borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Za Selene in Micka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 in za borisma Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Hvala Tinka Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pomagi.... da bo vse tko k more bit... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 za selene, borisma in micka Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 za tiste za mene ,da se prav odločm ( pa sj ne bo večn, sam da se) hj, novi smešek, ribca, a jaaaaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Fishy, še tebi se priporočam... naj bo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 xrosex xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 fiška ti že veš.... Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 12. september 2004 Prijavi Deli 12. september 2004 the riba, rad bi bil bolj kwalitetno odločen pa naj ljudje okrog mene mau manj radovednost pasejo, naj mi pustijo mau svobodno odločat, sj mam lahko tako željo, ha Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 pridna fiši!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ronja 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Upam, da je uspelo! Srčno upam, da je uspelo. Zlata ribica, prosim, prosim , daj, da se mi uresniči . Vsem želim, da bi izpolnila vaše, naše želje ! Ronja Citiraj Ko stopaš skozi vihar, ne upogni se nikdar! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Ronja... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Prosim Zlato Ribico, da se prijateljici čimprej uredijo nesoglasja, ti že veš za koga je to potrebno... xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Prosim Zlato Ribico, da se prijateljici čimprej uredijo nesoglasja, ti že veš za koga je to potrebno... xrosex za Borisa in njegovo prijateljico Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nadam 13. september 2004 Prijavi Deli 13. september 2004 Draga zlata ribica! Bodi prijazna in nam vsak dan vsem prinese sonček v srčka!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Hvala Zlata Ribica za mojo prošnjo, ki si jo zelo hitro uredila, ampak te prosim, da še kdaj prekontroliraš situacijo Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
candlelight 14. september 2004 Prijavi Deli 14. september 2004 Sredi poletja, ko sva z lunatko zajahali štirinožnega konjička in dirjali po azurni obali in v majhnem mestecu ob obali iskali parkirni prostor.....pa je rekla.....veš kaj, zdej mam pa zadost, bom kar zlato ribico prosila....... in čez par minutk se nama je že smejalo Ribica naju je uslišala Vsem, ki prosimo zlato ribico......želim.....da nas stalno spremla njena sreča Citiraj BOLEČINA JE KRIK TKIVA PO PRETOČNI ENERGIJI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 tkole zdaj: hvala, ker je selenica vesela za svoje izvide super, ker je kristalka dobila stipendijo za micka, da ne bo take panike v s luzbi za astro, da ne bo zulja za marso, da bo energija in da bo stirirocno lahko tipkala za vse, ki rabijo, pa se zdaj ne spomnim,pa se malo zame, ceprav...ma grem jaz raje v vilince Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 za vse Pa da bi se še men kej uresničl.tisto..uno...sej veš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 No fiška zrihti uno Trudiju, no k vsaj ti veš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.