Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Sanjalica....ČESTITAM :palec:

Mislim,da je prejšnja lastnica lahko vesela,da si novi lastnik prav TI !

Želim tebi in tvojim veliko sreče in veselja , predvsem pa ljubezni v novem domu. Prepričana sem,da ne bo manjkalo topline !

LP

Deli na socialnih omrežjih

Sanjalica!!!! x:Xx x^x x8Dx :vio: x:)x :palec:

To pa je lepo prebrati!

Me je ze skrbelo, ko sem mislila nate, potem pa ne vedela, v kateri tocno srcni zelji, prosim zlati ribici etc... naj iscem info, pa mislila, da je v Dnevniku celo...

Dbest! :vio: :vio: :vio: :vio: :vio: :vio:

Nic, zdaj ti pa lahko zaupam... Namrec - vtaknila sem se ti v post... Dodala sem po eno deteljco, ker ni kul, da za sreco zadeve postavljas s 5-ico... brez veze - ali pa tudi ne. In sem se skratka 'usudila' tole se vtaknit, ker ne gre, da Sanjalici ne bi sli VSI faktorji zraven... Navadno se ne vtikam - nikoli se ne vtikam, razen omenim onemu, ce je se sansa spreminjati... Sicer sem tiho, brez veze, da oni dobi kaksne slabe asociacije...

Skratka, Sanjalica - za zelje ne uporabljaj 5 ali 7 znakov, pac pa 3 ali 6). x:)x xsrcx

Ziher sem, da me ne bos klela, pa morala sem ti to povedat - nenazadnje da bos vedela za drugic, pa se zato, ker sem upadla v tvoj tako pomemben post - tvojo zeljo...

Sory, a kot receno - sem prav morala - nisem hotela prepustit nakljucju... x;)x

Saj najbrz itak sploh nisi opazila, ker ne stejes jasno tega... No, jaz pa, in sem opazila, in iz 5 deteljc naredila 6 - na obeh straneh in jih je tako bilo 12 - 3, kar je spet kul...

Radenska ne ve, kako dober logo ima... x;)x ...

... In me tako vse skupaj se bolj veseli in celo osrecuje! :detelca: :detelca: :detelca:

x:)x x;)x :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ribica, danes pa jaz rabim čisto malo tvojega posredovanja. bo šlo? xrolleyesx

Normalno, saj vidis, da ful arbajta Ribica tule... xgoldfishx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sanjalica

Marsa; hvala.

Verjamem, da je tudi tvoj poseg v moj post pripomogel, da se je izteklo tako, kot se je.

In želje vseh.

Ko smo sedeli pri hiši na terasi sem oči vrgla na prodajalčevo uro, 15.10 je kazalo... Začeli smo govoriti o ceni; in mi spreleti misel - No Lunatiki, od besed k dejanjem. V istem trenutku mi je lastnica (dosedanja x;)x ) rekla: "Ne vem S. koliko daš na to, vendar tu so pozitivne vibracije. Verjemi. To občuti moja 88-letna mama."

In takrat sem vedela, da Lunatiki pošiljate svoje žarke.

Veselim se...dela...in prihodnje leto...konjička.

Vsem - hvala.

O, Sanjalica - me je se zanimalo, ce bos (si) kaj komentirala (pa ne vedela cisto tocno, v kateri temi je tocno bilo)...

Ves... nikakrsnih zaslug seveda nimam za to in sploh nisem mislila nic takega, samo se mi je zdelo fair, da ti povem...

Konec koncev gre za energije.. No, ja...

Morda pa ti ne bi bilo vsec, a ves... saj najbrz ne, ker je popolnoma neskodljivo, sploh ce je z dobrimi mislimi in energijo, pa ne more izpasti slabo... a ipak... a ves... ;~)

Me pa seveda RES ZELO veseli.

Itak in sploh pa ti tudi verjamem tole, ko pravis + energy in tole...

Mi imamo v druzini (in med ozjimi frendi) itak stos, da se poklicemo in si posiljamo energijo.

Frendice pa necakinja itd. pa me itak klicejo, naj mislim nanje ob tej in tej doloceni uri.

Ponosno pa tudi povem, da so VSE VEDNO naredile (ce je slo za izpit, test... itak pa gre vedno za slednje, tudi ce ne v konkretnem smislu...). x;)x

Skratka - dbest, me zelo veseli! x:Xx :palec:

:vtz:

Picasso

Guest sanjalica

Zakaj pa je dobro imeti LNF če ne zato?

Ko ti je hudo, poveš....strahove bojazni...

Ko si vesel...poveš.... podeliš veselje, srečo...

Tisto najglobjo misel lahko izraziš...in ni ga vraga, da ti nebi vsaj en človek namenil lepo misel...

In če pride ta lepa misel - vzpodbuda vsaj od enega človeka, potem je že rešitev bližja...

Hvala, da ste tu, ko sem na tleh ali ko sem v "višavah" in me je treba prizemljiti.

Marsa, dobra "pogruntavščina" ti je ta forum.

Mislim, da veliko ljudi osrečuješ z njim.

Mogoče, ti res premalokrat povemo...da si fajn faca x;)x

Guest sanjalica

BorisM hvala za lepe želje. Vračam ti jih x:Ix (vračam, ne zavračam - da ne bo spet nesporazuma)

Mislim, da sem danes tudi sama malce poskrbela, da bo lep večer.

Vse pospravila. Zakurila v peči. Skuhala kostanje. En otrok vzel matematiko v roke (dela težave), drugi otrok pa prebira knjigo Tujec v ogledalu.

Mami (sanjalica) pa ...bo še malce srfala po netu... (včeraj sem čist not padla v konje)...ko pa me obišče "striček spanček" pa se mu bom uklonila in šla v horizontalo....

Guest sanjalica

BorisM sem prej napisala da sem članica društva "mehkih bab" torej napenjanje pri meni ni problem....5 cm gor ali dol x:Dx xDDx :D Sem pa otrokom rekla...da ne smejo x^x (nisem glih vzgled...ampak tako mi ostane več kostanja xDDx :eek: x:Dx x:o)x x;)x :vragec: )

Pa zdaj se me več ni treba "bat", sem protezo odložila že v kozarec x:Dx x:Dx (beri: ne grizem x!x )

Hojla iz Grcije! Zelo na hitro, ker je tale internet svinsko drag. Trikrat drazji kot v Budvi.

Zlata ribica je v prvem kolu ocitno pomagala, maj fant premagal tistega iz Kostarike! Tako, da oba skupaj prosiva za nadaljno pomoc, prav ribica? Danes ima prvaka Hrvaske, je ful dober, tako da bo tezka. Bo pa borba, ne dvomim. Vsem lep pozdravcek!!! Hvala vsem, ki boste v mislih pomagali x:Ix

strelka

O, Strelka, lepo, ko se celo iz Grcije javljas, se posebej, ce je internet ful drag, kot pravis. x:Xx :palec:

Ves da bomo mislili. x:)x x:)x x:)x

In drzali pesti.

xcrossfingx xcrossfingx xcrossfingx

Picasso

He-he....zlata ribica x:Xx .....sem te sicer včeraj zeeeloooo rabil......ampak sem sklenil te nič prositi in obremenjevati, ker si bila sodeč po zgornjih postih zeeloo pridna :palec: :palec:, da bi pa meni lahko včeraj lahko pomagala pa bi se verjetno morala do konca dol znucati x;)x ...Hi-hi...te pa zdaj prosim, da mi ne pozabi tega.............in tako upam, da imam kaj v dobrem x:Dx x:Dx x:Dx.....ker te bom kmalu v podobni situaciji zelo zelo potreboval x;)x x:Ix x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Strelka in tvoj šahist,držita se po najboljših močeh :palec:

Držimo pesti za vaju in kar tako naprej... :palec:

Internet je drag,verjamem....bodi pa zelo pazljiva pri mobitelu(telefonu),ker oni "kasirajo pri vsakem VKLOPU telefona,zato ga imej dan in noč vklopljenega do izpraznjene baterije,itd.-enostavno ga ne vklaplaj in izklapljaj x!x

Torej mi smo skupaj z Zlato ribico z vama :palec:

Hvala za spodbudne misli! Borism tale tvoj nasvet upoštevam, me zanima če mi kaj zaračunajo, če išče signal. Ker mi ga namreč vsakič, ko grem v dvigalo.

Drugače pa imava zdaj cenejši internet, sva ga dobila v sobo za 20 ur le deset eur. Sva ful vesela. No, s Hrvatom je izgubil, sta igrala tri ure in pol, včeraj je remiziral z uzbekistancem, danes pa premagal Grka. Tako, da zlata ribica bla pridna x;)x Pozdravček iz Grčije!

strelka

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...