tinka 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 mogocˇe mogocˇe pa tudi Ksenija gre pogledat, kako so kaj moji Dalmatinci, pismo pogresˇam, rabim jaz rabim (uf marsikaj) ampak varno vozˇnjo cˇe bom zˇe sˇla dejmo ksenija Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 zlata ribica pomagaj da bi moj sonček čimprej našelč novo službico in bil zadovoljen z njo...prosim, lepo te prosim. Hvala. Sončk Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 - saj boš, ne Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 ..... ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 vsem tistim, ki pakirajo in se odpravljajo...srečno in turbo pot... veliko in dogodivščin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 vsem, ki imate pomembne zelje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 zakaj se dan ne more končat kot se začne... sovražim slabe novice...ribica jutri te rabim dopoldan ful... urejam zadeve z odvetniki, zavarovalnico izterjevalci :xx!: nidani, pet različnih zadev visi nad menoj in 90% so rešene, samo teh 10 pa lahko vse postavi na glavo ter glede na popoldanski sestanek me v službi čaka neizvedljiva zadeva, ki jo jaz baje lahko izvedem ... ejejej ribica help Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Nordica se naj hitro pozdravi xrosex (pa naj hitro mineta dve uri, da bo lahko spet vzela en antibiotik, da se hitro pozdravi - Nordina želja ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 Zlata ribica pomagaj svojim prosilcem... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 selene nord Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ribica hvala in vsem ki ste bili z mislijo pri meni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Nord nima več vročine, tnx Riba Ribka, prosim, naj bo jutri lepo vreme, da bo prišlo čimveč motoristov na zbor. tnx Ribka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ribka, podaj mi mau vč volje,da sm mau bel egoist, hwala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. april 2004 Prijavi Deli 24. april 2004 ne vem kako je tam, ampak riba trenutno nic ne poslusas kristalkinih zelja....! pa saj vemo, da si riba, ampak a mora biti toliko vode tudi na suhem...?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 ribica proooosim pomagaj tejle situaciji z mojo mamo Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. april 2004 Prijavi Deli 30. april 2004 Tinka Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 za mojega ki je da bo čimprej OK Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. maj 2004 Prijavi Deli 2. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 hvala ribica, pa vsi, nekaj smo naredili, zacetek je tezak, ampak je za nami zdaj moram pa se pazit, da ne zbolim, mi prav malo manjka... zelim vsem, da bi bili zdravi! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 g.Riba in g.Fish; eno dobro tisto´mi pridobi, da bom nardu še kaj zame; ustrezno hwala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 3. maj 2004 Prijavi Deli 3. maj 2004 dej da bom dans ob 13:00 pa do 15:00 cimboljs pisala en neumn test, ki je zivljenjskega pomena (mal pretiravam), mogoc pa zato ne morm spat?? uf sam res prosim, da ne bom tam pol zamesala... Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Da bi bilo s kolegico in njeno poškodbo vse o.k.! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 6. maj 2004 Prijavi Deli 6. maj 2004 Ja, za Contesino frendico držim , ribica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.