borism 26. maj 2004 Prijavi Deli 26. maj 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ribica...saj vem, da si hudo zaposlena....ampak pliss, še mal danes zame...da bo šlo po načrtih..in željah.. Sokrates, si ok Je ribica pomagala? Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ribica, med tem ko boš pomagala Astri pa še mičkeno na moje izvide okice vrži Astra, pester in uspešen dan ti želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Kako je bilo včeraj pri tvoji prošnji za sina Astra ...menda je uspelo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Selene... ...upam, da bo vse dobro.. Glede Jana...bom poročala v ponedeljek...pravi, da je bilo ok, sam ga je motil hrup sošolcev..ker je on edini pisal..ostali pa so divjali.. :o|o: Bomo videli...sam sem se že odločila...da bo ok.. x!x Borism, ti pa si res vedno tukaj...ko kdo prosi za pomoč.. Selene, hvala...kr nekaj stvari sem se namenila dons zrihtat...in preprosto rabim pomoč...da bo šlo bolj gladko... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hvala za info, glede pomoči in prisotnosti tukaj, to mi dela verjetno luna v 12. hiši...lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Hvala ribica, da si pomagala! Res ni bilo lahko, a prijokcala je na svet "mala" bejbika s kar 4 kilogrami! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 čestitam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 zlata ribica, pomagaj mi, daj mi voljo za študirat, srečo na izpitu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Za Neli in Swan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Za Neli in Swan... hvala, hvala xrosex xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 hvala za support.Mala se dobro drži. Pri tej kilaži dečva gore premika. Mamica tudi OK.Ribica, hvala še enkrat ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ribca...zlata..moja zlata L. piše v tem trenutku fizko za štirico in moj mali S. piše pridevnike... A lahko L. malce prišepneš..., ko se ji bo ustavilo??? Prooosim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Neli 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Bo, bo, ribica je zadnje čase v izredno dobri formi!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ........tak da Sanjalica.....že miga ribca, ziher ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ribica... ...vse ok... Zdaj ko sem mal sprostila vrsto...pa poskrbi še za druge... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MUCAMACA 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Daj mi moči, potrpljenja, notranjega miru in vedrine, da preživim hojo čez vsa ta minska polja.In naj končno zaveje nov veter! MucaMaca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 zlata fishy. ;D a lahko prosim par stvari za posebno osebo.. "kanček poguma, odločnosti upanja ter možnosti pomnjenja logičnega sklepanja" pol ji bo velik lepše šlo.. zase bi prosil pa kanček neumne sreče ki vedno deluje hvala tudi za to. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 (da meni ne bo treba ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 zlata fishy. ;D a lahko prosim par stvari za posebno osebo.. "kanček poguma, odločnosti upanja ter možnosti pomnjenja logičnega sklepanja" pol ji bo velik lepše šlo.. zase bi prosil pa kanček neumne sreče ki vedno deluje hvala tudi za to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Selene In vsem ostalim.... ki ribico potrebujete Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Ribica... za vse... ki te potrebujejo Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Za vse, ki jo potrebujete in tudi tiste, ki je ne upate zaprositi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Za mojo hčerko, ki se zdaj poti na maturi...... Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.