aquarius 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ok, zlata ribica zdrži z menoj tja do sobote,....hope,hope,hope z menoj.Potem bo vse jasno. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Ribka, jutri pri zemljepisu in zgodovini Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Naj z neba leti hrana in denar za vse lacne in drugacne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 upam, da organiziraš tud kak tečaj. Ker je hudo hudo. Bi se tudi jaz rada znala takole izražat, pa potlej totalno porazila svojega šefa. Bi padel v nezavest, saj trenutno grozno samozavestno misli, ....... aj, sam sm mislu resno, veš..nč ne pomaga,če sam nastopaš,ko pa skupinca ljudi intenzivno futra prepričanje nekomu ,ki še ni prišel sam intenzivno do nekaj˝ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 1. april 2004 Prijavi Deli 1. april 2004 Zlata ribica..Stran z zimo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ribica HVALA. Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ribka, jutri pri zemljepisu in zgodovini Riba ti obvladaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 .. TALE RIBICA MORA BITI PA ZE ZELO IZCRPANA... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 ne, ne, sploh ni. Riba je pač zakon in je ....univerzalna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 .. saj nihce ne trdi, da ni univerzalna.., le izcrpana je, revica.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ribica....pomagaj Yamahiniemu prijatlu, ki je na očesnu kliniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 Ribica....pomagaj Yamahiniemu prijatlu, ki je na očesnu kliniki ponavljanka sestavljanka.. ... se pridruzujem zeljam .... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 sem samo Ribici prenesla... ...................... Riba, pa še tole: včeraj sta se ponesrečili sestra mojega sošolca in moja bivša sošolka. bili sta na skuterju voznica z čeladao, druga brez. zaradi neprevidnosti sta zapeljali pod avto, ki pa se ni mogel pravočasno ustavit. moja bivša sošolka(ki so ji pred kratkim druge sošolke povedale, da nam ni všeč, ker se rine v našo valeto) ima predrta pljuča in poškodovano (upam, da ne zdrobljeno) spodnjo čeljust, sestra mojega sošolca pa ful poškodovano nogo. ta sestra pa je imela res ogromno srečo, ker ni imela čelade...in bi lahko bilo še huje ribica, poskrbi da bosta ok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Ojoj, kaj tole pišeš Kris .....naj jima bo uslišano,tebe pa prosim, če smem, nikoli na motor brez čelade, daj tole mi OBLJUBI ,ker se ti v sekundi podre lahko vse ......Zlata Ribica usliši tole prošnjo Kris Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 don't worry ampak priznam...ful mi je bad...zdaj ko vem.....in me manj vleče na motor (k izpitu) ....najhujše pa je, ko naše motoriste gledam.....pred par dnevi sem jim še zavidala, ker se vozijo okrog, jaz pa se letos še nisem nič vozla :o|o: .....zdaj me je pa blazno strah za njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Kako je že rekla Marsa, in pred tem Bon Jovi, stay out of the road if you wanna grow old... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ribica, danes se ekipa moje hčere bori za uvrstitev v polfinale, deklice so si tole resnično zaslužile... daj jim moč, da premagajo tremo, pa da sončku zdrži koleno... plissss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Bemu, ta kolena ja........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Bemu, ta kolena ja........ Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 je v dveh mesecih se spet potegnila za 3.5cm... trpi pa koleno.... ampak glina je zakon, si preizkusilaja, hvala za lepe želje,... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Baje Ribica obožuje šport, mislim, da bo z veseljem priskočila na pomoč Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 gremo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 22:8 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.