Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

xsrcx O Tamara, s hčerko bosta za zapestje kar še nekaj naredili, pa tudi ribca še naredila tasvoje, saj ona ve, da sta fejst punci, pa ribca bo tudi sproti gledala, da bo šlo vse v pravo smer, pa malo ju tudi pobodri, fiška no, pa punci bosta z občutkom, da nista sami in da jih imajo rade vse ribe, lažje prebrodile ta čas, kenede fiška, pa sproti nam bosta poročali, da bo fiška na tekočem

skratka fiš, tale Tamarina punca si zasluži vso tvojo pozornost, ker ti nisi človek in se znaš zato ukvarjati z mnogimi problemi naekrat.

No pa hvala za vse, kar si že naredila, pa ja! xsrcx

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.
Deli na socialnih omrežjih

Ribica, hvala, ker si moji Leji že toliko pomagala, da je roka ne boli več in ponoči mirno spi. x:Xx Zdaj te samo še prosim, da še malo pomigneš s plavutmi, da se ji kosti lepo zarasejo kot je treba in da ne bo imela niti kdaj kasneje nobenih posledic.

Pa malo še potolaži sorodnike, da nas ne bojo toliko obsojali zaradi tega padca z rolerji. xrolleyesx Enkrat jim malo prišepni, da ni treba, da vedno iščejo nekega krivca za neprijetne stvari, ki se zgodijo. x;)x xnckrivx

Ribica, vem da sem te vprašal za pomoč pr tisočerih stvareh ki jih lahko sicer tudi sam uresničim, in vedno si mi pridno pomagala da sem jih, ampak tlele je še ena, jutr pa pojutrnem mam spet kolokvije daj mi tiste pol extra točke da bo life lepši ;) če že ne pol točke pa tolk da bo kul... in lepo, torej prekrižaj plavutke, in pomigaj z repkom.... jutr od 15.pa do 16.45, pol pa še v sredko, 16. do 18., v zameno se bom trudil razdajat.... xsrcx
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pa malo še potolaži sorodnike, da nas ne bojo toliko obsojali zaradi tega padca z rolerji.  xrolleyesx Enkrat jim malo prišepni, da ni treba, da vedno iščejo nekega krivca za neprijetne stvari, ki se zgodijo.  x;)x   xnckrivx

Ojoj ojoj, teli sorodniki :xx!:

mislijo, kot se je punca kar sama vrgla po tleh, ali pa da jo je pahnila Tamči!

No, zanje je kriv vedno nekdo drug, da so sami lahko ravni. :inocent:

Daj fiš, saj poznaš pravi vrstni red želja

- dobro celjenje brez boilečin in na koncu brez posledic

- da punc ne bodo metali iz tira še sorodniki, a nista že tako štrafnjeni?

- no pa da bodo njuni sorodniki nasplošno bolj ljubeči!

Pa prišepni ljudem, da so poškodbe z rolerji na splošno lahko zelo grde!

Pa prišepni sorodnikom poškodovanih, da za ozdravitev potrebujejo predvsem ljubezen, pozornost, pomoč in ne graje.

:unsure: Zlata ribica!

Prosim, pomagaj, da bom pozabila!  xcrossfingx

Fiška, pomagaj Ronji, da spomin nazaj ne bo boleč, ti gotovo veš, da pozaba pomeni tudi izgubo samo, treba je spomine na preteklost predelati, da jo vidimo z drugačnimi očmi, da slabi dogodki ne bodo več slabo vplivali. Kar se je zgodilo, se je in niti POZABA tega ne zmore izbrisati.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...