Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

upam, da organiziraš tud kak tečaj. Ker je hudo hudo. Bi se tudi jaz rada znala takole izražat, pa potlej totalno porazila svojega šefa. Bi padel v nezavest, saj trenutno grozno samozavestno misli, .......
aj, sam sm mislu resno, veš..nč ne pomaga,če sam nastopaš,ko pa skupinca ljudi intenzivno futra prepričanje nekomu ,ki še ni prišel sam intenzivno do nekaj˝
Deli na socialnih omrežjih

sem samo Ribici prenesla...

......................

Riba, pa še tole:

včeraj sta se ponesrečili sestra mojega sošolca in moja bivša sošolka. bili sta na skuterju voznica z čeladao, druga brez. zaradi neprevidnosti sta zapeljali pod avto, ki pa se ni mogel pravočasno ustavit. moja bivša sošolka(ki so ji pred kratkim druge sošolke povedale, da nam ni všeč, ker se rine v našo valeto) ima predrta pljuča in poškodovano (upam, da ne zdrobljeno) spodnjo čeljust, sestra mojega sošolca pa ful poškodovano nogo. ta sestra pa je imela res ogromno srečo, ker ni imela čelade...in bi lahko bilo še huje

ribica, poskrbi da bosta ok

:cry:

don't worry x:Xx ampak priznam...ful mi je bad...zdaj ko vem.....in me manj vleče na motor (k izpitu) ....najhujše pa je, ko naše motoriste gledam.....pred par dnevi sem jim še zavidala, ker se vozijo okrog, jaz pa se letos še nisem nič vozla :o|o: .....zdaj me je pa blazno strah za njih x:(x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...