitivne energije ali bogovi ali kdorkoli že meni pomagajo pri izpitu. Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 11. september 2008 Prijavi Deli 11. september 2008 please pomagaj da ne raste ker to ni za mene! Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča 12. september 2008 Prijavi Deli 12. september 2008 ribica, hvala. hvaležna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 16. september 2008 Prijavi Deli 16. september 2008 Hvala, hvala zlata ribica. No zdej pa naslednja želja... želim si, da bi me zelo kmalu poklical nekdo (zlata ribica ti že veš kdo). Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 17. september 2008 Prijavi Deli 17. september 2008 Te želje se pa tako hitro uresničujejo. Hvala zlata ribica, hvala. Poklical me je... Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janif 18. september 2008 Prijavi Deli 18. september 2008 zdej bom pa še tuki mal svinjal Zlata ribica eno stvar sva lepo zrihtala , zdej pa migi, ali pa boljš brcaj, da spravimskup tistih 40 strani, pa da dobim pol štempelj na sred čela Hvala, hvala Citiraj Izvukao je na kraju svog izlaganja. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Anqet 23. september 2008 Prijavi Deli 23. september 2008 Draga zlata ribica, v soboto je poseben dan, tisti večer bi rada preživela z osebo, ki mi zelo pomeni. Pomagaj prosim... Citiraj Ne jokaj za soncem, ki je zašlo; zaradi solza ne boš videl zvezd.PARRA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 26. september 2008 Prijavi Deli 26. september 2008 O zlata ribica povej, a maš še kšno željo frej? Če jo imaš jo meni dej, pa le izpolni jo le glej. =)Zlata ribica daj mi prosim malo zdravja Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 27. september 2008 Prijavi Deli 27. september 2008 O zlata ribica povej, a maš še kšno željo frej? Če jo imaš jo meni dej, pa le izpolni jo le glej. =)Zlata ribica daj mi prosim malo zdravja Tolk si v redu ti zlata ribica,..daj povej če maš še ti kakšno željo. Boš kakega črva, ti vodo zamenjam? Ti sam reči.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 28. september 2008 Prijavi Deli 28. september 2008 Hvala ribica samo še finiš Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
agica 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Draga zlata ribica, lepo lepo te prosim, naj bo moj fant spet tako zaljubljen vame kot je bil na začetku in naj se preseli k meni !!! PROSIM PROSIM in obljubim da bom pridna .-) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2008 Prijavi Deli 3. oktober 2008 Že spet? Nea se preveč na ribico zanašaj, ni vsemogočna..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
hugolina 10. oktober 2008 Prijavi Deli 10. oktober 2008 Zlata ribica, prosim naj moja simpatija naredi prvi korak in naj me že pelje na zmenek. PROSIM, PROSIM, PROSIM.......................... Citiraj Dokler imamo spomine, obstaja preteklost; dokler imamo upanje, nas čaka prihodnost; dokler imamo prijatelje, je lepa sedanjost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 14. oktober 2008 Prijavi Deli 14. oktober 2008 Zlata ribica, prosim naj moja simpatija naredi prvi korak in naj me že pelje na zmenek. PROSIM, PROSIM, PROSIM.......................... x:Dx x:Dx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emmzi 17. oktober 2008 Prijavi Deli 17. oktober 2008 Ribica, mucka je izginla in ne pride nazaj... daj prosim pomagaj, da se vrne Citiraj "Remember when I told you how myKin is different in some ways?And how you should not fall in loveWith someone like me, anyway...Between the lines, people see signsWhen they feel the sear, every day's fear...And one night their torchesFind the girl without a name...And the one who has herLove is no more safe..." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. oktober 2008 Prijavi Deli 24. oktober 2008 naša Zasavka rabi malce zdravilne energije Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 naša Zasavka rabi malce zdravilne energije sej bo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 naša Zasavka rabi malce zdravilne energije http://shrani.si/f/12/yl/46JEJkOa/1/soncek-01.gif Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 naša Zasavka rabi malce zdravilne energije xwizardx Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.