Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

• 3 weeks later...
hej Ribca, sm te prišla sam pozdravit x:px

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
Noel :detelca: xcrossfingx xwizardx good luck!

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

ribica,

vsi teli servisi avta, elektronike itd. so mi pobrale za celo registracijo avta...in ravno za registracijo mi bo zmanjkal...pa še cel kup seminarjev je za poravnat letos...prosim za kako finančno injekcijo... da zadanem na lotu, magari, pa tud če listka ne vplačam x:)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

uh, ribica, pa ti si neverjetna! x:)x

se je danes dogodilo, da me je poklical nek kolega, ki sem mu čez poletje nekaj malega pomagal pri seminarski. Svoj del pomoči sem oddal tako pozno, da sem mislil, da je že na vse skupaj pozabil. No danes mi je prišel poravnat to mojo pomoč x:Dx Kar tako naprej, ribica! :palec:

Mantis, hvala za nasvet. Hvala Bogu se je stanje s prošnjami za napoved nekoliko umirilo. Kljub nekaj točnim napovedim še vedno prevladujejo take, kjer usekam kilometer mimo resnice. Zato si ne upam iti v kakšno skupino bluzit nekam v tri dni in ubogim uporabnikom naših storitev vleči denar iz žepov za prodajanje megle (ker dober šlogar pač nisem in še dolgo ne bom).

Z avtomobili je pa večni križ. Bolj ko so novi, dražji so, bolj nas skrbi zanje, več vlagamo v njihovo brezhibnost, starejši ko so, bolj se kvarijo, več vlagamo v popravila...nikol pa ni neke idealne vmesne poti, kjer bi bil avto OK, pa bi delal kot urca brez kakšnih posebnih vzdrževalnih del...

kje so časi starih golfov!? :sori:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Zlata ribica...zelim si samo, da bi lahko obrnila nov list. Da bi se naucila ziveti vsak dan znova, z veliko energije in volje do zivljenja, ne da bi to dajala samo drugim...da bi se zacela ljubiti kjub vsem napakam in da bi dojela, da me imajo drugi radi neglede nato kaksne napake naredim...naj danes zacnem...spreminjati sebe in svoje zivljenje. Samo to rabim...vse druge tezave se bodo resile same po sebi...

Prosim prosim prosim...hvala hvala hvala

:vragec: ti blentava , slepa zlata riba z enosekundnim spominom in tupim pogledom. da te nea več vidim,. pa da požre prvi maček, ki ti pride blizi, itak si pa tak tupa, da boš sama na suho skočlain boš itak že slanik, ko te bo mačka našla x8Dx
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Fishy, zamahn z repom sejvešzakoga xsrcbumx xwizardx xrainbowx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

pa kaj je s to riburo, a ni v vseh poštenih pravlcah tko, da izpolni sam 3 (tri) želje? A ne zna štet, al ste jo na LNF uspel nekak prepričat, da kar dela pa dela - a je niste, srote, mogoč uročil, pa ne more nehat izpolnjevat želje? Men se kr mal smili. Moj mačk je zdejle pršou mim, pa pravi: "Dej ribca, da te moji krempeljci zahaklajo .... mmmjauuu, evo, pa ni več ribe. Amen!

Sori, dons me mal hudobija daje, pa sem se spravla na tole ribo.

Draga moja zlata ribica, upam, da imaš veliko ribic - majhnih ribic. Če mi vsaka izpolni 3 želje bom obogatela, tako duhovno kot tudi telesno. Zlata ribica si ti moj prijatelj, ne rabiš sanjati, ne rabiš si želeti, že imaš, pa ne ceniš, zakaj potem pričakuješ, da boš dobil dobrote iz mamine košare??? Nič ne bo, obriši se po nosu. Jaz vam lahko ipolnim natanko dve želji: SPOZNAJTE SE IN NEPRIČAKUJTE. kO ČLOVEK DELA V SKLADU Z NARAVO IN NEPRIČAKOVANJEM DOBI VEČ, KOT JE BIL PRIČAKOVAL, VČASIH PA NE, TAKRAT SE UČI HVALEŽNOSTI. Torej draga zlata ribica izpolnila si mi srčno željo, to pa je, da ljudem, ki bodo postali prijatelji poklnjam nauk o zvaležnosti in pričakovanju.

Janja

• 2 months later...

Zlata ribica, še meni malo pomagaj prosimhttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Da bi mi uspelo priti še čez ustni del mature (pri vseh predmetih) in da so bili pisni odpisani za toliko, da na koncu vse uspešno naredim. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/crossfingers.gif

• 3 weeks later...
Zlata ribica, prosim, pomagaj mi razresiti tezko situacijo v mojem zivljenju, ki me ubija, da vanj zopet posije soncek in mi narise nasmeh! x:Dx

To the living we owe respect.

But to the dead we owe only the truth.

jst sm zlata ribica in vedno naredim vse tako, kot je za vse vas najbolje x:)x

če pa vi mislite, da ste pametni in da lahko sodite, kaj je dobro, kaj slabo, kaj narobe, kaj lepo... se pa pišite u rit x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Draga ribica, pomagaj mi še ti, da kmalu srečam svojo sorodno dušo xsrcx I am ready for love x:Xx

Kadar si nečesa res želiš, stremi vse stvarstvo k temu, da bi se ti sanje uresničile. Coelho

Če ljubezen nosiš v sebi, potem jo vedno tudi srečaš. Gustave Chevallier

Draga ribica, pomagaj mi še ti, da kmalu srečam svojo sorodno dušo xsrcx I am ready for love x:Xx

A si prepričana, da res hočeš sorodno dušo? Zna bit potem tvoj problem na kvadrat x;)x. Upam, da je ribca pametnejša od nas in naših želja.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...