Mick 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Ribica .......To x!x .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 hvala imamo pa glino sedajle na zapestju, ma obožuje tole glino , majhen udarec, pa je kr preventivao udarila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. april 2004 Prijavi Deli 8. april 2004 22:8 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mojcapu 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Drži pesti da mi uspe, takšna varianta da bom zadovoljna in srečna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Draga zlata ribica! Prosim te za pogum, da naredim prvi korak... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. april 2004 Prijavi Deli 13. april 2004 Naredi prvi korak Sončnica... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 sm se kr opogumila, pa naredila tisti prvi korak. Mi je ribica spet podarila pogum, zato hvala ti Pa sej vem, da bo pot se dolga in tezka, samo enkrat je treba zacet, pa tudi pogum bom verjetno se potrebovala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Zlata ribica ......plisssss.......naj mi nič ne prepreči prvomajskega izleta......plissssss....nujno ga potrebujem. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 .....saj kdo ga pa ne prijatelj, ampak ker vem, da imaš ti bolj perspektivne načrte, pa da ne bom nesramen, zato želim, da ti Zlata Ribica pomaga ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 o, Mick...kam pa kam... Ribka......vzami Micka na izlet, no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 o, Mick...kam pa kam...ja, v Amsterdam /no pa še kam, če bom utegnu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 kul, jaz pa v Hamburg Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Srečno. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Srečno. tebi tud Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 za vse popotnike xrosex Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ...seveda popotnikom ,....ti si pa res močna Coccinelle, marsikateri, bi tudi zaprosil za takšno poškodbo, kot si jo ti staknila ribico,...... kar naj ti pomaga vseeno Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 veš kaj, Boris, kar se je zgodilo, se je zgodilo - tu ribica ne more več pomagat... za to, da se čimprej pozdravim, bom pa že sama poskrbela vseeno hvala Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 ....saj vem, da za nazaj ne gre, saj to, da čimprej okrevaš... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Ribica, poskrbi, da si me ne bo tastara jutri pri fiziki privoščla :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Kris , upam, da ne bere tega foruma, ker takrat bi se te 100%, O.K. držim pesti, da ne bo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 zlata ribica, daj naredi tako da mi bo lepo , v ljubezni predvsem, ker vedno nekaj zašuštram, plis plis plis Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. april 2004 Prijavi Deli 20. april 2004 Ribica, ljubezen - tu moraš pomagati Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. april 2004 Prijavi Deli 21. april 2004 si zelim, da bi vsi potovalci lepo potovali in se vrnili polnih baterij: vojko, mick, kristalka tudi vsi ostali, ki bodo kam sli... za ljubezen tudi, za vse! pa ribjibuh nam dau vsem zdrauje poki, a je ratalo, To? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 mogoče mogoče pa tudi Ksenija gre pogledat, kako so kaj moji Dalmatinci, pismo pogrešam, rabim jaz rabim (uf marsikaj) ampak varno vožnjo če bom že šla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.