coccinelle 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 ribica bom jaz še nekaj časa počakala, pomigaj za ves tiste, katerih usoda je odvisna v teh dneh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sena 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Aha, zlata ribica tukaj si! Sem nova in bi rada verjela vate... odhajam na potovanje, prosim te, da me čuvaš in mi na pot pošlješ ......... saj veš koga mislim, ti že veš. Naj se vrnem polna sreče, sonca in ljubezni.Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Sena, ti ji pa malce pomagaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 POMAGAJ VSEM!!! Tudi meni če te bom rabila!sej en mičken te Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ribka, takole je situacija....meni se zdi, da sem se malo zaljubla zdaj pa ti pomagaj, da se zadeve razjasnijo, razcistijo, ciste sipe in modro nebo, to rabim! pa cimprej, ker me teli fantje mesajo in bi bila rada bolj na jasnem z vsem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 POMAGAJ TINKI, DA JI BO VSE JASNO IN BO SREČČČNNNNAAAAAAAAAAAA!!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 O Tinka , naj ti bo ribica v pomoč, pa srečno! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 NO TINČI MAL POMEDITIRI PA TI BO RIBICA VSE RAZJASNILA Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Ribica sam še mal...mal še pomigaj prosim xrosex Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 aje malo ribi bejbi, s plavutko pomigaj za samorogico Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 xrosex xrosex Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ....za Tinko Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 ribica, zdajle te rabim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 borism selene, evo...en flip s plavutko zate!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 JE POMAGALO HVALA Tinka, naj se ti želja uresniči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 tale ribica je pa zelo pridna. me zelo veseli xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alfonza 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Sem se že priporočila angelčkom, bi pa še ribico prosila da pomaha z repki, da bi bila moja pikica čimprej spet zdrava in da bi se danes pri babici dobro počutila. Citiraj Thought for the day: Every smile is started by another smile. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Anglečkom sem se že potožila, sedaj pa še ribica... tista zadevica katera mi ni dala spat, naj se razreši ugodno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Za Selene xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Fišika pomagaj vsem...pa men tudi še malo pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiissssssssssss Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Seveda bo, če ne boš prezahtevna... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 nisem prezahtevna, don't worry...v bistvu niti ni želja zame...me pa malo vključuje ja Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 če je želja iskrena in iz srca, ni nikoli prezahtevna... uf, če so lahko želje prezahtevne, potem sem jaz zelo zahtevna Chandra, sej bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.