cashy 17. september 2010 Prijavi Deli 17. september 2010 BOG JE!!! ali Zlata ribica, kakorkoli jo že imenujemo....upam samo, da se nisem prehitro veselil...namreč povsem sem pozabil na faks in na vpis v absolventa...in danes grem čisto slučajno iz firbca gledat, kako je z vpisom v absolventski staž...in presenečen ugotovim, da je danes zadnji dan za vpis-na srečo po internetu, čimer sledi še poštna pošiljka...in jaz to izpolnim manj kot uro pred koncem 17.9.-dead line...Upam samo, da ne bodo upoštevali oddaje pošte, ki bo pa pač jutri, in zaradi tega težili... in res upam, da sem si s tem rešil kožo...da me potem ne bi hoteli vpisat naprej in bi tako zgubil celo leto, joj-prejoj Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 13. oktober 2010 Prijavi Deli 13. oktober 2010 da bodo vsi rudarji prišli ven živi in kolikor toliko zdravi. 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. oktober 2010 Prijavi Deli 24. oktober 2010 Fishy ... pliiiisssss naj mu uspe tole ... prosim, prosim, prosim xwizardx 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sonček27 4. november 2010 Prijavi Deli 4. november 2010 Ribica, prosim, prosim, prosim za otročkahttp://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dbk 5. november 2010 Prijavi Deli 5. november 2010 Citiraj Sometimes I wishmy face wouldn't use its freedom of expressionhttp://www.triumphrat.net/images/smilies/Cigar.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 10. november 2010 Prijavi Deli 10. november 2010 bom pa še jst eno željo dala sm not....s hčerko bi se radi v marcu vrnili nazaj v indijo....zlata ribica, pomagaj mi uresničit željo, da zbereva tolko keša za letalske karte in vse kar spada zraven do decembra, ker morva bukirat let..... 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 Plis fishy, naj tokrat uspe ... pa naj bo vse ok Plis 2 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 25. november 2010 Prijavi Deli 25. november 2010 ribica prosim... danes bodi na moji strani... da mi uspe predstaviti projekt in iz njega tudi nekaj iztržiti!!! 1 Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 3. december 2010 Prijavi Deli 3. december 2010 dej mi keš, k ga rabim. res. Aja, a za to smo pa ribice dobre? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Tubo, nič ne dobiš. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 4. december 2010 Prijavi Deli 4. december 2010 kake mas Evo ti bom dal plus, ti pa se zamisli in če je kolčkej krščana v tebi mi boš vrnila dva. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 6. december 2010 Prijavi Deli 6. december 2010 Aja, a za to smo pa ribice dobre? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gif Ribice so itak face..... 1 Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 10. december 2010 Prijavi Deli 10. december 2010 Mysti Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lackyluke 12. december 2010 Prijavi Deli 12. december 2010 jaz pa bi porcijo fižola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. december 2010 Prijavi Deli 16. december 2010 Fishy, pomigi mal za Nataly Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. december 2010 Prijavi Deli 17. december 2010 ooo Cookična hvla lepa.zdaj še nič kaj ne miga.( ) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. december 2010 Prijavi Deli 20. december 2010 hvala Univerzumu vesela ko radio 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Perverznjak 5. januar 2011 Prijavi Deli 5. januar 2011 rabim tri pičke za grupnjaka 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 8. januar 2011 Prijavi Deli 8. januar 2011 Fishy ...plis 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2011 Prijavi Deli 16. januar 2011 Potrebujeva novo stanovanje, z eno, lahko majckeno sobico vec v varnem delu mesta. Naj bo stanovanje, ki ga greva danes pogledat nov dom 1 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 16. januar 2011 Prijavi Deli 16. januar 2011 Potrebujeva novo stanovanje, z eno, lahko majckeno sobico vec v varnem delu mesta. Naj bo stanovanje, ki ga greva danes pogledat nov dom srečno! A vseeno se ne zaletita takoj v nakup, res ga dobro preglejta, in poglejta še nekaj drugih stanovanj časi so taki, ki gredo kupcem na roko in stanovanje je tak velik projekt (skoraj življenjski projekt )ki zahteva res dober premislek, kakšen dom si boš v njem ustvarila Pa ceno kar pogumno nižat Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. januar 2011 Prijavi Deli 16. januar 2011 Thx Cashy, tegale samo najemava, je pa ta prava lokacija, cena in po opisih tudi velikost Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 preveč dela ma, reva. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. januar 2011 Prijavi Deli 18. januar 2011 ma ne, sam ne stigne vsega, tud če če. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. januar 2011 Prijavi Deli 19. januar 2011 Thx Cashy, tegale samo najemava, je pa ta prava lokacija, cena in po opisih tudi velikost To nedeljo podpisemo pogodbo. Hvala 2 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 19. januar 2011 Prijavi Deli 19. januar 2011 Čestitke - za nov dom Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.