Mick 23. avgust 2004 Prijavi Deli 23. avgust 2004 Ribca mi je prišepnla, da bo šlo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 zlata lepa ribica pomagaj vsem ki te resnično potrebujejo! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Zlata Ribica pomagaj potrebnim pomoči, še posebej Tamarini hčerki... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 No fisika, migni zopet malo in pomagaj Tamari in pa seveda1Budali, no zaplavej Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 za 1Budalo... da bo vse lepo in prav. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 Ribka, daj Budalici, pa Tamari pomagaj, saj znaš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 za tamarino pupo pa za budalico, da se bo vse zmenla Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 O Tamara, s hčerko bosta za zapestje kar še nekaj naredili, pa tudi ribca še naredila tasvoje, saj ona ve, da sta fejst punci, pa ribca bo tudi sproti gledala, da bo šlo vse v pravo smer, pa malo ju tudi pobodri, fiška no, pa punci bosta z občutkom, da nista sami in da jih imajo rade vse ribe, lažje prebrodile ta čas, kenede fiška, pa sproti nam bosta poročali, da bo fiška na tekočemskratka fiš, tale Tamarina punca si zasluži vso tvojo pozornost, ker ti nisi človek in se znaš zato ukvarjati z mnogimi problemi naekrat.No pa hvala za vse, kar si že naredila, pa ja! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Ribica, hvala, ker si moji Leji že toliko pomagala, da je roka ne boli več in ponoči mirno spi. Zdaj te samo še prosim, da še malo pomigneš s plavutmi, da se ji kosti lepo zarasejo kot je treba in da ne bo imela niti kdaj kasneje nobenih posledic. Pa malo še potolaži sorodnike, da nas ne bojo toliko obsojali zaradi tega padca z rolerji. Enkrat jim malo prišepni, da ni treba, da vedno iščejo nekega krivca za neprijetne stvari, ki se zgodijo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ribica, vem da sem te vprašal za pomoč pr tisočerih stvareh ki jih lahko sicer tudi sam uresničim, in vedno si mi pridno pomagala da sem jih, ampak tlele je še ena, jutr pa pojutrnem mam spet kolokvije daj mi tiste pol extra točke da bo life lepši če že ne pol točke pa tolk da bo kul... in lepo, torej prekrižaj plavutke, in pomigaj z repkom.... jutr od 15.pa do 16.45, pol pa še v sredko, 16. do 18., v zameno se bom trudil razdajat.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Dejmo fišika migcej, da bo šlo ninčiju dobr... mah kr super nej mu gre!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 dajmo fishi, zamigaj za druge, pa še za moj frisek, ker se mi ta oteklina kr nekaj veča, pa boleti je začel.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 c'mon riba, c'mon.................za novo bajto...v mb, ker ne mislim več tu živet.....zaradi najstarejših :xx!: .............pa za motor in vse ostale ki te rabijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Pa malo še potolaži sorodnike, da nas ne bojo toliko obsojali zaradi tega padca z rolerji. Enkrat jim malo prišepni, da ni treba, da vedno iščejo nekega krivca za neprijetne stvari, ki se zgodijo. Ojoj ojoj, teli sorodniki :xx!: mislijo, kot se je punca kar sama vrgla po tleh, ali pa da jo je pahnila Tamči!No, zanje je kriv vedno nekdo drug, da so sami lahko ravni. Daj fiš, saj poznaš pravi vrstni red želja- dobro celjenje brez boilečin in na koncu brez posledic- da punc ne bodo metali iz tira še sorodniki, a nista že tako štrafnjeni?- no pa da bodo njuni sorodniki nasplošno bolj ljubeči! Pa prišepni ljudem, da so poškodbe z rolerji na splošno lahko zelo grde!Pa prišepni sorodnikom poškodovanih, da za ozdravitev potrebujejo predvsem ljubezen, pozornost, pomoč in ne graje. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 To, Piko! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 plavaj in migaj za Tamaro... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Zlata ribica!Prosim, pomagaj, da bom pozabila! Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Zlata ribica!Prosim, pomagaj, da bom pozabila! Fiška, pomagaj Ronji, da spomin nazaj ne bo boleč, ti gotovo veš, da pozaba pomeni tudi izgubo samo, treba je spomine na preteklost predelati, da jo vidimo z drugačnimi očmi, da slabi dogodki ne bodo več slabo vplivali. Kar se je zgodilo, se je in niti POZABA tega ne zmore izbrisati. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ribica, pomagaj vsem Mickovim, da pridejo k sebi, tadrugemu atu, pa pupi, pa se Mickinemu, da ne bo otozen Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jap fishi....prosim pomigaj za Micka in vse ostale , vode maš dosti Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 No ribica dej kr razmigaj se svobodno in misli na vse k te rabjo, pa Micku, da bo čim prej bojše pr nih in da se bo situacija popravla Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 za vse!pridno pomagaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Jp, Mick in njegovi pa te zdaj res potrebujejo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Draga zlata ribica, mal pomigaj za Tino, ki ima še zadnje izpite pred diplomo, PROSIIIIIIIIIIM!!! Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.