Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

BOG JE!!! ali Zlata ribica, kakorkoli jo že imenujemo....upam samo, da se nisem prehitro veselil...

namreč povsem sem pozabil na faks in na vpis v absolventa...in danes grem čisto slučajno iz firbca gledat, kako je z vpisom v absolventski staž...in presenečen ugotovim, da je danes zadnji dan za vpis-na srečo po internetu, čimer sledi še poštna pošiljka...in jaz to izpolnim manj kot uro pred koncem 17.9.-dead line...

Upam samo, da ne bodo upoštevali oddaje pošte, ki bo pa pač jutri, in zaradi tega težili... :inocent: in res upam, da sem si s tem rešil kožo...da me potem ne bi hoteli vpisat naprej in bi tako zgubil celo leto, joj-prejoj :eek:

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...
Deli na socialnih omrežjih

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
bom pa še jst eno željo dala sm not....s hčerko bi se radi v marcu vrnili nazaj v indijo....zlata ribica, pomagaj mi uresničit željo, da zbereva tolko keša za letalske karte in vse kar spada zraven do decembra, ker morva bukirat let.....:sori:

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Aja, a za to smo pa ribice dobre? xrolleyesx http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif :vragec:

Ribice so itak face.....

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Fishy, pomigi mal za Nataly xgoldfishx xwizardx xrainbowx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

hvala Univerzumu xsrcx

vesela ko radio :hepko: :sorcerer:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Potrebujeva novo stanovanje, z eno, lahko majckeno sobico vec v varnem delu mesta.

Naj bo stanovanje, ki ga greva danes pogledat nov dom :flower: :onfire: xwizardx xgoldfishx xcrossfingx

srečno! xsrcx

A vseeno se ne zaletita takoj v nakup, res ga dobro preglejta, in poglejta še nekaj drugih stanovanj x:)x časi so taki, ki gredo kupcem na roko in stanovanje je tak velik projekt (skoraj življenjski projekt x:)x )ki zahteva res dober premislek, kakšen dom si boš v njem ustvarila x;)x Pa ceno kar pogumno nižat x8Dx x:px

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...