Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ooooooooooooooooo fish, prosim te za eno uslugico :inocent: . V soboto bi morali iti za obletnice poroke v Gardaland, pa se je situacija tako nekak čudno razpletla, da za našega Cyberčka ni varstva :eek: torej bi moral biti Trudi ali jaz doma :C: .

Daj prosim migni, da mi uspe ena ultra eksotična ideja xsrcx x:Xx x:Xx x:Xx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Ooooooooooooooooo fish, prosim te za eno uslugico  :inocent: . V soboto bi morali iti za obletnice poroke v Gardaland, pa se je situacija tako nekak čudno razpletla, da za našega Cyberčka ni varstva  :eek: torej bi moral biti Trudi ali jaz doma  :C: .

Daj prosim migni, da mi uspe ena ultra eksotična ideja

xsrcx  x:Xx  x:Xx  x:Xx .

A greste za en mesec?

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Hudo.......a pa ste res vse vprašal k Cyberčka poznajo, nerodno je ga potisnit tujcem v roke....

Je pa sosed reku. da je pes ko je vedril nekaj dni pr sosedih...pršo nazaj dost manj razvajen....tak da tud če mu je malo manj fletno bo potem bolj znal cenit kaj ma pr vama....

Pa prioritete- a je pr vama pes na prvem mest al vidva? x;)x

V življenju se je treba zmeraj odločat za manjše zlo! To je moje geslo.Tud če bo en dan pa pol sam, bo preživu!!!!!!

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ja že res, sam tisto 'zlo' uporabimo v res neizbežnih situacijah;

Ko sva se odločila za met Cyberčka sva vedla za kaj se odločava in s tem tudi prevzela odgovornost in odrekanje, ki je pri tem potrebno in zato nama to ni v breme ampak tko to je.

Preživu bo seveda, samo problem je pri meni, ker se jaz nebi dobro počutil, ker bi cel dan mislil na njega, kako je a je želosten.... in nebi rad da bi zaradi moje slabe volje oz. neraspoloženja, imeli tudi drugi slab in pokvarjen dan....

Privoščim da bi vse ki sva jih povabila, uživali in se zabavali xDDx :palec: x;)x

3 od teh ki ga poznajo, gredo zraven, ostali 3je pa po naključju res glih v soboto ne morejo.

Imam idejo in glih zato tule prosim fish, da se mi izpolni xsrcx x:Xx x:Xx x:Xx x;)x

Bom najpridnejša, obljubim x:)x :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:vragec:

hehe

che bi biu jst zlata riba (pa hvalabogu to nism), bi klele postavu en zajeb od pogoja:

na zhurki nch kolegic ribice jest....sam pujske x:px x:px x:px

666 zlomkou....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

:vragec:

no...che bi ble varjante od ribe odvisne....pol

pol...............................pol bi bla kamariba....ne pa kamasutra x:px

666 kamazlomkou.....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...