Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

hvala zlati ribici za podporo in eveda vsem ki ste mi pomagali x:)x .

Razgovor za službico je šel ok., samo so odnosi v podjetju bolj švoh, pa ne vem če sem pripravljena kljub sanjski ponujeni plači se odrečt dobrim odnosom in bit živčna in nezadovoljna...I gues not :sori: .

hvala vsem x:)x

LP, S x:)x

Tebe zlata ribica pa lepo prosim, da mi pomagač, da se bom prav odločila x:)x .

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif
Deli na socialnih omrežjih

Kristalka :palec:

Moja princeska pravi: Mami prosi zlato ribico, da ne bi bila jutri vprašana družbo. Sem jo nekaj časa gledala, nisem kapirala... pismo pozna forum x:Dx

Torej zlata ribica prosim za mojo princesko, da jutri ne bi bila vprašana družbo, ampak učit sem jo pa vseeno poslala... Mula, jo daje pomlad xsrcx

Selene upaj, da ne bo kdo kliknil tamle na zlorabo, pa poslal Zlati ribici...

No jaz jo pa prosim za sproščenost tvoje deklinice, saj sigurno obvlada tudi družbo x;)x

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Kristalka :palec:

Moja princeska pravi: Mami prosi zlato ribico, da ne bi bila jutri vprašana družbo. Sem jo  nekaj časa gledala, nisem kapirala... pismo pozna forum x:Dx

Torej zlata ribica prosim za mojo princesko, da jutri ne bi bila vprašana družbo, ampak učit sem jo pa vseeno poslala... Mula, jo daje pomlad xsrcx

In kako je šlo tvoji princeski pri družbi x?x xsrcx

družba...ah kje so tisti časi xrolleyesx ...je blo pa res bljak x:Dx predej dolgočasne stvari :inocent:

čaka da bo jutri vprašana, upa da ne x:o)x ugani kje je sedajle namesto pri knjigi na treningu rokometa, pravi da mora malo glavo spočit x:Dx se uči od prazgodovine pa bakrene dobe, pa Rimljanov... vidiš še mami zna (naštet) xsrcx

riba sam neki, prosm, da naj Tisti ne posluša prepričevanje starejših babnic, ker mu to zbiva moško Vzorno prepričanje; naj se ne pusti več besedno futrat ,da naj ostane on samo on, ne pa priložnost namakalnih besednih frustracij; hvala.

x:Dx x:Dx x:Dx :palec:

upam, da organiziraš tud kak tečaj. Ker je hudo hudo. Bi se tudi jaz rada znala takole izražat, pa potlej totalno porazila svojega šefa. Bi padel v nezavest, saj trenutno grozno samozavestno misli, da je edini, ki zna govorit ma komot dve uri pa nč povedat (al pa mi bukowi, nč ne razumemo). Tale poko-language ima vse šanse, da nadomesti esperanto!

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Aja, draga ribica, daj da bi Poki čimprej organiziral tečaj tegale posebnega jezika.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...