Tina 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 takole se zmeniva, do prvega maja (letošnjega leta, da ne bo pomote) mi najdi službico, kamor bom z veseljem hodila in bom uživala v delu. Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tina..lepo, da si ji dala dovolj časa...da bo res našla kaj primernega.. Za Tino.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Da se Tini uresniči želja Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tako zlata ribica.......prišel je zame dan D........in čas, da me potegneš iz talona .....čez nekaj trenutkov pričakujem en zelo naporen pogovor z vrhovnim poveljnikom v službi.......daj mi prosim pomagaj, da razgovor izpeljem tako kot je treba, tako kot si želim.........če se le da tudi z efektom, ki si ga želim Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 MICK, držim pesti zate poleg Zlate ribice Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Mick, če si dobro definiral vse podrobnosti tvoje želje, potem ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tako zlata ribica.......prišel je zame dan D........in čas, da me potegneš iz talonaRibica, pazi katere karte vlečeš, glej, da boš ta pravo, tisto s katerim boš Micku poslala zaupanje vase in vse se bo odvilo, tako kot je treba.... Mick, a je pol danes detek ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Thx Tina, JanjaK, Borism..... ....živčna vojna......me pušča čakat....to lahko potraja :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Se pridruzujem Mick.. ce je tvoja zelja, zelja iz srca, se bo uresnicila stoprocentno.. Zlata ribica plis .. naj Micka taprava oseba poslusa in predvsem naj slisi, kaj ima za povedat.. Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Zlata ribica plis .. naj Micka taprava oseba poslusa in predvsem naj slisi, kaj ima za povedat.. ..to, ja.........thx modro nebo ....pismo, še vedno me paca.........kot da ve, da danes ne grem od njega brez konkretnih odgovorov..........oz.....če jih ne bo.....to zame pomeni, da nisva na isti valovni dolžini glede moje prihodnosti v tej firmi.... :o|o: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 mick ma zdajle koncno razgovor, po moje..... dajmo ribica, da se bo koncalo, kot bo zanj najboljse!!!! mickeni, tudi od mene mnogo pa ... da bi ti slo dobro!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tina, a nisi ti ravno zacela eno sluzbo...? a ni vredu...? da bi ti bliznja prihodnost prinesla delo, ki ti pase in, ki si ga zelis....!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Tinka sem, samo sem dobila samo za 4 mesece, potem me pa ne rabijo več Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Bemu.........Mickenemu trenirajo živce :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Bemu.........Mickenemu trenirajo zˇivce :xx!: kaj se vedno cakas, mick...?! a tako tina, nisem vedla... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Mick (huh Mick - sporočilo pa je res nekam usklajeno s temle, kar se ti dogaja ... calm down ... vse se bo dobro izteklo ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Ma ja........saj ne vem ali me res paca ali ima obveznosti........vem pa, da mi po živčkih hodi :xx!: .....daj ribica, naj to ne traja ves dan, no ....plisss Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Mick...še jaz... In če že moraš čakat...da bo vsaj efekt pravi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 xupxn za Micka ...da mine čim hitreje in da bo uspešno Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Thx....Mateja, Astra, cosma....... ..........bemu, danes mi pa res ful pomagate, ker se bi sicer vsak čas v rt vgriznu Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 , pomiri se, vdihni globoko, vsi ti pošiljamo pozitivne misli Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Cosmica ....thx....ta bo ziher deloval - 1000-ka.......kongratulejšn čvekica cosmičičica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 mick..upam, da se zdaj ze pogovarjas....!!!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Žal....še ne.... :xx!: :xx!: :xx!: Vuf.....pravkar obveščen, da je nujno zaseden in da me takoj, ko bo prost......pokliče Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.