LeilaniA 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Zlata ribica, vse zlate in ostale ribice in sploh vsi, ki lahko kaj pripomorete k čudežu....danes med 10:00 in 19:00 nujno potrebujem vašo pomoč, da se že končno uresniči ali vsaj začne uresničevati nekaj, na kar čakam že dve leti. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 ribica...za tinko in njeno novo stanovanje pa za leilanio ....in z vse, ki potrebujejo pomoč x!x Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 LeilaniA, naj ti uspe tudi s pomočjo Zlate Ribice... xrosex Tinka, tudi tebi, da najdeš čumprej stanovanje, pa mogoče še nariši poleg vilinski simbol "najdenja", bo prej.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 leilaniA, sem mislila nate borism pa amis kk sta zlata... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Tudi jaz se pridružujem dobrim željam in prošnjam Naj se vam vse čim boljše izteče xrosex Dajmo ribi ribi ... za VSE! Hvala ti, ker vedno priplavutkaš k temu, da je na koncu vse kul CG Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Zlata ribica, saj vem, da bo nekaj že mavec pomagal, ampak daj še ti malo pomigat, da se moji hčerki čimprej in čimlepše zaceli zlomljeno zapestje! Pliiiisss! Hvala, , ker si migala! Včeraj je šel gips dol in z roko je vse OK. , migaj še za druge, ki te rabijo. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ribonka; točno ta moment se počutm tak skladen, da bi želel, da to ostane dlje, kot mi je namenjeno zato,k bi še mau rad experimentirau in vegetirau v tem občutku , haaaa Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Hvala ribici in vsem, ki ste držali pesti, da se je začelo uresničevati. Če pa bo cilj dosežen, pa bom zvedela tako šele drug mesec....tko da,...ribica ti kar še malo migaj zame, da te ne bom vsak dan sekirala ...pa še za vse ostale, ki te potrebujejo (ne vem zakaj mi dons vsi smeškoti ne delajo, pa ribice itd. ) Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ...daj nam danes naš vsakdanji dan in pa Tinki stanovanje naj pade na glavo.... :detelca: :detelca: Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 danes se ze dogaja, hvala riba cosma! ze frci nekaj okrog glave...mora se pristat Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 Zlata ribica Najbolj si želim zdravja najbližjim in da bi lahko govorila o skrivnostih, ki me obdajajo z nekom, ki je toliko razsvetljen, da mi bo znal povedati celo več od tega kar že sama vem. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 22. september 2004 Prijavi Deli 22. september 2004 ta je pa res dobra Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 jaz pa danes ful nekaj otozna... :o|o: grem kar domov uzivajte v vikendu.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 tinka, sva že dve . Jutri bo bolje, zame pa zagotovo v sredo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 RIBA, I NEED YOU!! NOW!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 24. september 2004 Prijavi Deli 24. september 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Ribica pomagaj mi prosim....ker če bo šlo tko naprej bom sam dol padla...prosim,prosim.Pa pomagaj še nekomu,ki te prav sedaj najbolj potrebuje....mal pomigej no. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Fish, dej no, ne morš sam izkoriščat, pa skoz po Tihi reki plavat . Prosim pošlji njej, vse kar potrebuje, pa vsem, ki se počutijo malo down jim pošlji puščice . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 za Tihoreko...in tistega, ki te zdaj potrebuje... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Tihareka, danes sva v duetu, upam, da si boljše kdaj me bo izučilo?Zakaj sem skoz govorila, da me bo september povozil...daj ribica, samo še tele dneve naj izdržim, rabim moč in razumevanje določenih ljudi okrog sebe. Ribica plis... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Jaz tudi zate Selene... ...vse naj naj...saj veš to ne... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Hvala vsem... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 No fishi svim, pa pomagej k te nucajo Selene pa Tihareka, sej teb je itak voda všeč fish, torej mal helpirej pa bo Pa od mene za vse Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Za Selene in Tihoreko xrosex Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Za Selene in Tihoreko, ter vse ostale,ki te nujno potrebujejo..... Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.