aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 no in kako je šlo? Je ribica pomagala? Če ni pa še bo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Baje sta se razšla...počakajmo do konca avgusta... Ribica, ti že veš, kako je prav! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 ja če pravte da je tko najbolj. tnx fiša!!!a počakat je treba da ne bo prišlo da kakšnega premisleka? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Ribica in moji trije angelčki, naj bo jutri vsaj približno takšen dan, kot sem si zamislila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. avgust 2004 Prijavi Deli 4. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 hvala vama no Ribica samo en detaljček še, samo en.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 pomagaj vsem ki so potrebni pomoči! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. avgust 2004 Prijavi Deli 5. avgust 2004 Tko ribica, storili sva vse kar je bilo v najini moči, od tega trenutka je odvisen razplet od drugih.... bi še pri njih malo pomigala prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 No ribica....lepo prosm..sej veš...gora ni nora-nor je tist k gre gor ...no lepo prosm...veš da nimam kondicije in to,da bi vse ok blo....in bi se Ninove karte uštele . Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Srečno in varen korak, pa lep dan... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Hvala borism....! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Tihareka, makxsimalno zaužij dan ribica, midve bova drugič prav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 fiš helpn! dej pomagi rešt ta beden malenkostni problem, k ratuje zmer večji. plosim in hvalči! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. avgust 2004 Prijavi Deli 6. avgust 2004 se mi zdi da je že kr pomagal. ne verjetno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 FISHI, PROSIM POMAGAJ MI OD JUTRI NAPREJ, KER SEM SE ODLOČILA, DA NEHAM KADIT. Sem se še s šefico zmenila, da mi bo vsak dan spravila denar, katerga naj bi porabila za čike in mi ga konec meseca dala. Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 dejmo fiša potrud se! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Ljuba prosim pomagaj, da moj dragi jutri dobi službo Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 ribica pomagaj nekadilcem, brezposelnim in..vsem! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 še eno pest za vse ki jo rabjo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Za vse... xrosex Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Ribica še mal tvoje pomoči rabim prosim...nekaj dni še... da ga vzamejo v službo.... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.