tinka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 pa ze trudija... pa za pujso..kr tko Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Tinka sem te pogrešala te dni... sem prebrala, mal time outa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Tinka sem te pogresˇala te dni... sem prebrala, mal time outa o pujsa sem malo bolj samo v temah, ki se me trenutno bolj ticejo...ker imam dela malo vec...pa moram selektirat. ja, je bil malce daljsi vikend...ampak zdajle je ze spet p?otreba po enem dolgem... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Yade 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Želim si da bi bilo spet vse po starem. Da bi bila spet to kar sem bila. Brez skrbi, brez uničevalnih misli. Za vse ostale pa želim veliko sreče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 za trudija, pujso,yade Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 še za diasporo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Za vse Zame ribica pa...da bi že enkrat končno prodal nepremičnino Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 RIBA, DA SE BOM jemu fajn, da bom najdu svoj pozablen deu, odkril kaj novega, kr tam nekje Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 riPca! Za vse, ki potrebujejo tvojo pomoč Lepo, da želiš drugim, verjamem pa, da si s tem služiš potrojeno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Za Staneta danes zvečer! x!x Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Seveda Zlata Ribica... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 za staneta...(zakaj ze?)...ok, v glavnem : za staneta, ker je kul! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pixy 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 zlata ribica pomagaj se ti da bo šlo vse čim bolj gladko... sej ves za ljubezen gre itak, pa da bova speljala stvari tako da bova na koncu srečna pa tud za druge, ki rabijo tvojo pomoč Citiraj Ne potrebuješ kril, da bi bil angel... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 dajmo dajmo.... shake that tail... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Fishek, dej mal za Pixy migni Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 za čisto vse.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. september 2004 Prijavi Deli 17. september 2004 še men mal...... da bo vse šlo kot po maslu.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ribica, daj pomagaj enemu fantu, da bo razumel, kaj mu zelim povedat...da bodo stvari jasne in to v obe smeri tako mi bos najbolje pomagala.... prosim Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Tinka, naj ti pomagajo ribica, vilinci, pa še mi malce ščaramo, pa bo... držim pesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Tinka, zate... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 DAJ ........... pomagaj vsem, ki želimo tvoje pomoči tut meni, dabi se mi izpolnila velika želja(ti že veš kaj )!! .... xrosex Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 ribica, resnično te rabim.... naj bo tale ponudba za moje dva vsaj spodobna, da se tale zadeva zaključi, saj ne zahtevam veliko, samo neko normalno ponudbo, ne samo kr nekaj ... plis, ker tole je že mučenje domače živali (beri mene)... ribica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 Zlata Ribica pomagaj prosim Selene in Šivi... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 20. september 2004 Prijavi Deli 20. september 2004 selene naj ti uspe!!! siva borism Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.