lia 9. februar 2009 Prijavi Deli 9. februar 2009 Ksenia Sončna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 10. februar 2009 Prijavi Deli 10. februar 2009 Ribi, za vse, ki potrebujejo tvojo pomoč. :detelca: Pa še zase te prosim, saj veš, kaj. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 13. februar 2009 Prijavi Deli 13. februar 2009 :detelca: :detelca: (=malo čaram) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 16. februar 2009 Prijavi Deli 16. februar 2009 Ribica, prosim za moč, da dam vse od sebe in se tole res dobro naučim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Ja, shujšat!-1 kg/teden bo perfect. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 @ Michelle You can do it! Js bi pa prosil z malo več neustavljivosti, malo več poguma, malo več vztrajnosti. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. februar 2009 Prijavi Deli 26. februar 2009 Ribca, pomagaj mi, da se čimveč naučim za jutri, da bom na izpitu vse obvladala Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vilamalina 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 dej za naslednji tedn da bo regrat, ane? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 mnja tud s tem bi se zadovoljila Mah, zdej vas mam pa počasi puhn kufer. Pa ne morem skoz neki dobrega delat. Pa dejte se malčk sami zase potrudit ne. Mislm.... Krenaribica.com Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 ja kvajekva. tam nekje je tema - če bi kdo komu rad povedal, in je v črni luknji, namenjena pa bolj kot ne temu, da se lahk mal pritožuješ in potem pride kdo tja pametovat, da kolk se zdej v tisti temi neki jamra in tkole tle je zlata ribica, pa si človk lahk zapiše svoje želje... pa se spet najdete in jao kaj je zdej en kup enih želja tule. ja zihr, če vsak dan postnem nekaj v črno luknjo, to pomen, da sm slabe volje 24/7. in če tu kaj napišem, pa pomen, da se bom potem šla zvalit na kavč in čakala, da mi zlata ribica vse porihta. prinese pico, pomije posodo, poseksa tipa, pa še na šiht gre namesto mene. ane. Tubo. Kaj boste zdej vi mojo sestrco kar neki skoz obremenjevali. Dub si zlatga škorpjota, pa naj gre seksat s tvojim tipčkom in naj ti on pomiva posodo. Ma kake..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 sam res. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 27. februar 2009 Prijavi Deli 27. februar 2009 Ribca, pomagaj mi, da se čimveč naučim za jutri, da bom na izpitu vse obvladala Hvala!!!! x:px Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2009 Prijavi Deli 28. februar 2009 Ribica hvala tudi tebi, dosegel sem največji cilj so far, še vedno pa prosim za neomajnost na poti do naslednjih ciljev... You and me ribica, we can do the impossible! Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janajam 4. marec 2009 Prijavi Deli 4. marec 2009 draga moja!prooosim pomagaj mi,da se aktiviram in zacnem konstruktivno in predvsem konkretno DELAT na svojem projektu.hocem udejanit in uredit stoineno idejo KONKRETNO.naj se mi poveze vse skupaj,da vem,kje se lotit,brez sodb, strahu pred neuspehom in sodbami drugih.kaj pa ce mi prisepnes kje naj sploh zacnem?to bi bilo super.ok hvala,ze vem kaj.lepo bodi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. marec 2009 Prijavi Deli 5. marec 2009 zlata ribica je mene pooblastila, da šutnem janajam, da končno začne že delat, na začetku seveda, in potem redom dalje na dve, tri, štiri in tako dalje do stoinene. Za sodbe bo še čas, zdele nej se pa dela prime in začne za strah nej jo pa opomnem, da strah je votel, okrog ga pa nič ni, tko da konc izgovorou pejt delat x!x za ostale mi ni pa nič sporočila Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 10. marec 2009 Prijavi Deli 10. marec 2009 za ostale mi ni pa nič sporočila Sej ribica je zakon. Držim pesti za vse. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 11. marec 2009 Prijavi Deli 11. marec 2009 Riby, bodi pridna, pomagaj mi, da ne bom delala bedarij in da bom naredila dober vtis in da bo vse kul. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest VilaSonca 12. marec 2009 Prijavi Deli 12. marec 2009 Riby, kar je bilo, je bilo, očitno ni to to. zdaj te prosim pa za eno res pomembno stvar, da bo predstavitev kul, da mi bo všeč in da bom "in", če bo res kulči job. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 13. marec 2009 Prijavi Deli 13. marec 2009 Ribica prosim zaščiti me pred vsiljivci in ovirami in prosim, prosim pomagaj mi da dam te tri dni še vse od sebe in v ponedeljek opravim z največjim podvigom vseh časov!!!! xrosex kaj bi brez tebe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flikca 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 (popravljeno) Sem bla pridna Zdaj pa prosim, naj uspe!!!! Popravljeno 16. marec 2009 -> flikca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 16. marec 2009 Prijavi Deli 16. marec 2009 Malikovanje zlatih ribic, telet in ostalih poganskih parafernalij, vas ne bo odrešilo tuzemeljskih muk, temveč vas bo pogubilo, izgubili se boste v temačnih globinah, kjer prebivajo prebivalci pekla.Zatorej,priklonite se Gospodu, molite in kontemplirajte.Devica Mater naj vam bo inspiracija. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 Bi se opravičla, ker sem "nezanesljiva" 3 osebam... soooori... sem si premislila z wibica prega per noi Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunny girl 19. marec 2009 Prijavi Deli 19. marec 2009 Zlata ribica, naj bo vsak 2% pozitivnih odgovorov na moje klice. Hvala ti, naj se ti 1000X povrne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 jaz bi pa samo to, da bi jutri vreme še gor zdržalo.Plisssssssss Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 27. marec 2009 Prijavi Deli 27. marec 2009 Za nov domek in službo Hvala Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.