Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Guest sanjalica

Sončk ganila si me...

Življenje je xegox .

In ko se boš vračala iz službe v svoj dom...tu pa tam pomisli na to našo čudovito xgoldfishx , ki izpolni, samo če si dovolj globoko in iskreno želimo...

Naj ti bo Srečno x:Xx

Deli na socialnih omrežjih

... sedaj se bom za enkrat lahko javljala samo od doma, pa še to ne prav pogosto...

... Pa-pa, pa še nekrat HVALA lepa zlati ribici, ker mi stoji ob strani...

Glavno je, da si ga (LNF) imela, ko si ga potrebovala.

Kar se pa tiče Zlate ribice in pa Črne luknje, je fino, če se jih človek nauči najti tudi drugje. recimo, nekateri na Šmarni Gori pocingljajo z zvončkom, drugi gredo zmolit v cerkev, eni pomeditirajo svoje želje; povsod se da najti Ribico in ji zaupati želje, povsod se da najti Luknjo in odvreči skrbi in probleme.

Bolj kot kje in s čim mi je pomembneje - kako.

Kot za primer bom dal cingljanje z zvončkom na Šmarni Gori: eni pravijo, da je treba pozviniti 3-krat, drugi pravijo, da izpolnjuje samo ljubezenske želje itd.

Jaz mislim, da če letiš mimo zvonca na vrh, se nimaš časa ustaviti, umiriti, pomisliti, z vibracijo zvoka okrepiti svojo misel, jo potem do konca s seboj odnesti še nekaj metrov na vrh, potem ne bo nič bolj pomagalo, kot če bi enostavno samo 3-krat zakleli. Čisto na koncu se lahko vprašam, ali ima pri tem kako vlogo, da pozvoniš 3-krat. Po moje ima. Na TRI smo ponavadi zmožni najboljše koncentracije.

Še primer Črne luknje: stojiš na mostu in v reko, ki teče pod mostom, mečeš misli o stvareh, ki te obremenjujejo. Ali gledaš skozi okno vlaka, avtobusa in puščaš tisto za seboj... saj je veliko takih načinov.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest sanjalica

Piko...meni je zlata ribica pokazala pot...torej ji verjamem.

Verjamem v to črno luknjo.

Zakaj bi iskala alternativno, če je to, kar imamo... najboljše :palec: .

Cena:

Minimalna; tu pa tam kaj sponzoriramo in doniramo Marsi pa je dan nam lepši in s tem tudi naše in tudi njeno življenje.

sej Piko je mislil, da vsak stvar lahko pomaga, če vanjo vložiš svojo željo, ane Piko, in mi smo našli te dve stvari tule... in delujemo, kako že vsaka misel dana v vesolje je življenje...ampak tisti zvonec tud ni slaba ideja... mislim, da bi ga lahko našla tud kje bližje x;)x

sej Piko je mislil, da vsak stvar lahko pomaga, če vanjo vložiš svojo željo, ane Piko, in mi smo našli te dve stvari tule... in delujemo, kako že vsaka misel dana v vesolje je življenje...

Hvala, točno tako sem mislil!

Sanjalica, sanjati se da tudi drugje, ne samo na LNF. Za tiste, ki te možnosti nimajo...

Ni važno, kako se imenuje, kje je in kako deluje,

Po moje je važna naša misel, čistost izbrane misli in vera v to misel.

Carlos C. bi verjetno omenil namero .

Lahko si zaželimo konkretno željo - daj da bi izdelal ta izpit;

lahko pustimo vesolju, da on izbere najboljšo možnost za nas - daj da bi se v tem primeru (ko se z mojim dragim ne razumem najbolje) izteklo (zame ali celo - za naju!) kar najboljše.

Ja, vedeti je treba, da vedno obstajajo tudi druge možnosti.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Guest sanjalica
Sanjalica, sanjati se da tudi drugje, ne samo na LNF. Za tiste, ki te možnosti nimajo...

x;)x Bog daj, da bi vsak imel možnost sanjati v domači, udobni postelji.... za sanjarjenja pa je LNF več kot ENKRATEN x;)x x:Ix x;)x

Vedno sta tukaj ... in zlata ribica in črna luknja.... x:)x

Vedno obstaja več poti... kamorkoli stopiš, imaš možnost 360 stopinjskega obrata... in samo na nas je, da o tem odločimo. Dokler čutim, da mi "ribica" in "luknja" dajeta tisto, kar (sem) v danem trenutku potrebovala, dotlej pač nove poti ne iščem. Ko bom pa to stopnjo prerasla (če jo bom) bom pa krenila naprej. In to zato, ker bom JAZ tako hotela in želela in mi je torej USPEH že z mojo željo skorajda zagotovljen.

Uh..........zabluzila, ni čudno....grem k zobozdravniku x:Dx x:Dx x:Dx (redni polletni pregled, da bi ne kdo si domišljal, da imam kakšno luknjico na nepravem mestu x:px x;)x )

No ribica naj bo pregled tak kot mora biti in naj se vmes še kaj lepega Sanjalici pripeti... :palec:

Sanjalica, mislim, da obe svoje želje tudi zvezdam zaupava in prav je tako... itak, da tole pomaga, ker tisto, kar poveš v vesolje veš ti in vesolje, tu nas/vas pa bodrijo/mo tudi ostali poleg ribice in luknje in porodi se kakšna dobra ideja in vidiš, da v teških trenutkih nisi sam, ...

hj, ribka, fully dobr....še mau manj zezanja, pa bo,no....brez tistih, načrtnih scen, k se mi res ne da več trosit moči za take tut odgovore...
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Selene drži se,

tudi pri meni je danes tako... in enako prosim, da steče v službi vse pravilno in vse gladko xcrossfingx

Ribica bodi z nami prosim xgoldfishx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Zaza, po mojem je vseeno, koliko je ribic, ce je zelja iskrena in kul postavljeno v vesolje, za to gre namrec - konec koncev pa je tudi Ribica samo ena. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

1ena in ogromnaa xcrossfingx xgoldfishx

Riba, počutm se kr svobodnega..rad spet kaj ustvarjau, ampak brez butlnov˝ in teatralnih scenografij˝ okrog....

hvala x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Selene.. :palec: x:Xx

Men sta ribica in črna...tut všeč...nekak izoblikovane misli pošlješ v vesolje... x^x

In zdaj ribica, še zame... :inocent:

Prosim, mal poglej na en avtek in bejbe v njem, da bo pot potekala brez zapletov...in seveda brez nesreč...

xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Astra

Per aspera ad astra

xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

Za Astrino srečno potovanje, polno lepih doživetij x;)x

xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx xcrossfingx xgoldfishx

Za Žažin prvi Dopust odkar jo poznam, ki ji ga res iz xsrcbumx privoščim. Poskrbi prosim za srečno vožnjo, za dovolj denarčka za tiste male stvari, ki bodo proste dneve naredile nepozabne in pa prosim veliko dobre volje Žažku, za Žažo me ne skrbi x;)x

Hvala xyesx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...