borism 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 no, upam, da bo jutri odgovor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 selene Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 4. junij 2004 Prijavi Deli 4. junij 2004 ...za Selene Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. junij 2004 Prijavi Deli 5. junij 2004 no, upam, da bo jutri odgovor hvala ribici in vsem vam pismo dobra sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Selene Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 Mateja, hvala recimo da sem se dogovorila za mesečno naročilo, ki mi bo prinesel takšno prvizijo kot recimo običajno 5 naročil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. junij 2004 Prijavi Deli 6. junij 2004 nej ji bo RIBI za zdej ampak GARDELA jo vseen chaka 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ... zdaj bi bil pa že čas, da dobim odgovor na mail, ki sem ga poslala pred nekaj časa Malo računam na to, da pride najslajše na koncu Želim ohraniti stike tudi po koncu 'uradnega' sodelovanja. Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ribica...sedaj pa res... rabim novo službico...res jo potrebujem...ta tukaj me neznansko duši... moj fant rabi službico...jo je pred kratkim izgubil in midva skupaj potrebujeva en sladek domek, ki bo samo najin saj vem da sem kar zahtevna...pa saj lahko postopoma sve tole pride...samo naj se že začne odvijati...v to smer PLIIIIIIIIIIIIIZZZ. Hvala, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ribica.......saj veš kaj....... hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Za Sončka, Coccinelle, Toby... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
koral 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Zahvaljujem se zlati ribici in enemu prijatelju,da sem z njeno in njegovo pomočjo "prestopila" težek del življenja in začela paziti na svoje življenje. HVALA,HVALA,HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ribici Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 Ribica, nekoga pogrešam, a lahko mal pomagaš, da ji bo vse vredu? hvala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 ej, ribica jutri imam pomembno preizkušnjo, težak izpit. usliši me in pomagaj mi, pomiri me. potrebujem en tak notranji mir, naj mi bodo misli pri tem, naj mi vsaj jutri ne begajo tja, od koder težko pobegnem. pomagaj mi, pomagaj. potrebujem to za vzpodbudo in da vem, da ravnam prav. vsaj tam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. junij 2004 Prijavi Deli 7. junij 2004 xrosex za Coccinelle, SWANa in Toby Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Za vse, ki jo rabite ta trenutek... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ribica, velik dela imaš...ampak daj...migni, za vse, ki te potrebujejo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ribica daj malo akcije...na ta lep soncen dan-za vse, ki rabijo kaksno kapljico ali morje ali dva srece in pomoci selene dbest! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 vsem,ki ste držali zame.....hvala.....ampak ni ratalo........!tako mi je hudo,vse se je podrlo.......... se opravičujem,če težim. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 ...prosim naj bo zdele fant na malci dobre vole...enkrat za spremembo.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 No, Žaža, kako je bilo na malici? Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 joj mi je pomagala tele ribica, je bil moj fante kar dobre volje no..... , boljše kot pa ponavadi.....hi-hi.... zdaj jo pa prosim, da mi bo še ratal danes zavese za v kopalnico dobro sešit.... , bom gor našila, tko da že mora ratat... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.