borism 11. junij 2004 Prijavi Deli 11. junij 2004 Saj bo, nič ne skrbi... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 Riba, ti si pa res čudežna... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
toby 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 ribica......malček sreče v vsem tem brezpotju mi prinesi...... hvala,hvala......... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 no da vidim če ta riba res pomaga? riba saj veš kaj potrebujem,želim naslednji teden Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. junij 2004 Prijavi Deli 12. junij 2004 the riba, power and strong mind, please in next ..days, sovražim slab˝ spomin, nekaterih Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Zlata ribica prosim pmagaj,da vsaj eden od naju s sončkom dobi službo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 ribica... za chandro in njenega sončka Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Za Chandro in njenega sončka... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ribica...tole pa res pomembna želja...torej za Chandro... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 ...RIBICA, PROSIM, NAJ BO TALE VIKEND FUUUL LEP xrosex IN POLN LJUBEZNI , PA DA BO JUTRI EN LEP DAN , KER MA MOJA MAMI ROJSTNI DAN..... RIBICA....HVALA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Mateja, borism, Astra HVALA! xrosex Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 zlata ribica, prosim daj mi moč, da bom ohranilne mirne živce, ker drugač bom danes fanta kar na gobec.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Žaža, ti si pa v tednu dni postala prava levinja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Žaža, ti si pa v tednu dni postala prava levinja Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 JA PISMO NO, ČE ME TIP KAR NAPREJ OBTOŽUJE, DA GA NEKI VARAM, PA TAKE, PA TO BREZ RAZLOGA-VSAJ TAKEGA, ZA KATEREGA BI BLA JAZ LAHKO KRIVA....SEM Z NJIM 24 UR NA DAN, ON MA PA TOK SMOTANE...JAZ MA TUDI ŽE DOST TEGA OBTOŽEVANJA....MU JIH BOM DANES MAL NAPELA.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 zlata ribica, prosim daj mi moč, da bom ohranilne mirne živce, ker drugač bom danes fanta kar na gobec.... Ribca, poskrbi, da si ne bo roke poškodovala...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 zlata ribica, prosim daj mi moč, da bom ohranilne mirne živce, ker drugač bom danes fanta kar na gobec.... Ribca, poskrbi, da si ne bo roke poškodovala...... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ejej, tu je pa treba oba zaščititi, sploh se vaju ne morem predstavljati kaj šele počnete v postelji Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 BORISM IN MICKJOJ, DA SI NE POSTA ZDAJ MISLILA, DA SEM KAKA GROBJANKA .....NE-NE LEP DAN VAMA ŽELIM, GREM DOMOV... PA-PA Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Pri tebi pa res nikoli ne vem Žaža , daj imejta se rada, nooo... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Zlata ribica, prosim te, da mi pomagaš na poti do zastavljenih ciljev v juniju in prvi polovici julija Pomagaj mi, da bom v tem času čimbolj polna energije, samozavesti in samozaupanja xrosex CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Ribica - za cosmic girl in vse, ki te še potrebujejo pa še na moj mail se malo spomni... če si bila že do zdaj zasedena s pomembnejšimi željami ... saj ti zaupam, da boš zrihtala tako, da bo najbolj prav Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Hm kaj pa vem no ampak mam eno željo za nazaj... danes enkrat je ena posebna punca mela izpit za avto... pa ji zelo privoščim da ji je uspelo... tko da zlata ribica če maš kake prste vmes hvala Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 http://www.elo.si/gifs/denar-na-plan.gifkr žakl bi prav prijal 3X Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 buda1 dej še zame žaklček Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.