Zasavka 27. oktober 2008 Prijavi Deli 27. oktober 2008 Hvala, punce - nucalo je, sem že doma :kiss: Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2008 Prijavi Deli 28. oktober 2008 Hvala, punce - nucalo je, sem že doma :kiss: vseeno še malo... ...nikol ne škodi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yanna 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 Zlata ribica - prosim te, pomagaj mi pri današnjem razgovoru. Potrebujem pozitivno energijo - hvala. Ti sporočim, kako je šlo Citiraj Zapiši si v srce, da je vsak dan - najlepši dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. november 2008 Prijavi Deli 3. november 2008 upam, da je šlo!!! ribica nič zame, tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 Draga ribica, prosila bi te, da mi uresničiš željo, vendar še sama ne vem, kako se ta želja glasi. Verjetno bo tebi kaj težko pri tem kaj narediti ... Ampak ... stvari so tako zapletene in ne vem, kako naprej, kako odreagirat ... Rada bi, da se on odloči in sicer tako, da bova zares skupaj. Ampak me je strah se soočiti s tem. Naredi ti, tako da bo prav. želja - jasnina v mojem življenju, a je preveč? hvala upam da že kmalu kako drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 8. november 2008 Prijavi Deli 8. november 2008 upam, da se bom v petek dobro držala na operaciji in da se bo rana lepo zacelila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 9. november 2008 Prijavi Deli 9. november 2008 vseeno še malo... ...nikol ne škodi..... res ne škodi še malo, prosim xwizardx upam, da se bom v petek dobro držala na operaciji in da se bo rana lepo zacelila. od mene...saj bo ... Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 14. november 2008 Prijavi Deli 14. november 2008 Prooooosim, ribi.Proooooosim zrihtaj pozitiven odgovor! Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2008 Prijavi Deli 21. november 2008 za Mysti, pa Zasavki VilaSonca ne rabi nič, ker se ji že vse lepo celi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 24. november 2008 Prijavi Deli 24. november 2008 Draga ribica, en pozitiven odgovor po mailu... Prosiiiiim... Bo vse spremenil na boljše! Pomagaj malo! xwizardx super si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 25. november 2008 Prijavi Deli 25. november 2008 Upam in želim, da se bo v četrtek izteklo vse najboljše in najlepše. V vsakem primeru, bo pač tako kot mora biti. Ampak jaz upam, da je namenjeno, da se končno še to uredi. Moja mala obsesija. Jao. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 17. december 2008 Prijavi Deli 17. december 2008 Za mojo prijateljico, ki jo imam zelo rada, ampak ne vem, kako naj ji pomagam!Naj preboli, najde smisel in bo srečna Si zasluži biti! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 18. december 2008 Prijavi Deli 18. december 2008 Ribica, lepo prosim, pomagaj mi opraviti s tem podvigom!! :love: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 22. december 2008 Prijavi Deli 22. december 2008 http://whatscooking.us/wp-content/uploads/2007/12/happy-new-year070-1024.jpg Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 28. december 2008 Prijavi Deli 28. december 2008 2009 DO NEBA pls vspovsod Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 31. december 2008 Prijavi Deli 31. december 2008 Dej pošlji jim recesijo uno pravo, da nehajo že jebat pošten folk v glavo. uu rima Yo yo C'mon Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čarli 3. januar 2009 Prijavi Deli 3. januar 2009 Hvala, ribica.Kar tako naprej! Citiraj OM MANI PADME HUM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 5. januar 2009 Prijavi Deli 5. januar 2009 Ribica, drži pesti zame v naslednjih dneh, pliz, še posebej v ponedeljek. Tole mi ful ful pomeni. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 prosim xcrossfingx :detelca: Tudi jaz rabim. Da je zdravje kul. SEJ JE! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. januar 2009 Prijavi Deli 6. januar 2009 prosim xcrossfingx :detelca: Tudi jaz rabim. Da je zdravje kul. SEJ JE! obema Mich, itak da je! Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. januar 2009 Prijavi Deli 7. januar 2009 Bomo videli jutri Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 10. januar 2009 Prijavi Deli 10. januar 2009 Zdaj pa zares, ribica, ponedeljek. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. januar 2009 Prijavi Deli 11. januar 2009 Za pravo pot, naj se razjasni kmalu ... še nekaj mesecev si dam na razpolago ... nič več xwizardx Bejbi, sigurno se bo skristaliziralo! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 13. januar 2009 Prijavi Deli 13. januar 2009 Ribica prosim, bodi jutri spet z mano in pomagaj! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Syd23 14. januar 2009 Prijavi Deli 14. januar 2009 Ribica...prosim te, da v tem novem letu odpreš oči večini ljudi, ki zaslepljeno tavajo po tem planetu. Pomagaj tistim, ki trpijo medtem ko imajo drugi vsega preveč. Prosim te, povej ljudem, da so tudi živali živa bitja kot mi in da jih ne smemo mučiti in jesti. Prosim te, povej Bogu, da njegove ovčice kršijo vseh deset zapovedi, ki jih je zadal človeštvu in naj končno kaj ukrene glede tega! Drugače se pa lepo imej in izogibaj se črvom ki umirajo na trnkih.... Citiraj MOJ BLOG! MOJA MUSKA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.