Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Ja Fiška, ko smo že pri željah xsrcbumx prosim poskrbi jutri za varno pot v Ljubljano, pa potem varno pot do Gardalanda, tam obilo zabave (za svinjarije bom poskrbela jaz), pa potem spet za pot nazaj :onfire: :onfire: :onfire: .

Hvala :flower: :flower: :flower:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

Ja fiška za fantka in princesko jutri lepo poskrbi. Da bosta varna in srečna. xcrossfingx xrosex

Pa zahvaljujem se ti za včerajšnji dan (+ še današnjo vožnjo). Imeli smo se res super! xsmx :fool: xsurprisex :frog: :hepko: :hepko:

Pa na iskrice ne pozabit x;)x :flower:

spet se mi je na bolš poslabšal

Ribica, popazi na poti na mojo dečvo in na Ooninega fanta, naj srečno prispeta oba xsrcx

danes moj pričakuje en pomemben odgovor, plis, naj bi bil pozitiven, to bi rešilo marsikatero zagato v našem lajfu... plissss :sori:

Oooooooooooooo Fish,

mi pa res ne daš nobene prilike za razočaranje x:)x :palec: . Suuuuuuuuuuuuuper je bilo, varna vožnja, smeh, uživanje, dobra volja, vseh 8 nas je bilo drug drugemu všeč, res gigastično si se odrezala. xsrcbumx xsrcbumx xsrcbumx xrosex x:Xx x:Xx x:Xx

Hvala !!!!!!

Leilania :sori: , za Manco x:Xx xrainbowx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ribica, danes pa prosim pomagaj Jolandi, da iz danega trenutka izvleče največ, pa da se bodo v njenih očkah zaiskrile solzice sreče x;)x . Okoli 20ih , saj ti že veš x;)x

xgoldfishx xgoldfishx xgoldfishx

riba mau več zaupanja prosm, pa naj se to utrdi, ne pa zbezlja ob določenem terminu nagona :8): ,hvala

Ustrezn pogovor in ustrezno prepričanje :palec:

Riba pa še to, naj se postim v vztrajanju tišine x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Zlata ribica, saj vem, da bo nekaj že mavec pomagal, ampak daj še ti malo pomigat, da se moji hčerki čimprej in čimlepše zaceli zlomljeno zapestje! Pliiiisss! :sori:

Pa ni treba, da zaradi tega včerajšnjega padca zasovraži rolerje. Naj se jih samo malo bolje nauči vozit, pa bo :palec: . A bo šlo?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...