contesa 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Pomagaj, da se znebim te bolečine,hočem čutiti nič! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 ribica pomagaj contesi! to je ukaz! swan za airo pa: :$$: za vse, ki rabijo pomoc! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Ribica, za vse, ki te rabijo, za našo Conteso, Airo ter za enega majčkenega fantka ki je ostal brez mamice... on te danes najbolj potrebuje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Za tega majhnega fantka, tule pa res, pa tudi za vse ostale potrebne pomoči... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 pri nas sije sonček, upam, da Conteso ne zebe, ribica, lepo vreme še naprej prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Zlata ribica, pliss, mal poglej na nas...da bo vse minilo brez nesreč in pretresov...da se bomo imeli lepo.. ...in se srečno vrnili... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Astra, uživajte na polno naj bo prijetno doživetje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ribica Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 astrina ...mirno morje pa tudi vsem mojim na poti in nekaterim v bolnišnico Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ribica...sedaj pa res... rabim novo službico...res jo potrebujem...ta tukaj me neznansko duši... moj fant rabi službico...jo je pred kratkim izgubil in midva skupaj potrebujeva en sladek domek, ki bo samo najin saj vem da sem kar zahtevna...pa saj lahko postopoma sve tole pride...samo naj se že začne odvijati...v to smer PLIIIIIIIIIIIIIZZZ. Hvala, S hoj sem zdele šla za nazaj gledat...pa vidim tole...kaj sem prosila ribico...Jaz sem post napisala 09:30 h ob cca. 10h pa je umrl od fanta oče, kar pomeni, da se nama je začela odvijati 3. prošnja...samo nisem hotela v tako smer .Sploh nisem mogla verjet, ko sem pogledeala nazaj...pa še napisala sem...saj se lahko odvija počasi, samo naj se že začne...no in začelo se je prav hitro. Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Zlata ribica, pliss, mal poglej na nas...da bo vse minilo brez nesreč in pretresov...da se bomo imeli lepo.. ...in se srečno vrnili... AstraAstra, še jaz mislim na vas...sigurno bo vse v redu... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 eno fajn službico please Kaj bi pa rada delala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ... zdaj bi bil pa že čas, da dobim odgovor na mail, ki sem ga poslala pred nekaj časa Malo računam na to, da pride najslajše na koncu Želim ohraniti stike tudi po koncu 'uradnega' sodelovanja. Thanks, Glede na to, koliko časa je trajalo, bi lahko dobila v odgovor cel roman in ne le nekaj stavkov Anyway, žogica je pri meni in nekaj poti odprtih Zdaj pa pomigaj še za vse ostale, ki te potrebujejo... in popazi na popotnike Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Riba ne zaspat, nared ustrezno porcijo tistim,ki si to zaslužijo. Bodi radodarna za tiste,ki so res iskreni v predaji in dihanju na daljavo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ribica, pomagaj prosim vsem, ki smo pomoči potrebni... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 ribica vidim da intenzivno pomagaš- thx. malo sončka v dušo please. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Ribica, daj se jutri vse izeče tako kot si želim....plis, plis, plis Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Za vse potrebne pomoči... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ribica, za mojo hčero, ki potuje na Švedsko... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 za vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zvezdica76 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Naj mi da življenje prave namige, da bom našla srečo. Citiraj In secret we met: in silence I grieveThat thy heart could forget, thy spirit deceive.If I should meet thee after long years,How should I greet thee? - With silence and tears. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Ribica pls pls, naj bo tokrat to res to a lahko nardiš da se v kratkem vidiva (14 dni?) pa tud za vse, ki rabijo žarek sreče xrosex Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Riba, prosm pretresi si rit, zamigi s plavutjo in zapoj kaj Veselega Znanja, še več zdravja in ravnovesja, hvala. Poletje je Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 ooo ....fishi ....men je mčkn vole danes zmanjkalo...pomagi mi, da se zberem, pa najdem moč v sebi in izkoristim tale dan za neki lepega.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.