Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

xgoldfishx takole se zmeniva, do prvega maja (letošnjega leta, da ne bo pomote) mi najdi službico, kamor bom z veseljem hodila in bom uživala v delu. xcrossfingx xloveyx xwizardx
http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif
Deli na socialnih omrežjih

Tako zlata ribica.......prišel je zame dan D........in čas, da me potegneš iz talona x;)x .....čez nekaj trenutkov pričakujem en zelo naporen pogovor z vrhovnim poveljnikom v službi.......daj mi prosim pomagaj, da razgovor izpeljem tako kot je treba, tako kot si želim.........če se le da tudi z efektom, ki si ga želim x;)x :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Tako zlata ribica.......prišel je zame dan D........in čas, da me potegneš iz talona

Ribica, pazi katere karte vlečeš, glej, da boš ta pravo, tisto s katerim boš Micku poslala zaupanje vase in vse se bo odvilo, tako kot je treba....

Mick, a je pol danes detek ? x:Dx x:Dx x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

xDDx Se pridruzujem Mick.. ce je tvoja zelja, zelja iz srca, se bo uresnicila stoprocentno..xwizardx

Zlata ribica plis xDDx .. naj Micka taprava oseba poslusa in predvsem naj slisi, kaj ima za povedat..

xwizardx xrainbowx xcrossfingx xgoldfishx

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Zlata ribica plis  xDDx .. naj Micka taprava oseba poslusa in predvsem naj slisi, kaj ima za povedat..

xyesx ..to, ja.........thx modro nebo x:Xx ....pismo, še vedno me paca.........kot da ve, da danes ne grem od njega brez konkretnih odgovorov..........oz.....če jih ne bo.....to zame pomeni, da nisva na isti valovni dolžini glede moje prihodnosti v tej firmi.... :o|o: x:)x

K. Čapek

Ma ja........saj ne vem ali me res paca ali ima obveznosti........vem pa, da mi po živčkih hodi x^x :xx!: x:Dx .....daj ribica, naj to ne traja ves dan, no :O: ....plisss x:Xx

K. Čapek

:detelca: xupxn za Micka ...da mine čim hitreje in da bo uspešno x:)x xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

x:Xx , pomiri se, vdihni globoko, vsi ti pošiljamo pozitivne misli xcrossfingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...