Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ribica, poskrbi malo za vreme 31.7. in 1.8. da bo lep sonček in vroče! x:)x x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

- ribici;

- vsem tistim, ki so bili z mislimi tule naglas;

- še tistim, ki so potihem pristavili svoje misli

en velik x:Xx ! Pa še vsakemu posebej.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Ribica,prosim da bi lahko zaspala...in imela fulll lepe sanje in se odlično počutla,da ne bi se počutla tko težkoooo,in tečno.
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Swan, upam, da ti ej ribica že pomagala... x^x

pa še prošnja od mene...

Danes, jutri in še v sredo prosim, pomagaj mojemu možu...da bo bodo vse pogodbe, ki so tako pomembne za vse nas...takšne, kot si jih želi...skratka, da bo vse tako, kot smo se dogovorili...

pliss, tole je res pomembno...

:detelca: :detelca: :detelca:

Astra

Per aspera ad astra

Selene, hvala za pomoč.. x:Xx

A si prepričana, da je res treba molčati...jaz pa včasih izkoristim tak dan...da povem, kar mi leži na srcu..in včasih sploh ni slabo...da pljunemo ven, namest da držimo v sebi...

Astra

Per aspera ad astra

x:Dx x:Dx x:Dx in ribica jih je zaprla popolnoma....me je vpršala dotična oseba, kateri so bile neke besede namenjene kako sem, pa sem samo jezik lahko pokazala.... je kr dobro izpadlo, torej kako si - :xx!: sem prav videla tale smeško zraven... pa mi je jeziček pokazala nazaj... torej še nekaj časa ostaja vse tako kot je.... ribica hvala x:Xx in seveda tudi tebi Astra x:Xx

Astra, če bi bilo po moje bi spokala stran od marsikje in marsikoga... ampak, a bi bila potem srečna, zadovoljna? ne vem... naučila pa sem se, da ne delujem po trenutnem impulzu več.... me je stalo marsičesa... itak da imam plane in v načrtu spremembe, samo kadar sem v takšnem stanju kot danes, potem je bolje gobček držati, mislim da... sicer pa učim se na svojih napakah,že celo življenje , žal...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...