coccinelle 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Oona, zate bo ribica sigurna naredila velik zamah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 fisika, uštimaj me prosm,da bom bolj urno aktiven po nekem redu, da bo bolj fizično nadarjen Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 17. avgust 2004 Prijavi Deli 17. avgust 2004 Oona, zate bo ribica sigurna naredila velik zamah Riba se je full trudila ... cudezev pa tud ne more delat ! Ribica hvala, ker si pazila name! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 dejmo fišika dejmo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ooooooooooooooooo fish, prosim te za eno uslugico . V soboto bi morali iti za obletnice poroke v Gardaland, pa se je situacija tako nekak čudno razpletla, da za našega Cyberčka ni varstva torej bi moral biti Trudi ali jaz doma . Daj prosim migni, da mi uspe ena ultra eksotična ideja . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ooooooooooooooooo fish, prosim te za eno uslugico . V soboto bi morali iti za obletnice poroke v Gardaland, pa se je situacija tako nekak čudno razpletla, da za našega Cyberčka ni varstva torej bi moral biti Trudi ali jaz doma . Daj prosim migni, da mi uspe ena ultra eksotična ideja .A greste za en mesec? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ne je pa že en dan pa pol, čist dost, da bi bil Cybrček nesrečen oz. da ga nima kdo pazit :o|o: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Hudo.......a pa ste res vse vprašal k Cyberčka poznajo, nerodno je ga potisnit tujcem v roke.... Je pa sosed reku. da je pes ko je vedril nekaj dni pr sosedih...pršo nazaj dost manj razvajen....tak da tud če mu je malo manj fletno bo potem bolj znal cenit kaj ma pr vama.... Pa prioritete- a je pr vama pes na prvem mest al vidva? V življenju se je treba zmeraj odločat za manjše zlo! To je moje geslo.Tud če bo en dan pa pol sam, bo preživu!!!!!! Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ja že res, sam tisto 'zlo' uporabimo v res neizbežnih situacijah;Ko sva se odločila za met Cyberčka sva vedla za kaj se odločava in s tem tudi prevzela odgovornost in odrekanje, ki je pri tem potrebno in zato nama to ni v breme ampak tko to je. Preživu bo seveda, samo problem je pri meni, ker se jaz nebi dobro počutil, ker bi cel dan mislil na njega, kako je a je želosten.... in nebi rad da bi zaradi moje slabe volje oz. neraspoloženja, imeli tudi drugi slab in pokvarjen dan.... Privoščim da bi vse ki sva jih povabila, uživali in se zabavali Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 3 od teh ki ga poznajo, gredo zraven, ostali 3je pa po naključju res glih v soboto ne morejo. Imam idejo in glih zato tule prosim fish, da se mi izpolni Bom najpridnejša, obljubim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 kaj pa kdorkoli iz ograd? mogoče? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 RIBA!!!! dej pujsim supersvinjskodobro idejo!!!!! 666 zlomkou...te opazuje!!!!! Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 she srecha, de ZLATIH HUDICHKOU kake pizdarije od zhelj bi shele pol ble 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no ribica vse moje naj se tule na stran umakne, ful tuhtam kako tega našega kužka in njuna lastnika razbremenit, pa mi ne porata... pa še simpatična sem mu in on meni... fišššš najdi rešitev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 heheche bi biu jst zlata riba (pa hvalabogu to nism), bi klele postavu en zajeb od pogoja: na zhurki nch kolegic ribice jest....sam pujske 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Akutek, za tolo željo se tud ribicam in pujskom odpovem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no Fish pa Selene tud pomagi, ne jo pozabt no fish...swimm.. Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Lepo je bit na LNFju, vas mam čist vse svinjsko rada Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Ribica...hvala, ker si nam pomagala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ribica, sej je obstajala še ena varijanta, tko da is bila pridkana Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 no...che bi ble varjante od ribe odvisne....polpol...............................pol bi bla kamariba....ne pa kamasutra 666 kamazlomkou.....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pol jih sploh ne bi blo, če bi se vse na jutr prestavljalo Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Pol jih sploh ne bi blo, če bi se vse na jutr prestavljalo 666 -ou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.