Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Grem......držte pesti!!!! Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 vso sreco.. Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Thx....ribica, lunatki, ki ste mi danes s podporo veliko pomagali.....hvala Razgovor je bil......USPEŠEN x!x x!x ......Sicer časovno ne natančno opredeljeno napredovanje (letos 100%, upam da nekje do junija.....ali septembra), moje delo je ocenjeno odlično .....nobene ovire ni za napredovanje in tudi to je obljubljeno......kakor tudi kmalu povišica .....Tokrat naj ne bi noben VIP več mogel poseči vmes......he-he....sem pa moral obljubiti, da ne bom kandidral na druga delovna mesta...... Yessssss.........................................še enkrat HVALA....vsem......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Odlično, saj da si marljiv, vidim po številu zvezdic in postov na Lunci Mal našpičena Pujsa dons Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 Thx....ribica, lunatki, ki ste mi danes s podporo veliko pomagali.....hvala Razgovor je bil......USPESˇEN x!x x!x ......Sicer cˇasovno ne natancˇno opredeljeno napredovanje (letos 100%, upam da nekje do junija.....ali septembra), moje delo je ocenjeno odlicˇno .....nobene ovire ni za napredovanje in tudi to je obljubljeno......kakor tudi kmalu povisˇica .....Tokrat naj ne bi noben VIP vecˇ mogel posecˇi vmes......he-he....sem pa moral obljubiti, da ne bom kandidral na druga delovna mesta...... Yessssss.........................................sˇe enkrat HVALA....vsem......... se je pravica na tem svetu!!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 He-he JanjaK .....kar se marljivosti tiče.....tako kot na lnf tako v službi ......pa še kje Tinka....tenkjuverimač...... .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Izida 30. januar 2004 Prijavi Deli 30. januar 2004 upam da nekje do junija.....ali septembra - Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Zlata ribica ......daj.....migni za naše rokometaše, daj jim moči za......zmago Plissssssssssssssssssss Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Ribica...pliss...za naše... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. januar 2004 Prijavi Deli 31. januar 2004 Ribici.....777 ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Ribica, pomagaj mi, tokrat te ne potrebujem jaz ampak prijateljica, daj ji moč, da premaga bolezen ter da se prikaže darovalec zanjo... prosim...iz srca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 2. februar 2004 Prijavi Deli 2. februar 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. februar 2004 Prijavi Deli 3. februar 2004 se jaz malo danes...ne pozabi ribica na prijatelje...in na njihove prijatelje.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
modronebo 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Ribica za nekoga, ki mi v zivljenju veliko pomeni... zelim, da mu uspe s sijocimi ockami zreti v svet.. a istocasno spoznati, kako pomemben je trud, pozrtvovalnost, vera v nekaj, kar se skriva za tem trenutkom.. da bo jutrisnji dan lepsi, boljsi...Poslusa, kima z glavo, obljublja, ima tisoc in en opravek, ki ga delajo zrelejsega kot je, v srcku pa dusica, ki se se isce.. daj ribica, zlata al kakrsna koli si ze.... pomagaj mu.. da bo srecen, danes, jutri.. z njim pa vsi, ki ga imamo radi.. saj ne zahtevam prevec, kajne?? Plissssss Citiraj Jaz imam moč, da ustvarim raj v sebi in podarim košček tega raja vsakomur, čigar življenje se dotakne mojega. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Naj te usliši Modronebo, Zlata Ribica. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. februar 2004 Prijavi Deli 4. februar 2004 Jep, Ribka! Vsem pomagaj! Meni tudi......za cankarjevo! Pliz! Če mi tu zrihtaš zlato pol ne bom mela blemov za nprej in za Cojza! Pliz, Ribka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. februar 2004 Prijavi Deli 9. februar 2004 Ribica, prosim te, naj ze enkrat ozdravim......dovolj imam te vrocine..... ..........please...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 Ribica, prosim te, naj ze enkrat ozdravim......dovolj imam te vrocine..... ..........please...... Kdor ne uboga, ga tepe nadloga, ampak ribica, pomagaj vseeno svoji sestrici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 10. februar 2004 Prijavi Deli 10. februar 2004 dajmo ribica....malo pomigni...saj ribe baje niso bolane....da bi bila zdrava kot riba, ribica katja... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Ribica, pomagaj mi, tokrat te ne potrebujem jaz ampak prijateljica, daj ji moč, da premaga bolezen ter da se prikaže darovalec zanjo... prosim...iz srcaRibica hvala ti... ampak najino delo še ni zaključeno, sva na začetku, ampak premiki so Jesss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. februar 2004 Prijavi Deli 11. februar 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Rib'ca, al ribonček, dej mal dons za mojo Sabino pri kemiji in fiziki. Sej obvlada, sam tolk mal pomigej Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Seveda bo... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. februar 2004 Prijavi Deli 13. februar 2004 Za Sabino... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.