aakhut 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 probi z drugim chrvom 666 neznansko zlobnih zlobijeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Se še jaz obrnem mal na Zlato ribico...ko vidim, da je tut Sanjalici pomagala (Sanjalica ) Zlata ribica, pliss, pomagaj danes Janu..med 9.30-10.30.V tem času bo vprašan strokovni predmet, ki ga v prvi konferenci ni imel, ker je bil na drugi šoli.Zjutraj je rekel, vem, da znam, samo ne vem, če bom znal povedati, kar znam...bi morali imeti takšen aparat, da bi v možgane pogledali...koliko kdo zna.. Torej, pomagaj, da bo dobil pozitivno oceno.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 za Jana Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Jan..... ......je ta mal zlo simpa ded .......1x sem imel priliko po telefonu slišati........ko je rekel Astri.........joj, kak si lepa.......še dobro, da si moja mama Srečno x!x Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Astra, močno stiskam pesti za oba Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Upam Astra, da je pomagalo, žal sem prepozno opazil tole željo za Zlato Ribico... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Havaaaaaala... Jan je dobil dve...pa ne zdaj mislit, da je to malo...ker je bla fuul težka snov ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Pozitivno je le pozitivno, lepo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Zlata ribica, čuvaj mojega bratca in svakinjo, da bosta varno in srečno prispela domov (sta zdajle krenila z Dunaja proti Ljubljani ) Hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Seveda Zlata Ribica....pa poleg še simbol previdnosti(ENI LAVA!) tudi...počasi, pa po pameti... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Boris, hvala Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Srečno vožnjo jima želim tudi jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Srečno x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Zlata ribica, čuvaj mojega bratca in svakinjo, ....Ta zlata ribica ima res moč. Nisem šla prebirat nazaj postov...želja/izpolnitev le-teh, vendar tako po spominu; mislim, da je velikokrat pomagala... Naj pomaga tudi nocoj Matejinim... ---------------- Astra zamudila sem tebe in tvojo željo za Jana... Sicer bolje da sem zamudila jaz, kot zlata ribica Sicer pa; mora bit faca tale Jan ko da mami tak kompliment. Sem se zadnjič jaz nekaj afnala doma in komentirala missice...pa me sin pogleda in pravi: "Ti da bi bila miss...nikoli! Imaš premala ušesa!!!" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Ribka! Pliz pazi na mojo mami, ki se z Dunaja vozi v tem peklenskem snegu in atija ki je zdaj na letalu za Hamburg! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Kristalka, a tvoja mami se tud v temle fjaka z Dunaja... a je tvoja mami tud iz Luxemburga priletela na Dunaj, pa zdaj v temle vozi domov?... mislim, ker se tko časovno ujema ... ? ribica, čuvaj vse tele potujoče danes in hvala vsem za podporo in lepe želje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 ne, ati je bil zdaj za vikend doma(drgač je v Hamburgu, na šolanju) in mami ga je na letališče peljala, ker ma ju3 pouk, ona se pa zdaj vozi domov ribka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alla 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Še ena želja za zlato ribico.... Naj preboli razočaranje, naj ne neha upati, naj prežene strah pred novim razočaranjem in naj si da možnost BITI SREČEN. Ali pa, ribica, naj ga pozabim, ker samo prijateljica ne zmorem biti več..... Citiraj Kako veš ali resnično ljubiš, ali je vse skupaj samo obsedenost? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 In, zlata Ribica, naj Alla poskrbi za več objav! Welcome Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Naj bo uslišana tvoja želja Alla; res vprašaj...kaj želiš... pozabiti ali preboleti... pomaga, ko je želja iz in jasna tudi v . Kakorkoli...naj bo In seveda - dobrodošla!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Daj ribica še meni malce pomagaj.Prvič te prosim, nisem zahteven, ti že veš kaj. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 No, te pa daj ribca, migni za aquariasa .......sam za đolije pa naj kar sam migne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ribica...Aquarius je en tko zlo fejst fant...dej migni... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 To pa res moras, Ribica, saj Aquarius je res ne samo skromen, pac pa tudi pozitiven, tako ima gotovo nekaj + tock pri tebi! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Zlata Ribica pomagaj prosim za Aquariusa... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.