Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 ja ribica, ElNino ful simpatičen fant in naj bo iskrica, ma zvezdni utrinek zanj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 No fish, dejmo iskrit, akcija Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 pa na vreme jutri ne pozabi, pa če se ti da še za nedeljo... greva baje z mami na KUM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Ja Fiška, ko smo že pri željah prosim poskrbi jutri za varno pot v Ljubljano, pa potem varno pot do Gardalanda, tam obilo zabave (za svinjarije bom poskrbela jaz), pa potem spet za pot nazaj . Hvala Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 no fish tole je pomembno pa na vse tiste lunatke ne pozabi ki potujejo na dopust ali se vračajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 naj se imajo lunatki, ki gredo uživat v gfardaland, lepo vreme, naj jim dan mine v smehu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ribica moja! Popazi malo na mojega fanta, jutri potuje. Naj se ima res full dobro, naj uziva, pa ziv in zdrav naj se vrne! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Rešeno, ne ribca Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ribica moja! Popazi malo na mojega fanta, jutri potuje. Naj se ima res full dobro, naj uziva, pa ziv in zdrav naj se vrne! in na mojo princesko, naj uživa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Ja fiška za fantka in princesko jutri lepo poskrbi. Da bosta varna in srečna. xrosex Pa zahvaljujem se ti za včerajšnji dan (+ še današnjo vožnjo). Imeli smo se res super! Pa na iskrice ne pozabit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Migaj ribaaa, migaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 riba mau zrele komunikacije brez igric seveda,k so namišljene in blefersko moderne hvala Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ribica, popazi na poti na mojo dečvo in na Ooninega fanta, naj srečno prispeta oba danes moj pričakuje en pomemben odgovor, plis, naj bi bil pozitiven, to bi rešilo marsikatero zagato v našem lajfu... plissss Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Oooooooooooooo Fish, mi pa res ne daš nobene prilike za razočaranje . Suuuuuuuuuuuuuper je bilo, varna vožnja, smeh, uživanje, dobra volja, vseh 8 nas je bilo drug drugemu všeč, res gigastično si se odrezala. xrosex Hvala !!!!!! Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Na morju sem spoznala malo punčko Manco. Pol leta nazaj ji je bolezen vzela mamico.Zlata ribica, vrni tej punčki nasmeh Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Leilania , za Manco Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Tami vsa nasmejana sporočila, da so prispeli, da so vmes odigrali v Kopro še dve tekmi.... hvala ribica Za Manco Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ribica, danes pa prosim pomagaj Jolandi, da iz danega trenutka izvleče največ, pa da se bodo v njenih očkah zaiskrile solzice sreče . Okoli 20ih , saj ti že veš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 za manco za tamarco pa za ninota pa za budalico pa za fanta od oone pa za vse nas!!!! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 ZA VSE KI JO RABIMO...TAKO ALI DRUGAČE... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Na morju sem spoznala malo punčko Manco. Pol leta nazaj ji je bolezen vzela mamico.Zlata ribica, vrni tej punčki nasmeh Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Hvala Zlati ribici in ostalim, vse je bilo O.K. razen velikih gneč na cesti....LeilaniA, seveda naj Zlata ribica vrne nasmeh tej punčki Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 riba mau več zaupanja prosm, pa naj se to utrdi, ne pa zbezlja ob določenem terminu nagona ,hvala Ustrezn pogovor in ustrezno prepričanje Riba pa še to, naj se postim v vztrajanju tišine Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Zlata ribica, saj vem, da bo nekaj že mavec pomagal, ampak daj še ti malo pomigat, da se moji hčerki čimprej in čimlepše zaceli zlomljeno zapestje! Pliiiisss! Pa ni treba, da zaradi tega včerajšnjega padca zasovraži rolerje. Naj se jih samo malo bolje nauči vozit, pa bo . A bo šlo? Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.