Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ribi, za vse, ki potrebujejo tvojo pomoč. :detelca: :detelca: Pa še zase te prosim, saj veš, kaj. xcrossfingx xgoldfishx

Gonna rise up

Burning back holes in dark memories

Gonna rise up

Turning mistakes into gold

Per aspera ad astra

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
ja kvajekva. tam nekje je tema - če bi kdo komu rad povedal, in je v črni luknji, namenjena pa bolj kot ne temu, da se lahk mal pritožuješ x:px in potem pride kdo tja pametovat, da kolk se zdej v tisti temi neki jamra in tkole xrolleyesx

tle je zlata ribica, pa si človk lahk zapiše svoje želje... pa se spet najdete in jao kaj je zdej en kup enih želja tule.

ja zihr, če vsak dan postnem nekaj v črno luknjo, to pomen, da sm slabe volje 24/7. in če tu kaj napišem, pa pomen, da se bom potem šla zvalit na kavč in čakala, da mi zlata ribica vse porihta. prinese pico, pomije posodo, poseksa tipa, pa še na šiht gre namesto mene. ane.

Tubo. :inocent:

Kaj boste zdej vi mojo sestrco kar neki skoz obremenjevali. :o|o:

Dub si zlatga škorpjota, pa naj gre seksat s tvojim tipčkom in naj ti on pomiva posodo. x^x

Ma kake..... :o|o:

Ribica hvala tudi tebi, dosegel sem največji cilj so far, še vedno pa prosim za neomajnost na poti do naslednjih ciljev... You and me ribica, we can do the impossible!
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

draga moja!prooosim pomagaj mi,da se aktiviram in zacnem konstruktivno in predvsem konkretno DELAT na svojem projektu.hocem udejanit in uredit stoineno idejo KONKRETNO.naj se mi poveze vse skupaj,da vem,kje se lotit,brez sodb, strahu pred neuspehom in sodbami drugih.kaj pa ce mi prisepnes kje naj sploh zacnem?to bi bilo super.ok hvala,ze vem kaj.lepo bodi!

zlata ribica je mene pooblastila, da šutnem janajam, da končno začne že delat, na začetku seveda, in potem redom dalje na dve, tri, štiri in tako dalje do stoinene. Za sodbe bo še čas, zdele nej se pa dela prime in začne :vragec:

za strah nej jo pa opomnem, da strah je votel, okrog ga pa nič ni, tko da konc izgovorou :vragec:

pejt delat x!x

za ostale mi ni pa nič sporočila :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Guest VilaSonca
Riby, bodi pridna, pomagaj mi, da ne bom delala bedarij in da bom naredila dober vtis in da bo vse kul.

Guest VilaSonca

Riby, kar je bilo, je bilo, očitno ni to to.

zdaj te prosim pa za eno res pomembno stvar, da bo predstavitev kul, da mi bo všeč in da bom "in", če bo res kulči job. :2src:

Ribica prosim zaščiti me pred vsiljivci in ovirami

in prosim, prosim pomagaj mi da dam te tri dni še vse od sebe in v ponedeljek opravim z največjim podvigom vseh časov!!!!

xrosex kaj bi brez tebe xgoldfishx

Malikovanje zlatih ribic, telet in ostalih poganskih parafernalij, vas ne bo odrešilo tuzemeljskih muk, temveč vas bo pogubilo, izgubili se boste v temačnih globinah, kjer prebivajo prebivalci pekla.Zatorej,priklonite se Gospodu, molite in kontemplirajte.

Devica Mater naj vam bo inspiracija.

Mens sana in Inquisitio hispana

Gloria in excelsis Deo

Glória in excélsis Deo

Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis.

Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te,

Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam,

Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens.

Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe,

Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris:

Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis;

Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram,

Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis.

Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe,

Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...