Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sem vedla, da ne rabiš razlage, vse formule takoj skapiraš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 sem vedla, da ne rabiš razlage, vse formule takoj skapiraš naravna telegenca 666 zlomkou...pa 1 ....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Še kaka mini malenkost manjka, pa bi se šla lahko brez slikc vice brez besed Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 Še kaka mini malenkost manjka, pa bi se šla lahko brez slikc vice brez besed si mela v mislih mick-eno malenkost 666 zlomkastih -ou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ne glih no Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. avgust 2004 Prijavi Deli 18. avgust 2004 ne glih no pol je pa sam she moja malenkost lohk u igriz uno pa res....bi bla vsaka beseda chist odvech 666 zlomkou...pa 1 Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 a je problem rešen???? hvala fiša. Ti si najboljša pomagi vsem še naprej! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ja riba, pomagaj pujsom, kuzkom in vsem ostalim! selene, a ti si tudi v tej pasji zlahti....?! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Fišika je že zrihtala varstvo , selene je pa moja posvojena sestrca Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 sem vedla, da boljse, da ne vprasam...zdaj mi je se manj jasno...od selene do aiwe preko trudija ma nic ne stekam, glavno, da ste mi vsi fajn! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 ma ne jaz uradno nič zraven imeti, samo sem bila pa v igri za varuško Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hehe a nisem že včeraj rekla, da mene človek pač mora imet rad, samo pismo, to ravno mojemu ni jasno uživajte vi fissss pa za lepo vreme poskrbi v soboto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Ooooooooooooo Selene, na kaj vse ti misliš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 no, no, a vidite ma itak jaz mislim na vse sam nase včasih premalo :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tole je pa čist res Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 no, no, a vidite ma itak jaz mislim na vse sam nase vcˇasih premalo :o|o:selenca...pa saj potem pa mi nate mislimo...pa je to tudi nekaj malega mogoce ni videt, ampak je res!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 zlata ribica prosim te, naj bo jutrisnji dan umirjen, natancen, v znaku sodelovanja in dobrega razumevanja. Jutri prihaja... ON... ki se ga vsi po malem bojimo, vsaj jaz. In naj bo ta ON prijazen, in naj v nas vidi ljudi, ki so zmotljivi, delajo pa po svojih najboljsih moceh in znanju, se trudijo... SlovarON / inspektor Plisssssssss in hvala Upam, da je bilo vse v najlepšem redu... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hvala Boris, bilo je ok Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Me veseli MBmetuljčica Žal sem termin za prošnjo zamudil zaradi odsotnosti, lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Tudi, ce si v mislih bil z menoj in mi zelel sreco, je veljalo Ribica prosim, za Borisa malo poskrbi v teh prihajajocih dneh, ko bo uzival na morju Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. avgust 2004 Prijavi Deli 19. avgust 2004 Hvala za lepe želje MBmetuljčica Ja Zlata ribica prosim te, glej malo name, se bom odolžil ko se vrnem ... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 migaj za vse! še posebej pa za Borisa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Fishka pomigaj mal za kero iskrico Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.