Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

Zlata ribica, vse zlate in ostale ribice in sploh vsi, ki lahko kaj pripomorete k čudežu....danes med 10:00 in 19:00 nujno potrebujem vašo pomoč, da se že končno uresniči ali vsaj začne uresničevati nekaj, na kar čakam že dve leti.

xwizardx xduhx xwitchx xgoldfishx xcrossfingx xribax :detelca:

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good
Deli na socialnih omrežjih

Ribonka; točno ta moment se počutm tak skladen, da bi želel, da to ostane dlje, kot mi je namenjeno zato,k bi še mau rad experimentirau in vegetirau v tem občutku , haaaa x^x
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Hvala ribici in vsem, ki ste držali pesti, da se je začelo uresničevati. :palec:

Če pa bo cilj dosežen, pa bom zvedela tako šele drug mesec....tko da,...ribica ti kar še malo migaj zame, da te ne bom vsak dan sekirala ...pa še za vse ostale, ki te potrebujejo x;)x :palec:

(ne vem zakaj mi dons vsi smeškoti ne delajo, pa ribice itd. x?x x?x :inocent: )

Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good

xgoldfishx...daj nam danes naš vsakdanji dan in pa Tinki stanovanje naj pade na glavo....

:detelca: :detelca: :detelca: :detelca: :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zlata ribica xrainbowx xsrcbumx xyiyax xcrossfingx xgoldfishx xegox xbookx xhypnox :detelca: xvrtcx xflowx

Najbolj si želim zdravja najbližjim

in da bi lahko govorila o skrivnostih, ki me obdajajo z nekom, ki je toliko razsvetljen, da mi bo znal povedati celo več od tega kar že sama vem.

xrainbowx xsrcbumx xyiyax xcrossfingx xgoldfishx xegox xbookx xhypnox :detelca: xvrtcx xflowx

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Ribica pomagaj mi prosim....ker če bo šlo tko naprej bom sam dol padla...prosim,prosim.Pa pomagaj še nekomu,ki te prav sedaj najbolj potrebuje....mal pomigej no. xribax xupx :detelca: :detelca: xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Fish, dej no, ne morš sam izkoriščat, pa skoz po Tihi reki plavat x:Dx x;)x .

Prosim pošlji njej, vse kar potrebuje, pa vsem, ki se počutijo malo down jim pošlji puščice xupx xupx xupx x;)x .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Tihareka, danes sva v duetu, upam, da si boljše :palec:

kdaj me bo izučilo?Zakaj sem skoz govorila, da me bo september povozil...daj ribica, samo še tele dneve naj izdržim, rabim moč in razumevanje določenih ljudi okrog sebe. Ribica plis...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...