Skoči na vsebino

Zlata ribica pomagaj še ti!

strelka

Recommended Posts

za selene, tihoreko, mačono in njenega očeta, pa za belo vrtnico in njenega očeta, za nataly in sploh za vse, ki te potrebujejo zlata ribica.......... xgoldfishx xsrcbumx xcrossfingx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

Pliiiiiiiiiiiiiz riba bod z menoj v četrtek- nujno, nujno...

Pa, da bo komisija rekla- ja.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Ribica, da ti rata vsem pomagat

in malo pomigaj še za zdravje, veselje, saj veš od koga vse,

prosim te, prilike, da izživijo/mo radosti, naj prekipeva čez vse robove

x:Xx

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Ribica...hvala za indeks....končno! x:Dx ....No zdej pa še mal migej,ma pa saj veš zakaj anje anje....pa še za nekoga zraven mal pomigi... xgoldfishx xgoldfishx xcrossfingx
Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Zlata ribica, če si ti, ali kdorkoli, vseeno mi je...

...prosim, pomagaj moji nečakinji Mateji, da bo šla čez to. Žalostna je in bolna. Bolezen ji bo spremenila življenje, oh prosim........................

Grem izjokat žalost.......

Dolores, :detelca: :detelca: :detelca: za tvojo necakinjo... xcrossfingx

Zbrisi pa pliz (no, sory za tako agresivno sugestijo, popravljam, ce zelis, se bos tako tudi sama odlocila) - saj je brez veze.

To ne sodi v zeljo, ce naj bo upostevana, izpolnjena. x:)x x:Xx

In tudi 'ji bo' ni kul... Saj noces tega. Postavi pozitivno, tako kot zelis da se zgodi in je. :)

IMA zvezo. Vse v bistvu, vibracije zelo delujejo. :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hvala Marsa,

popravila sem tisto, na kar si me opozorila.

"Ji bo" pa na žalost drži. Ker ji bo res. Upam samo to, da bo našla dovolj dobre druge razloge za polno življenje.....

In - hvala ti :palec:

In za fanta, ki ga je vzela Sava - mir njegovim staršem....

xsrcbumx xrainbowx xsrcbumx xrainbowx xsrcbumx xrainbowx xsrcbumx xrainbowx

Toliko želja.....

xgoldfishx Naj se izpolnijo :detelca: :detelca: :detelca:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zlata ribica,

prosim pomagaj meni in mojemu fantu, da bova našla skupen jezik in da bo najina komunikacija stekla, da se bi bolje razumela v komunikaciji in da bi našla pot da bi razumela en drugega in čutila kaj rabiva ob težkih trenutkih...da si bova stala en ob drugem in da ne bova čutila pritiskov, samo ljubezen, prosim zlata ribica, ta odnos mi pomeni največ na svetu, zato prosim pomagaj nama. x:Xx

Hvala za tvojo pomoč xsrcx

Sončk x:)x

http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...