Vilinčica 20. januar 2011 Prijavi Deli 20. januar 2011 Mysti da boš čim prej bolje... Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 21. januar 2011 Prijavi Deli 21. januar 2011 prosim prosim ribica... samo se malo pomigaj za mene... samo se maloooooo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 23. januar 2011 Prijavi Deli 23. januar 2011 puskhar...marca...plizzzzzzz... i need to go go go .... i just need to touch the foreign land.... plizzzzzzzz ... marca... two Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. januar 2011 Prijavi Deli 27. januar 2011 Fishy ... ne pozabit name 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. januar 2011 Prijavi Deli 27. januar 2011 Aliana, je ze zbukirana zate Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. januar 2011 Prijavi Deli 31. januar 2011 Bravo fishy, you rock kar nadaljuj tkole 1 Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
moytsa 12. februar 2011 Prijavi Deli 12. februar 2011 puskhar...marca...plizzzzzzz... i need to go go go .... i just need to touch the foreign land.... plizzzzzzzz ... marca... two a tudi ti tam okoli? kaj veš, mogoče bomo pa kej klošarli po rajastanu in zna bit, da se srečamo........jaz tudi grem marca in foreign land.......ribica, pobrigaj se še zame in za mojo hči, da bo vse v redu, medtem, ko naju ne bo in da se bova imeli maksimalno dobroooooo....ne morem več čakat, en mojih najlepših trenutkov v življenju se bliža........marcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Bombai, im commingggg again........ Citiraj MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokotec 22. februar 2011 Prijavi Deli 22. februar 2011 Ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 7. marec 2011 Prijavi Deli 7. marec 2011 a tudi ti tam okoli? kaj veš, mogoče bomo pa kej klošarli po rajastanu in zna bit, da se srečamo........jaz tudi grem marca in foreign land.......ribica, pobrigaj se še zame in za mojo hči, da bo vse v redu, medtem, ko naju ne bo in da se bova imeli maksimalno dobroooooo....ne morem več čakat, en mojih najlepših trenutkov v življenju se bliža........marcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Bombai, im commingggg again........ upam da si že na letalu huh ja ne vem nej bo to res pls pls pls just cross your plavutke Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 25. marec 2011 Prijavi Deli 25. marec 2011 huh. želja slana u nebo se ostvarila. tnxne zaboravi i na druge dve.http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_blush.gif Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 12. maj 2011 Prijavi Deli 12. maj 2011 zdravje, zdravje, zase in za moje bližnje in daljnje... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Lih kar sem zvedla, da mam jutri en zdravniški pregled... pa cvikam... ribica, daj, da je vse ok... 2 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 Jaz tud rabim mal pomoči, pravzaprav že skor čudež. 2 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 pa saj zlata ribica naj bi delala čudeže .... Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 ...da se vama uresničijo želje in zgodijo čudeži... ....pomagaj, da mi v tretje uspe.... klic obupane v "puščavi" nemščine (dvakrat sem jo že pogrnila ) 1 Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 16. maj 2011 Prijavi Deli 16. maj 2011 ... ....pomagaj, da mi v tretje uspe.... ) daj ribči, daj vse od sebe! Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 17. maj 2011 Prijavi Deli 17. maj 2011 riba, ribica, fišika rati fišona in zrihti en plac za M ... pa še za vse ostale, kar potrebujejo 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. junij 2011 Prijavi Deli 10. junij 2011 o ribica, dej mi moč za koncentracijo...al pa vsaj u merkatorja zlet po tiste burn-ote za štir evre. Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 10. junij 2011 Prijavi Deli 10. junij 2011 keša pi*da...mam sam dva po sto. kaj čem to trest Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nejka02 30. junij 2011 Prijavi Deli 30. junij 2011 Zlata ribica prosim pomagaj še moji družini, da si lahko finančno opomoremo. Najlepša hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pakos 16. julij 2011 Prijavi Deli 16. julij 2011 Prosim te za pomoč...ribica že veš kaj... Citiraj P.z L. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. julij 2011 Prijavi Deli 17. julij 2011 Draga , prosim te 2 stvari: naj bodo izvidi male pikice O.K. in naj ovrzejo sum , moja diagnoza pa naj prosim ostane taka kot je in naj se zacne zdravit. 4 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. julij 2011 Prijavi Deli 18. julij 2011 Za Pujsito in njeno piko poko zame pa, saj veš kaj Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yanna 7. avgust 2011 Prijavi Deli 7. avgust 2011 Draga !Zdravje, pa moje kile....lepo prosim.Za moja dva fanta pa - naj jima uspe narediti izpit.Hvala lepa Citiraj Zapiši si v srce, da je vsak dan - najlepši dan. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 7. avgust 2011 Prijavi Deli 7. avgust 2011 riba ... saj veš, ane če rabiš pomoč pa povej ... da pripeljem kakšnega kita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.