Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Thx....ribica, lunatki, ki ste mi danes s podporo veliko pomagali.....hvala x:Xx :palec:

Razgovor je bil......USPEŠEN x!x x!x ......Sicer časovno ne natančno opredeljeno napredovanje (letos 100%, upam da nekje do junija.....ali septembra), moje delo je ocenjeno odlično x;)x x:Ix x:Dx .....nobene ovire ni za napredovanje in tudi to je obljubljeno......kakor tudi kmalu povišica x:)x.....Tokrat naj ne bi noben VIP več mogel poseči vmes......he-he....sem pa moral obljubiti, da ne bom kandidral na druga delovna mesta...... x;)x :vragec:

Yessssss.........................................še enkrat HVALA....vsem......... x:Xx x:Xx x:Xx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Thx....ribica, lunatki, ki ste mi danes s podporo veliko pomagali.....hvala x:Xx  :palec:

Razgovor je bil......USPESˇEN x!x  x!x ......Sicer cˇasovno ne natancˇno opredeljeno napredovanje (letos 100%, upam da nekje do junija.....ali septembra), moje delo je ocenjeno odlicˇno  x;)x  x:Ix  x:Dx .....nobene ovire ni za napredovanje in tudi to je obljubljeno......kakor tudi kmalu povisˇica x:)x.....Tokrat naj ne bi noben VIP vecˇ mogel posecˇi vmes......he-he....sem pa moral obljubiti, da ne bom kandidral na druga delovna mesta...... x;)x  :vragec:

Yessssss.........................................sˇe enkrat HVALA....vsem......... x:Xx  x:Xx  x:Xx

xsmx xsmx xsmx xsmx xsmx xsmx

xcheersx xcheersx xcheersx xcheersx

se je pravica na tem svetu!!!!!

:palec: x:Dx x:o)x xsrcx

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

He-he JanjaK x:Xx .....kar se marljivosti tiče.....tako kot na lnf tako v službi x;)x ......pa še kje :vragec: x:px

Tinka....tenkjuverimač...... x:Xx .......... xcheersx xokkx xokx x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ribica za nekoga, ki mi v zivljenju veliko pomeni... zelim, da mu uspe s sijocimi ockami zreti v svet.. a istocasno spoznati, kako pomemben je trud, pozrtvovalnost, vera v nekaj, kar se skriva za tem trenutkom.. da bo jutrisnji dan lepsi, boljsi...

Poslusa, kima z glavo, obljublja, ima tisoc in en opravek, ki ga delajo zrelejsega kot je, v srcku pa dusica, ki se se isce.. daj ribica, zlata al kakrsna koli si ze.... pomagaj mu.. da bo srecen, danes, jutri.. z njim pa vsi, ki ga imamo radi.. saj ne zahtevam prevec, kajne??

Plissssss

Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega.

Guest sstane
Ribica, prosim te, naj ze enkrat ozdravim......dovolj imam te vrocine.....  :8):  xcrossfingx  :ill:  :V:

..........please...... xgoldfishx :8):

Kdor ne uboga, ga tepe nadloga, ampak ribica, pomagaj vseeno svoji sestrici xppx

Ribica, pomagaj mi, tokrat te ne potrebujem jaz ampak prijateljica, daj ji moč, da premaga bolezen ter da se prikaže darovalec zanjo... prosim...iz srca

Ribica hvala ti... ampak najino delo še ni zaključeno, sva na začetku, ampak premiki so Jesss x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...