Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

• 2 weeks later...

puskhar...marca...plizzzzzzz... i need to go go go .... i just need to touch the foreign land.... plizzzzzzzz ... marca... two

a tudi ti tam okoli? kaj veš, mogoče bomo pa kej klošarli po rajastanu in zna bit, da se srečamo........jaz tudi grem marca in foreign land.......ribica, pobrigaj se še zame in za mojo hči, da bo vse v redu, medtem, ko naju ne bo in da se bova imeli maksimalno dobroooooo....ne morem več čakat, en mojih najlepših trenutkov v življenju se bliža........marcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Bombai, im commingggg again........

MI SMO DEL UNIVERZUMA, UNIVERZUM JE DEL NAS, VSI SKUPAJ SMO ZDRUŢENI V CELOTO IN SMO DEL DRUG DRUGEGA, KAJTI SKUPAJ TVORIMO PERFEKCIJO, KI JE NEPONOVLJIVA, TOREJ SMO VSI IN VSE ENO!!!!

NI RAZLIK MED LJUDMI, NIZKIH IN VISOKIH LJUDI, NI RAZLIKOVANJA IN JE SAMO ČISTA BIT.

Deli na socialnih omrežjih

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

a tudi ti tam okoli? kaj veš, mogoče bomo pa kej klošarli po rajastanu in zna bit, da se srečamo........jaz tudi grem marca in foreign land.......ribica, pobrigaj se še zame in za mojo hči, da bo vse v redu, medtem, ko naju ne bo in da se bova imeli maksimalno dobroooooo....ne morem več čakat, en mojih najlepših trenutkov v življenju se bliža........marcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....Bombai, im commingggg again........

:) upam da si že na letalu :)

huh ja ne vem nej bo to res pls pls pls just cross your plavutke :)

velike sanje malega vesolcka

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

xcrossfingx

Jaz tud rabim mal pomoči, pravzaprav že skor čudež. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

xcrossfingx ...da se vama uresničijo želje in zgodijo čudeži...

xgoldfishx ....pomagaj, da mi v tretje uspe.... w:Iw

klic obupane v "puščavi" nemščine x:((x

(dvakrat sem jo že pogrnila x:((x )

... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe...

Guest Jeti
riba, ribica, fišika rati fišona x:o)x in zrihti en plac za M xsrcx ... pa še za vse ostale, kar potrebujejo :palec:

• 4 weeks later...

o ribica, dej mi moč za koncentracijo

.

.

.

al pa vsaj u merkatorja zlet po tiste burn-ote za štir evre. x8Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

keša :o|o:

pi*da

.

.

.

mam sam dva po sto.

kaj čem to trest x:Dx

xrainbowx

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

Draga xgoldfishx ,

prosim te 2 stvari:

naj bodo izvidi male pikice O.K. in naj ovrzejo sum xcrossfingx :detelca: , moja diagnoza pa naj prosim ostane taka kot je in naj se zacne zdravit. :detelca: xcrossfingx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Za Pujsito in njeno piko poko xsrcbumx :detelca:

zame pa, saj veš kaj :shsh: xyesx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

• 3 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...