Kristalka 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 Ribica! Pliz, naj bodo bobni čimprej. Oni tip sploh ne mejla nazaj. Ali pa me naj vsaj pokliče pa pove, kdaj bo bobne pripeljal. Daj Riba, pošpricaj ga malo z vodo in plavutko naj se spomni, da ni prav zanimivo čakat :o|o: pliz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 8. junij 2004 Prijavi Deli 8. junij 2004 hvala za podporo. ali je ali ni, zvem čez nekaj dni. druga stvar pa potrebuje, ma kaj jaz vem kaj.... ja, morebit še mal časa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 tkole RIBAsej jst glih ne verjamem kej zlo velik, de ti lohk kejampak useenshkodit ne moretorej: dons je zlo pomemben dan v zlomkariji in nared de se zlomk upishe v zgodovino 666 zlomkou ti zheli uspeshno izogibanje trnkom Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Zlata fish, Aakhut te tok malkrat prosi, tako da tole maš da poštimaš. Jaz pa kličem še na pomoč še Zlato Svinjo, da napne vse svoje moči in da vpišemo Zlomka v zgodovino še tam, kjer si on želi. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Tule te tudi jaz prosim, čeprav imam na vrageca slab spomin , ker je tukaj prosil, da mi ribica vzame tipkovnico, dobro tisto je bil hec, tole pa zares.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 RIBA HVAAAAAALLLLAAAAAA.....zlomk gre u nedelo na morje pa zlati pujsi tut pa modremu izrekarju 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 V čem je bil pa problem z morjem? Nisi vedel, če bodo zate na morju dosti zakurili, ko si vajen vročine . Že vnaprej ti želim eno prekrasno soboto na morju, pa ne se it ladijce potapljat . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 V čem je bil pa problem z morjem? Nisi vedel, če bodo zate na morju dosti zakurili, ko si vajen vročine . Že vnaprej ti želim eno prekrasno soboto na morju, pa ne se it ladijce potapljat . hehepujsa natanchno beri....shele v nedeljo grem...pol me pa ceu teden nauupam, de prezhvish....brez mojga cmokanja 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Ooooooooooooo, Pujsa šlampulja... a ceuuuuuuuuuuuuuuuuu teden Grozno, ne vem, kako se bova zmenila, ko si me pa tok razvadil . A se gre tle tut loh kej u limit? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 9. junij 2004 Prijavi Deli 9. junij 2004 Ooooooooooooo, Pujsa šlampulja... a ceuuuuuuuuuuuuuuuuu teden Grozno, ne vem, kako se bova zmenila, ko si me pa tok razvadil . A se gre tle tut loh kej u limit? hmmmm....limit?ma ja, prouzaprou se da....sam obresti so pa peklenske 666 zlomkou....tralalana 1 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 .....za našo Sanjalico xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 xrosex za vse ki kaj potrebujete od zlate fish Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 xrosex za vse ki kaj potrebujete od zlate fish pa naj tudi tebi ribica uresniči vse tvoje želje, tudi tiste skrite Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 tnx riba, res ne vem kje si tistih pet pik našla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Kak dalmatinec v bližini Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 10. junij 2004 Prijavi Deli 10. junij 2004 Kak dalmatinec v bližini Ne bi vedla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ...pomagaj eni lunatki, ki ima danes en pomemben izpit... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ribica jaz iščem ..... plavaj prosim v tisto pravo smer! Thanks! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Tnx Riba...zdaj si meni pomagala............veliko ..........zdaj pa še drugim pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ribica...pliss, zlo si želim...da bi bil danes v mb in okolici...večer brez dežja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Astra...naj se ti uresniči, pa vendar.... a misliš da ni lepo, ko razgreto telo hladijo mrzle dežne kapljice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Astra, upam, tudi jaz, nič dežja, pa najmanj še toče ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Ribica...pliss, zlo si želim...da bi bil danes v mb in okolici...večer brez dežja... Astratud jaz si to želim.......Ribaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 ...RIBICA, PROSIM, NAJ BO TALE VIKEND FUUUL LEP xrosex IN POLN LJUBEZNI , PA DA BO JUTRI EN LEP DAN , KER MA MOJA MAMI ROJSTNI DAN..... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.