strelka 17. oktober 2003 Avtor Prijavi Deli 17. oktober 2003 Marsa, očitno štekaš. Sama nisem ravno najboljša. Včasih (kadar lahko) ga med igro na kakem turnirju (v bistvu ful rada opazujem igro) gledam in zraven tako hudo kaluliram, predvidevam..., da sem čist rdeča v glavo. No, včasih, redko celo pravo kombinacijo zadanem, seveda se pa z malim ne morem kosati niti v sanjah. Je pa šah čisto zasvojil moža. Malo ga je že igral ko je bil še mlajši, zdaj pa v bistvu vzporedno študira, ampak je mali še vedno boljši... Ah, te MLADE male sive celice... Hvala za podporo! Če bom le prišla do kakega interneta, se oglasim iz Grčije (Halkidiki) Citiraj strelka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 :detelca: :detelca: :detelca: Vsem tega sveta naslavljam prošnjo; danes ob 15. uri rabim vašo pomoč pri .Skupaj z vami nam bo uspelo. do popoldneva se napolnite z , , jaz pa bom kako speljati, da bo najboljše. Lunatiki, vi pa mi prosim.... :detelca: :detelca: :detelca: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Sanjalica,če ti kaj pomeni jo imaš(miselno pomoč)pa še napisala si NAM(torej kar velika druščina)vas bo! Na lunatke in ribico se lahko zaneseš: Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Sanjalica... ...ob 15h...praviš...Mal si pomagaj sama...mal bomo mi...ostalo bo pa ... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Hvala Astra ...res rabim...pomoč... Od panike, (strahu) grem v trgovino....da se zamotim do 15. ure..... Ja BorisM...nam...druščina=družina. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 O Sanjalica, dobro da si dala semle. Tocno ob 15h lansiram tole proti tebi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Sanjalica...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Ura 13.42; vedno bolj me stiska. Šla sem v trgovine, vendar me je v njih dušilo. Šla sem ven in peš hodila okrog, hitra hoja. 5 km. Čez uro se odpravim... Hvala vam. bodite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 sanjalica, tele minute se pa vlečejo, kajne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 ja...včasih so res minute ure.... včasih pa ure...trenutki.... ura 14.15....čez 15 minut bom tam.... grrrrr (ne vem če ne postanem v teh 15 minutah drislasta ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Sanjalica.....držim pesti tak, da kar ......upam, da kaj pomaga Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 (popravljeno) Mick; hvala. Bom ob priliki povrnila tvoje z zavojčkom Paloma robčkov . Drugače pa - uspelo je ....kupili smo hišo. oprostite; prvo bi se morala vam zahvaliti. Človeška nečimrnost. Ko vas rabimo...vas kličemo, ko pa se vam moramo zahvalit, pa pozabimo... Sram me je . Hvala vam xgoldfishx Popravljeno 18. oktober 2003 -> sanjalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Bravo, čestitke ... Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 OK..... riba odshpilala, kar je mela za odshpilat,zdej pa na gardele z njo...pa she blitvo skuhat! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 glej da ne boš ti še kdaj ribice rabil pa ti ne bo hotla pomagat, ko jo že v želodčku vidiš. Sanjalica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 ahhhhhh....moj pogled je vizionarski....in sezhe dlje v prihodnost.....zhe vlechem vodo na WC-ju Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 No....to me pa veseli Sanjalica ......pa če že ...da ne zaman Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Sanjalica... Sam mi smo tut mal pomagali...ne pozabi... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Sanjalica,a vidiš,da je pomagalo,malo s tvojo pomočjo,malo z pomočjo zlate ribice,malo našo,glavno,da nisi sama...pa,da ne boš huda zaradi mene in cigaret,ker jaz ne kadim,hotel sem te potolažit,pa če si bila tako živčna(upravičeno). Sicer pa veliko sreče na novem domu! Lep večer!Borism Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Ja.....pa res......bajte pač ne kupuješ vsak dan.....fajn...... ....hoj......a si srečna ......daj no.....deli srečo z nami in nam povej.....kako si...zdaj, ko je ratalo .......juuupiiiii Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Ja, vsem hvala. Kako je...? Hmmm neobičajno bi rekla. Nikoli nisem imela hiše. Ne kot otrok, ne kot odrasla oseba. Čuden občutek, da premišljujemo o našem vrtu, našem sadovnjaku, o naših pol hektarjih zemlje. Mesec dni sva "gledala" hišo in poslušala občutke, ki so naju navdajali, ko sva bila tam. In vedno smo se vsi štirje počutili tam . Sedaj želimo počasi to hišo preurediti tako, da bo imela tisto, kar želimo mi...vnesno v njo našo dušo. Smešno mi je, nikoli nisem imela zemlje, nikoli nisem "zidala", ničesar ne vem o izolaciji, o centralni, o statiki, o tlaku, o ..... jauuu kaj se bom učila. Težko je, ko veš, da od nekoga kupuješ hišo, ker mora preživeti, ker jim ne gre "skozi". Hišo, v katero so vložili svojo dušo, narejena je z ljubeznijo, vidi se, odraža se to... In kaplja pelina pri vsem tem je bila, da sem začutila lastnico, kako trpi, ker se mora ločiti od nje. In da smo se pogajali za ceno. In ker ima ta hiša zanjo neprecenljivo vrednost. Resnica je, ko kupuješ, kupuješ predrago, ko prodajaš, prodajaš pod ceno. Zato sem se bala, ker sem vedela, da se pogajam z nekom, ki je na to hišo čustveno navezan. In me je to ves čas obremenjevalo. Hvala vam Lunatiki. Vsem. Vesela sem, ups, Veseli smo, vsi... p.s. BorisM, zdržala sem brez čika. In tam si nažgati cigaret, onesnažiti tisto zelenilo... ne x!x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Glej jo Sanjalico,a si zaradi mene pustila cigarete v žepu ali v avtomobilu.Ne bi bilo treba,res! Če čutiš,da ti ne škodi,da so pljučke v redu,itd.ti kar veselo po svojem občutku,če pa misliš nehati si pa še enkrat poglej tebi namenjen v kadilski temi. Sicer pa pusti to,sedaj uživaj v svojem novem domu,verjetno bodo lunatki malo "zanemarjeni"zaradi obveznosti okoli hiške,katere pa sploh ne dvomim a se ne bi naučila. Na boljše se je zmeraj lažje naučiti,kot na slabše. Sanjalica,mislim da je danes dan "D"za vaju in vse lepo,pozitivno naprej ti želim v življenju,no tudi vsem tvojim,ki jih imaš rada! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Kul.....Sanjalica.....tak tvoj post sem si zaželel ob vsekakor zelo pomembnem dogodku v tvojem in vašem življenju .......ustvarjanju brloga ......kot bi jaz temu rekel Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Ti kar povej Mick kaj (ko) si zaželiš...., kajti tu domuje in pomaga Zlata in ustreže željam... Tk da....... Sicer bo še dooolga - nekajletna pot...ampak to je čar...novega brloga... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 18. oktober 2003 Prijavi Deli 18. oktober 2003 Hi-hi......boljše, da vsake svoje želje pa tudi ne povem, ne...... ....da ne bo ribica preveč .. .......Ma ne vem.....meni se zdi to zeeeelooo pomemben korak....glede na to, da si si fejst želela......tudi uspeh.....v življenju ...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.