EnglBengl 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Fishi, zdele vse pust, pa pejt migat za Nat in njene Tud jest te to prosim. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 ja že migala nekaj - ker mi malo lažje, vsaj jezna nisem več toliko.hvala tudi tukaj punce Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 2. junij 2009 Prijavi Deli 2. junij 2009 Tudi danes te prosim, pomagaj Nataly in njenim. Nič drugega. Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomas de Torquemada 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Tudi danes te prosim, pomagaj Nataly in njenim. Nič drugega. Kakšno bestialno sočutje,in to pri malikovanju poganskega malika. Ali si ti grešnica kdaj brala sveto pismo, ali veš kako so končali malikovalci zlatega teleta, ne samo, da si grešnica temveč v greh in razuzdanost napeljuješ nedolžne krščanke.Kaj bo sledeče? Ugibamo, napeljevanje k lizanju zadka črne mačke? Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 pomagaj, da se jutri uredi meni v dobro. čist sem na tleh .ne morem ostati brez službe, ne zdaj v teh časih... grozljivo.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Za Lisbono Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 Za Lisbono hvala hvalahvala vse je v redu, služba je še vedno moja. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Ma kaj se spravljaš na Lisbono; izguba službe je stresna za vsakogar. A mislš, da tisti, ki ostanejo (ne dobijo odpovedi) da se pa ql počutjo? Da nimajo občutka krivde (preživelih)? Ko si stalno v prčakovanju odpovedi? A je to kak lajf? Prej agonija bi rekla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Gizmo KAK! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. junij 2009 Prijavi Deli 16. junij 2009 Zlata ribica pomagaj, da bi mucek DennyBoy prišel v prave roke, in sicer enisuper Lunatki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2009 Prijavi Deli 16. junij 2009 Zlata ribica pomagaj, da bi mucek DennyBoy prišel v prave roke, in sicer enisuper Lunatki xcrossfingx Upajmo, da čimprej, da se ne bo tej lunatki zmešalo od pričakovanja Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. junij 2009 Prijavi Deli 16. junij 2009 Hvala zlati ribici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 Da nas ne bo počasi imela ribica poln kufer Vseh udeleženih v mačjo štorijo... Ribka je pomagala in to na kvadrat , začeli z žakljem, pa mačkom not , pa procedure...na koncu dobili megagalaktično bitje ki bo s svojo pojavo omehčalo vsak srček Rubka Botr'ca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 fiši ... kaj je zdej z mačkonom ... in vsem ostalim tudi izpolni želje ... velja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 fiši ... kaj je zdej z mačkonom ... da ni ribe pojedel http://comps.fotosearch.com/comp/UNC/UNC284/cartoons-cat-feline_~u19410770.jpg Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. junij 2009 Prijavi Deli 17. junij 2009 da ni ribe pojedel http://comps.fotosearch.com/comp/UNC/UNC284/cartoons-cat-feline_~u19410770.jpg o ti pacek ... takoj izpljuni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. junij 2009 Prijavi Deli 18. junij 2009 Na zdaj, Mysticin mačkon nam je pojedel zlato ribico! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 22. junij 2009 Prijavi Deli 22. junij 2009 Ribica ...saj veš...naj bo sreča na moji strani, čeprav se vsem zdi nesmiselno,da bi iskala srečo tam, kjer je po njihovo sploh ni.... Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 26. junij 2009 Prijavi Deli 26. junij 2009 Fiši, prosim .... spet. Huda alergija Plis, naj gre mimo ... sranje misty posluš tole... samo mal u razmislek...če bi tolk energije usmerla v to, da bi stanje sprejela, kolker jo usmerjaš, da bi stanje spremenila, bi blo že zdawnej use uredu.bohwed... a j biu tole irc? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 30. junij 2009 Prijavi Deli 30. junij 2009 O, zlata ribica, spet rabim tvojo pomoč - hvala za nazaj, da mi je ratalo.. in zdaj, 7.7. je moj pomemben datum... naj naredim ta izpit in naj končno začnem delat na sebi in ZASE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! plis plis plis Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 10. avgust 2009 Prijavi Deli 10. avgust 2009 prosim pomagaj mu da se končno spravi k sebi, da zadiha s polnimi pljuči, da se mu odpre pot prosim od tigrote Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uriella 17. avgust 2009 Prijavi Deli 17. avgust 2009 Riby, 2 želji, saj veš, keri. Ena njej in ena meni. Prosim pomagaj, da se uresničita. Citiraj Gonna rise upBurning back holes in dark memoriesGonna rise upTurning mistakes into gold Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. avgust 2009 Prijavi Deli 18. avgust 2009 bohwed... a j biu tole irc? Odvisn. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 27. avgust 2009 Prijavi Deli 27. avgust 2009 ribi pls za smeh za ljubav za mir za drive za pozitivo in kreativo za vrhunsko znanje in resnico Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.