Keira 3. september 2009 Prijavi Deli 3. september 2009 Bože,daj ludim pameti..... xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MAP 4. september 2009 Prijavi Deli 4. september 2009 Naj bo srečna pot....otroci uspešni.... ... Sama, bi se pa rada dobro pripravila na izpit in ga opravila, prosim.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 13. september 2009 Prijavi Deli 13. september 2009 moja zlata ribica, vem da upoštevaš samo tiste želje ki so za posameznika najboljše in mu v življenju koristijo, prosim, pogovarjala sem se za novo službo in si jo želim, ker trenutno nimam nobene, mislim da je trenutno najboljša izbira zame... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. september 2009 Prijavi Deli 18. september 2009 Ribicaaaaa, pomagaj, da naši košarkarji zmagajo! Prosim, prosim, prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 18. september 2009 Prijavi Deli 18. september 2009 Ribicaaaaa, pomagaj, da naši košarkarji zmagajo! Prosim, prosim, prosim. Hvala Ribi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Ribicaaaaa, pomagaj, da naši košarkarji zmagajo! Prosim, prosim, prosim. Ribica, še danes. Lepo prosim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Melodie 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Ribica, še danes. Lepo prosim. Ah. Zakaj ni šlo? Dejansko nam je manjkalo samo malo sreče. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. september 2009 Prijavi Deli 19. september 2009 Ah. Zakaj ni šlo? Dejansko nam je manjkalo samo malo sreče.Jutri bo bolje, maybe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 20. oktober 2009 Prijavi Deli 20. oktober 2009 ribica, hvala ti, dobila sem to službo, ki sem jo želela in sem zadovoljna ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 21. oktober 2009 Prijavi Deli 21. oktober 2009 xgoldfishx Ribica ti zlatapomigaj še maloodženi vso nesnagoda prostor bo za zmago xyesx Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
savana 22. oktober 2009 Prijavi Deli 22. oktober 2009 ja, draga ,do sedaj mi nisi pomagala niti enkrat, ko sem te prosila. Pa te prosim ponovno, izpolni mi željo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mabeja 2. november 2009 Prijavi Deli 2. november 2009 Evo zlata ribica, sem te slučajno našla in se odločila da te prosim in to ful, ful, ful, za njegovo zdravje, da te zadeve prenehajo in da se vse uravna in vzpostavi; naj bo zdrav zdaj in vedno, prosim, prosim, prosim,.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tigrota 4. november 2009 Prijavi Deli 4. november 2009 prosim, daj mi še naprej tale dar, saj veš kaj želim, naj se mi uresniči, to si želim iz dna srca ,hvala ti nx t. Citiraj Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni. Mati TEREZIJA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mabeja 14. november 2009 Prijavi Deli 14. november 2009 Na moj dan te še enkrat prosim zlata ribica in vesolje, za uresničitev moje največje želje, da bo zdrav zdaj in še naprej in ...., pa saj tako veš zakaj točno te prosim . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Ta najbolj glupa tema na celem LNFju. A si mel tečen dan al kva? Od kje fascinacija plastičnimi ženskami (oz. fejk)? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 kire so plastične ženske? od nekdaj sem si želel pridet v to temo napisat kaj si mislim o njej, oziroma še bolje, kaj si mislim o tistih, ki pišejo vanjo Te v tvoji profilni sliki niti ne vidim dobro... ne vem, a je računalniška al je samo tako zelo operirana.Meg Ryan je totalno plastična in nategnjena, druga blonda v podpisu je pa itak fejk. Oh te računalniki. Sicer pa to veš. Oh, get over it. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Potrebuješ očala, če ne vidiš, kako "nategnjena" je Meg Ryan. Če je to tisto, kar iščete, potem... good luck. Še dobro, da so pa na svetu moški, ki jim je vseeno za barve las in kakšno gubico oz. dodatno kilco.Tudi na moških so naprimer smejalne gubice totalno simpatične... pa postava kot jo ima Rafa Nadal tudi. x:px Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Da se ti da.... x:Dx Če se že hočeš it to: če bi ženske domov k takim teleščkom prihajale, jih tud ne bi tolkokrat glava bolela: http://www.abc.net.au/reslib/200804/r238334_962481.jpg http://farm4.static.flickr.com/3538/3341757260_e0c72b8d79_m.jpg Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. november 2009 Prijavi Deli 16. november 2009 Sorry, ampak ne morem resno jemat človeka, ki je v podpis dal sliko Meg Ryan, ki ima plastično vse od A do Ž. Ta telo JE ogromno (če se gremo samo za zunanjost), obrazek je pa tudi lušten. Vsaj nasmeje se lahko normalno, kar se Meg zelo težko. Sej nima veze... lahko pa on:http://www.inthestands.co.uk/wp-content/uploads/2009/08/David-Beckham.jpg ali:http://bachelorofart.files.wordpress.com/2009/06/slater.jpg ali pa kdorkoli. Point je isti. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tonks 18. november 2009 Prijavi Deli 18. november 2009 ribica, 3:0 za naše, prosim Citiraj gore so fajn Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 18. november 2009 Prijavi Deli 18. november 2009 Da se ti da.... x:Dx Če se že hočeš it to: če bi ženske domov k takim teleščkom prihajale, jih tud ne bi tolkokrat glava bolela: malo sem zmednea... bemo. ... slovnica in še kaj drugega huh ... jst pa nisem tak optimist ... če pa jim uspe ... se razume, da so najboljši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 ? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Z enim takilem mal mešat tekočine in sluzi Alessandro Gassmanhttp://i421.photobucket.com/albums/pp299/Ruby1972/alessandro-gassman-2.jpg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2009 Prijavi Deli 19. november 2009 Verjetno se ne obremenjujejo z zadnjico, ce je vspredaj dovolj uporabno. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. november 2009 Prijavi Deli 20. november 2009 Jaz pa sem. Čudno, pa slavistka ** Drugače pa ... I wish A mene si razumela?Tudi če je to nekaj, kar samo mi rečemo, lahko vseeno logično pomislite. Smešno pa je, da slabo slovnico komentira nekdo, ki pri sami kritiki naredi ogromno napak. Jeti, ne vem, zakaj napeljevanje. Povej kaj je "še kaj drugega". Eh. Mysti, tisto se ti bo pa zgodilo. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.