sončk 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 jaz tudi lepo prosim zlato ribico, da bom dobila službico, ki si jo tako želim... Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Tudi jaz prosim Zlato Ribico za Sončka, da ji uspe... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Prosim, da se v najkrajšem možnem času uredi lunatkin računalnik, Zlata Ribica.....ti že veš katera oseba je v mislih, sicer ti pa 100% zaupam, PROSIM... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 17. marec 2004 Prijavi Deli 17. marec 2004 Ribkaaa v soboto mi zlato cankarjevo zrihtaj, pliz nujno rtm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Res lepa hvala vsem za podporo. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 Ribca.......eno fajno službico pa eno Cankarjevo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 18. marec 2004 Prijavi Deli 18. marec 2004 hvala zlati ribici za podporo in eveda vsem ki ste mi pomagali . Razgovor za službico je šel ok., samo so odnosi v podjetju bolj švoh, pa ne vem če sem pripravljena kljub sanjski ponujeni plači se odrečt dobrim odnosom in bit živčna in nezadovoljna...I gues not . hvala vsem LP, S Tebe zlata ribica pa lepo prosim, da mi pomagač, da se bom prav odločila . Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Ribica...ne pozabi danes na Kristalko... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 Pa res, kul, Astra, da si se spomnila! Kristalka - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Mick , Astra , Marsa , Ribica in Nord Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa, vas mam ful rada 10. aprila bodo uradni rezultati, učitelca pa je rekla, da je to 99% zlata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
katjusa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Zlata ribica...rabim moc za studij...sem lena ko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 pol pa ne bit lena ..................Ribka na pomoč Katjuši Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Hvala ti Zlata Ribica, ker si res stvar tehnične narave tako hitro uredila Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 kristalka katjusa sonck, da bi se dobro odlocila drzim pesti za vse, ki to rabijo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 O, kristalka, tole pa mi je nekak ušlo mimo... super, ČESTITAM Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. marec 2004 Prijavi Deli 22. marec 2004 Tinka , Mateja Sončk katjusa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Kristalka Moja princeska pravi: Mami prosi zlato ribico, da ne bi bila jutri vprašana družbo. Sem jo nekaj časa gledala, nisem kapirala... pismo pozna forum Torej zlata ribica prosim za mojo princesko, da jutri ne bi bila vprašana družbo, ampak učit sem jo pa vseeno poslala... Mula, jo daje pomlad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 30. marec 2004 Prijavi Deli 30. marec 2004 Selene...lahko pa šprica.. hecam se...naj bo za tamalo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ribica ne pozabi danes na mojo deklico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Selene upaj, da ne bo kdo kliknil tamle na zlorabo, pa poslal Zlati ribici... No jaz jo pa prosim za sproščenost tvoje deklinice, saj sigurno obvlada tudi družbo x;)x Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Ribica hvala, mam pa občutek, da se zna popoldan ista zgodba ponovit, Sanjalica tudi moja hči občuti pomlad Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Kristalka Moja princeska pravi: Mami prosi zlato ribico, da ne bi bila jutri vprašana družbo. Sem jo nekaj časa gledala, nisem kapirala... pismo pozna forum Torej zlata ribica prosim za mojo princesko, da jutri ne bi bila vprašana družbo, ampak učit sem jo pa vseeno poslala... Mula, jo daje pomlad In kako je šlo tvoji princeski pri družbi družba...ah kje so tisti časi ...je blo pa res bljak predej dolgočasne stvari Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 čaka da bo jutri vprašana, upa da ne ugani kje je sedajle namesto pri knjigi na treningu rokometa, pravi da mora malo glavo spočit se uči od prazgodovine pa bakrene dobe, pa Rimljanov... vidiš še mami zna (naštet) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 Jaz pa sprašujem, kako naj uženem škorpijonko, prilično starejšo od mene.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 31. marec 2004 Prijavi Deli 31. marec 2004 riba sam neki, prosm, da naj Tisti ne posluša prepričevanje starejših babnic, ker mu to zbiva moško Vzorno prepričanje; naj se ne pusti več besedno futrat ,da naj ostane on samo on, ne pa priložnost namakalnih besednih frustracij; hvala. upam, da organiziraš tud kak tečaj. Ker je hudo hudo. Bi se tudi jaz rada znala takole izražat, pa potlej totalno porazila svojega šefa. Bi padel v nezavest, saj trenutno grozno samozavestno misli, da je edini, ki zna govorit ma komot dve uri pa nč povedat (al pa mi bukowi, nč ne razumemo). Tale poko-language ima vse šanse, da nadomesti esperanto! MucaMaca Aja, draga ribica, daj da bi Poki čimprej organiziral tečaj tegale posebnega jezika. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.