Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Riba ,še mau.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 Za mojo prijateljico Natašo, daj ji moč, da bo lahko prebrodila izgubo, dragega očeta. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 daj ribica, poskrbi še,da bi se večerni tel. pogovorčekizšel tako, kot si želim no, Kreativa.....se je izšel...tak kot bi se moral ....upam....moj se je .... Zame ostaneš kar Kristalka, ti prav paše... ...drugače pa ribica za vse Špele , da dobijo pozitivne odgovore oh, hvala............pozitiva je zakon Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. julij 2004 Prijavi Deli 20. julij 2004 HVALA, posluh je bil ,sedaj samo pravo voljo usmerit.. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Zlata ribica pomagaj mi jutri!!!!Plosim!Da bom potem lahko šoferka.hvala!!! tisočkrat!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Zlata ribica pomagaj vsem, ki so potrebni pomoči... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Za mojo prijateljico NatašoRibi, daj pokukaj malo k Nataši,pošlji ji kak svetal žarek, žarek ljubezni in sočutja in pokaži ji do pot do moči, da bo to lažje prebrodila Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Zlata ribica pomagaj mi jutri!!!!Plosim!Da bom potem lahko šoferka.hvala!!! tisočkrat!!! Fish, pošlji Aiwi zaupanje vase,pa bo ziher šlo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Riba....pomigaj za vse..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kreativa 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 no, Kreativa.....se je izšel...tak kot bi se moral ....upam....moj se je .... hvala ribiki ja včasih malenkosti TOLIKO pomenijoglas nekoga, ki ga imaš rad, besede ... samo kaj, ko je situejšn ... čustvom navkljub :xx!: a si, ribi, pri volji za kak čudež naredit ... kristalkica - fullll ti privoščim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. julij 2004 Prijavi Deli 21. julij 2004 Riba....pomigaj za vse..... Ja ribica get a move on... hehe love is in the air, podnevi in ponoči, jeseni in pozimi, spomladi in poleti... sej vem da je še 6 tednov do vsega skupaj, no morda samo še pet ampak... mal mi pa lohk namigneš ribica ajd... rečmo da sem prijazno vprašal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. julij 2004 Prijavi Deli 22. julij 2004 Ribica, pokukaj malo na mojega malega...jutri zjutraj potujejo, sami mladi fantje....da bo na poti vse v redu in da dosežejo na šahovskem tekmovanju kar najboljša mesta...plis... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Fišika pomagaj vsem, ki te kadarkoli potrebujejo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Ribi, saj veš za moje prejšnje želje ...ta hip je moja največja želja -da bi mi izlet čim bolje uspel, mi pomagaj to nedeljo med 9. in 11:30. Plis... Vnaprej hvala! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Po mojem bo to zanjo ribja ikra, Piko Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Piko... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 za pikota Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Picko..... ................ ............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Piko, naj se uresniči! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Piko Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. julij 2004 Prijavi Deli 23. julij 2004 Piko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SWAN 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 hvala.te spet prosim..., še kar prosim.... za isto stvar. xrosex Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Vsem, ki rabijo, Piko, Oonin tamali, Swan, ..., ..., ... :detelca: Specialno pa danes se za selene! :detelca: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. julij 2004 Prijavi Deli 25. julij 2004 Vsem, ki rabijo, Piko, Oonin tamali, Swan, ..., ..., ... Specialno pa danes se za selene! Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.