nosorog 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Smo v fazi "tenstanja". Riba, Selene, Sončk, Boris - hvala za podporo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Potem se je izšlo Nosorog, me veseli... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 1. Zlata ribica, prosim te, naj mami ozdravi 2. Zlata ribica, prosim te, da bi opravila zdaj v poletnem roku tiste izpite, ki sem si jih zadala in the izpit.3. Zlata ribica, prosim te, naj tole poletje mine tako kot si želim! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 U, si jo pa obremenila Devica, sicer pa če si dobra duša, pa če se boš učila bo prej, seveda najbolj držim pesti za mamico, to ima po mojem prednost... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Hehe, sej ko sm šele drugič prosla zlato ribico, bo mogoče kej uresničla. Vnaprej bom pa bolj skromna. Hvala Boris za podporo! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Saj bo, ne skrbi, ampak ne smeš čakati, dobro je tudi sodelovati Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. maj 2004 Prijavi Deli 31. maj 2004 Bom, bom sodelovala. ( sam sm enkrat mela zlato ribico v bučki pa mi je v neverjetno hitrem času poginila )- sam po moje je bla kaka bolezen, ne pa moje ne- sodelovanje z vodno prijateljico. Nč, se grem učit...počas Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Maturanti... Nosko...saj ni dvoma, da si genij.. ...tule ribica ne bo imela velik dela..pa kljub temu... Z moje strani pa še zahvala ribici... ...Jan je pisal matematiko 2...skoraj tri pravzaprav...in učiteljica rekla, ok ..zdaj vem, da imaš dovolj osnovnega znanja za naprej... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 Jan, čestitke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 A, se je izšlo Jan, no fino... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 joj kaj bi dala, da bi ju3 mela "srecno roko" pri zrebanju oddelkov za nego v bolnci.... Nujno jo rabim! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. junij 2004 Prijavi Deli 1. junij 2004 joj kaj bi dala, da bi ju3 mela "srecno roko" pri zrebanju oddelkov za nego v bolnci.... Nujno jo rabim! imela jo boš Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 Kapica... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 2. junij 2004 Prijavi Deli 2. junij 2004 joj kaj bi dala, da bi ju3 mela "srecno roko" pri zrebanju oddelkov za nego v bolnci.... Nujno jo rabim! kapica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Ribica, v službi sem načela neko temo, daj da jo speljem do konca, kot se spodobi, ter da bo rešitev v moje dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Selene vse kar potrebuješ je v tebi, bodi prepričana vase, ker pričakuješ samo tisto, kar ti pripada. Ceni se !!!!!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Zlata ribica....pomagaj mi,da se mi bo v življenju izšlo,kot sem načrtovala.......da se mi uresničijo že začete sanje o družini in sreči ..........da se ne bo ravno sedaj vse "sfižilo"..........da ne bo odšel.... ......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Selene in Toby...za vaju... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 zlata ribica, pred seboj imam pomemben pogovor. prosim te pomagaj, da bodo besede prave, da bodo izrečene prav tiste, ki morajo biti in da bodo prav razumljene. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ...če že ni prepozno, ne nikoli ni prepozno... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 Za vse...ki so danes prosili ribico... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. junij 2004 Prijavi Deli 3. junij 2004 ribay, mau vole, in elana, več temperamenta, hvala Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Si potem želiš eksplozije ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 zlata ribica......saj nisem vedno taka,da težim..... ...ampak danes te spet prosim za vse moje že naštete želje....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Ribica, uf, od nekega podjetja v tem hipu pričakujem odgovor na ponudbo, ki bi meni prinesla kr lepo provizijo... plis, naj se strinjajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.