vesna8 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ribica prosim pomagaj mi da se mi vrne zdravje. pomagaj mi, da bom spet srecna in zdrava hvala za pomoc pri izpitu....je ratal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ribica, skor tri tedne je že... migaj, plavaj zame, še delaj zame - vse do konec julija. naj ne pozabi, ne pozabi tudi ti name... plis!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 ribica...........sms....pliz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. julij 2004 Prijavi Deli 10. julij 2004 ribica...........sms....pliz Si ji dala številko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Ribica..ni kej, hvala za zaščito... ...vse potekalo brezhibno.. zdaj pe še mal ...potem bom pa res nehala... torej...jan odhaja za 14 dni na Malto...čuvaj ga na poti...in predvsem, da bo imel lepe počitnice, da se bo dobro počutil...da bo v prijetni družbi...skratka, naj mu bo dbest...in brez težav... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. julij 2004 Prijavi Deli 13. julij 2004 Jan uživaj, maksimalno.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 ribi daj prosim, da skapira že enkratsem mu lepo razložila fulll bi mi veliko pomenilo pa mene malo skuliraj, mojo jezo in silovitost plissss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 za vse da se cimvec ribic prebudi v vsakem izmed nas!! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vojko 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 za vse da se cimvec ribic prebudi v vsakem izmed nas!! Hvala Citiraj Si želiš več od življenja?Privošči si življenjski coaching!Vojko J Kalane: vojko@9zvezd.comt: @vojko_9kit: @vojko629 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 jah ribi, bolj slabo si ti to opravila nič ... grem si še eno kavičko skuhatin napisat romannn ti pa poskrbi vsaj: da bo A AB BC CŽNJ ŽNJ tud za tistega, ki se ga to tičene samo zame jaz pa obljubim, da bom uporabila pri tem vso pozitivoki jo premorem a prav?? xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 16. julij 2004 Prijavi Deli 16. julij 2004 Ribica za vse Za naprej si želim, da bi izžarevala sama pozitivna čustva in da bi ta pozitiva tudi na druge tako lepo delovala (da bi podrla obrambne zidove sramu pred izkazovanjem čustev) CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ribica....pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 ribica...........sms....pliz Si ji dala številko heh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. julij 2004 Prijavi Deli 18. julij 2004 bo kristala dobila od ribice pa še od enga pa še mal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Lepo, najlepše... še lepšejše prosim, da se mi izpolni želja... da bo vse tako, da bo najelepše. Da bom srečna.Prosim... da ne bom preveč neučakana! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 bo kristala dobila od ribice pa še od enga pa še mal heh..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ribica, bliža se čas odločitve, prosim pomagaj, da bo ugodna za Špelo!!! Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Riba, kjer koli bom potoval, srečeval in sprehajau se, naj bo vodilo zdrave sreče in ustreznih misli, za tuhtanje ,raziskovanje in koristnih dialogov za nadaljni razvoj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ribica, bliža se čas odločitve, prosim pomagaj, da bo ugodna za Špelo!!! hmmm...za mene ?? zanimivo...mene je tud ena odločitev matrala...pa mi je uspelo migaj ribka...še za ta drugo Špelo ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 daj ribica, poskrbi še,da bi se večerni tel. pogovorčekizšel tako, kot si želim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pesha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 Ribica, bliža se čas odločitve, prosim pomagaj, da bo ugodna za Špelo!!! hmmm...za mene ?? zanimivo...mene je tud ena odločitev matrala...pa mi je uspelo migaj ribka...še za ta drugo Špelo ! Zame ostaneš kar Kristalka, ti prav paše... ...drugače pa ribica za vse Špele xrosex , da dobijo pozitivne odgovore Citiraj Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 19. julij 2004 Prijavi Deli 19. julij 2004 ribca, da bom jutre kos nalogi in ustreznemu projektu...da mi bo sploh ušeč Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Ribica, daj mojim znancem moč, da bodo lažje prenesli izgubo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.